Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımın seyrelmesi :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
vazgeçtim o zaman dünden beri aklımı kurcalıyordu sağol canım :)
bencede vazgecin :) kesinlikle eziyetten baska birsey degil[/QUOTE]
peruklu halimle kendimi pek güzel hayal etmiştim ay şu saç sorunu çözsem özgüvenim tavan yapacak :D :D :D

Sagol canim, yok canim ben sacimi haftada bir yada en fazla 2 kere yikarim zaten. Yani fazla yikamak soz konusu degil. Az taramaminda sebebi her taradigimda elime tutam tutam sac geliyor. Ve arti derim cabuk yaglaniyor dedigim gibi.

Edit: cam terementi diye bisey duydunmu hic? Tam su an karsilastim kkda boyle bi baslikla. Herkes sampuanin icine katiyormus ve sac dokulmesi bildigin bitiyomus. Ben deniycem galiba bunu.
evet duydum hatta ilk denememde direk saçıma sürmüştüm saç derim karıncalanmıştı :D kardeşim şampuanın içine koymuş bazen onunla bazen kendi şampuanımla yıkıyorum. faydalı olabilir etkisini anlamadım ama kullanıyorum.

oooo bak bu süper sağol canım baktırayım sadece cerrahpaşa mı bakıyor hangi bölüm cildiye mi
canim baska yer yapiyormu bilmiyorum.cerrahpasa cildiye yapiyor.2 haftaya sonuc cikiyor.muayene gunu alamazsan oranin dr.larindan birinin muayenehanesine gidebilirsin.sonrasi yine cerrahpasada islem gorebiliyordun

bende saçımı kazıtmıştım 2 kez. hatta ben bir ara saç çıkartıp konu açmıştım o zamanlar bende senin gibi yağların yağlı saçı daha kötü yağlandırdığını düşünüyordum sonradan fikrim değişti. o zaman uyguladığım tedaviyi http://www.kadinlarkulubu.com/forum...deneyimler-sonucunda-sonunda-basardim.598535/ burada anlatmıştım. saçında kimyasal ürün kullanmıyorsan fayda edebilir

Aaa yazini okuduguma gore 2013 senesinde duzelmis sac dokulmen. Sonradan ne oldu peki? Ilaclari biraktinmi?

canim baska yer yapiyormu bilmiyorum.cerrahpasa cildiye yapiyor.2 haftaya sonuc cikiyor.muayene gunu alamazsan oranin dr.larindan birinin muayenehanesine gidebilirsin.sonrasi yine cerrahpasada islem gorebiliyordun
Sağol canım baktıracağım

Aaa yazini okuduguma gore 2013 senesinde duzelmis sac dokulmen. Sonradan ne oldu peki? Ilaclari biraktinmi?
wt ama o zamanlar başkarda saçımı boyamıyordum saçımı boyamaya başladım 8-9 ay iyiydi sonra sanki etkisi azaldı bende bıraktım sonradan tekrar minoxil e başladım fakat tek başına minoxil kulkandığım için mi bilmiyorum o kadar etkili olnadı. Şimdi de minoxil kulkanıyorum aklıma gelirse spiro da sürüyorum ama o kadar etkili olmuyor. Birde o zaman dermarollerla ilaçları sürüp üstüne b vitamini e vitamini ekliyordum. Şimdi dermarollerım eskidi masaja başladım bende. Birde saç kazıtmak yaptığın bakımın daha büyük bölgeye nüfuz etmesini sağlıyor

Benim yüzümde çıkmıştı egzama coresatin sarı merhem ile düzeldi. Seninde dediğin gibi iyileşmedi ama görüntüde egzama yok gibi derinin altına atıyor tavsiye ederim. Benimki bu kremle geçti burada baika arkadaşta kullandı ona da iyi geldi içinde kortizon da yok.
Teşekkürler ama merhemler saçlı deride kullanmak imkansız şampuan rahatlatıyor çok şükür
İnşallah dökülmeye de çare buluruz

bencede vazgecin :) kesinlikle eziyetten baska birsey degil
peruklu halimle kendimi pek güzel hayal etmiştim ay şu saç sorunu çözsem özgüvenim tavan yapacak :KK70: :KK70: :KK70:[/QUOTE]
Varya şu söylediğine o kadar katılıyorum ki benim de sacım eski haline gelse bildiğin havalar da olurdum özgüvenim tavan yapardı ahhh keşke :/

Uzun yıllar saç dökülmesi problemi ile mücadele ettim. Ne kadar zor bir durum iyi bilirim. Cildiye, jinekoloji, endokrin bölümlerine başvurmalısınız. Kan eksikliğiniz için biraz kendinizi disipline edip uygun bir beslenme programı hazırlamalısınız. Ayrıca demir saç dökülmesi olmaması için ve yeni saç çıkması için referans değeri 70-80 üzeri olması gerekiyor. Dahiliye doktorları 40 ve civarı olduğu zamanlarda kendi branşları için yeterli sayıyorlar. Ben polikistik over, troid hastasıyım. Saçlarımın büyük bölümü dökülmüştü ve yıllardır kısa saçla idare ediyordum. Prp tedavisi+ mezoterapi, keratin ve placenta şampuan ile ilk defa omuzlarımın epey aşağısındaki bir boyda kullanıyorum saçlarımı. Yavaş yavaş eski haline geliyor. Tabi troid ve polikistik over tedavimide aksatmıyorum. Bunlara ek olarak sağlık beslenmeye çalışıyorum. Yağlı bakımlar eğer yağlı bir saç yapısına sahipseniz daha fazla dökülmesine neden olmakta.
canim placenta sampuandan memnun kaldin mi saçlarım çok dökülüyor :((

Benim de ferritin eksikliğim var hemde çok düşük ama saçlarım dökülmez. Bence saçın en büyük düşmanı stres, üzüntü herşeyi çok kafaya takma, mutlu olamama.. Öncelikle piskolojik olarak kendini düzeltmen lazım.. saçlarım dökülüyor diye ne kadar kafaya takarsan o kadar dökülür emin ol..

Birde bazı kişilere yağ bakımları yaramaz.. Tam tersi saç köklerini zayıflatır. Belki yağ bakımları sana göre değildir. Çok fazla yağ bakımı yapmak saç diplerini tıkar. Saç derisi nefes alamayınca dökülmeler olur. Saçı yormamak gerekir.

Ben sana 15 günde bir yumurta sarısı, zeytinyağı, evin ve bepanten ampul maskesini yapmanı tavsiye ederim.. Saç gürleştiRdiğine şahidim..

Onun dışında kesinlikle günde sekiz bardak su içmeni tavsiye ediyorum. Saçlarındaki güçlülüğü parlaklığı sende farkedeceksin. Su çok önemli

Doktorumun onerisi ile placenta kullanmaya basladim memnunum. Fakat sampuanlarin dokulmeye olumlu etkisi oldugunu dusunmuyorum. Benim icin onemli olan nokta sacimiza daha az zarar vermesi yada minik bir destek saglamasi. Umarim en kisa surede guzel sonuclar alirsiniz sizde saclariniz konusunda.

Back
X