Saçlarımızı boyatamayacak mıyız artık?

benımde sacım koyu sarı dıpten kendı rengı cıktı golge de oldugu ıcın bıraz daha uzasın dıpten olmamak kaydıyla ya kendı rengıne ya da sıyaha boyatıcam bakalım yerimseniben

Bu haftaki dr kontrolümde özellikle sordum bu soruyu doktoruma. 17 haftalık gebeyim. perma yaptırmak ve saçımı boyatmak istiyorum dedim. perma yaptıramazsın, ama saçını tek renge boyayabilirsin. Açıcı işlemler yasak dedi. Bitkisel olmasına özen göster dedi. Bu sanatçılar napıyor boyatmıyormu? Bence organ gelişimi tamamlandıktan sonra serbest ama bitkisel olması şartıyla.

anladım teşekkürler bende tek renk koyu renge geçeceğim artık sarıya veda demek artık...çook teşeeekkürlerrrr canım arkadaşşıııım kaydirigubbakcemile3

[QUOTE = Tuyann; 10545783] Bu haftaki dr kontrolümde özellikle sordum bu soruyu doktoruma. 17 haftalık gebeyim. Perma yaptırmak ve saçımı boyatmak istiyorum dedim. Perma yaptıramazsın, ama Saçını tek renge boyayabilirsin. Açıcı işlemler Yasak dedi. Bitkisel olmasına özen göster dedi. Bu sanatçılar napıyor boyatmıyormu? Bence organ gelişimi tamamlandýktan sonra serbest ama bitkisel olması şartıyla. [/ QUOTE]

arkadaşım sen bekar görünüyorsun yaaa???düzelt onları şekerimm....

ben dün boyattım doktorum ilk 3 ay tehlikeli sonrasında bir sıkıntı yok dedi saç diplerinden ulaşıp zarar veremez bebeğe dedi,saçınıza boya sürülünce kapalı yada dar bir ortamda kalmayın kokusu rahatsız edebilir dedi 27 haftalık hamileyim buarada

Benimde boya zamanım çoktan geldide geçti bile.Ama bebeğim için risk almak istemedim.Doğumdan sonra boyatcam inş. saçlarımın bakımını doğum sonrasına bıraktım şimdilik uzun ve bakımsız saçlarla dolaşıyorum...

ya anlamıyorum bu ünlüler 10 aylık mı farkettiyseniz bisürü ünlü var hamile olupta saçını boyatan.doktordan doktora değişiyor bence.benimde boyatmam gerekiyor ama şüpeli bir durum oldugu için boyatmam.ben dişi sıkıyorum mafoldumben bebeğim için :ecrin_bebek:hihoyyyt

Doktorum birşey olmaz boyat diyor ama içim hiç rahat değil.Böylede kendimi pek bi çirkin hissediyorum ama mecburen idare edicem artık CADIARZU

ARKADAŞLR KUAFÖRÜMÜN EŞı manikürcü aynı salonda ...sabah o kadın aklıma geldi 4 kere hamile kaldı hepsinde de saçları boyalıydı 3,oğlu biraz özürlü doğdu ama 4, oğlu da yeni doğdu daha göremedim çocuğu...o saçları sürekli boyatırdı ama çalışırken boyasız da hiç olmuyor.....ben 3, aydan sonra saçımı koyu renge çevirmeye karar verdim....

Pekİ boyatan var mı??ÇocuĞuu doĞuran ve saĞlıklı olan Çok merak ettİm

ben boyattım hamıle oldugumu ogrenmeden 2 gun once olmustum hem dıp boya hem rofle yaptırdım..3.aydan sonrada ıkı ayda bır dıp ve rofle yaptırdım..dıplere bıtkısel ve suyla karıstırılmıs boya surup ıkı dakıka bekletıp yıkandı rofleyıde dıbe degdırmeden yaptılar..21 aylık cok saglıklı bı kızım var zehır gıbı...

Ben de hamıle olduğumu bılmıyodum ve 6 haftalıkken boyattım saçımı şimdi çok üzülüyorum ama isan bılmeden bazı yanlışlar yapıyo.Bılse hiç bi anne yapmaz tabıkı..Ama NPLS benı çok rahatlattın canım.İNŞ bişey olmaz.hepimizin çocuğu sağlıklı sıhatli olur inşallah.

AMMıN ıNŞALLAH
bilmeden yaptırılınca doğa korur derler ALLAH TÜM BEBEKLERı E ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN :Saruboceq:

YILBAŞI TURUMUZ VAR 3 aylık geçince mi zararı yook ben bu saçlarla nasıl karşılarım misafirleriii ALLLAHIIM herkesin derdi var benim derdşme bakıın yaaa???

gebelıkte tabıkı bebegın saglıgı cok onemlı ama annenın kendını ıyı hıssetmesı moralıde cok onemlı ben saclarımı organık boyalarla hamıleyken boyadım,,dıbıne degdırmeden de rofle yaptırdım,,mesela gul golge de her ıkı hamılelıgınde hep roflelıydı cok da saglıklı cocukları var,,ben hıcbır problemle karsılasmadım ama herkezın kendı tercıhı,,her ıkı tercıhede saygı duyuyorum,,

allahın ıznıyle hıcbısey olmucagına emın ol,,ılk uc ayda doktorla onermıyo,,ama ılacta onermıyolar,,fakat mecbur kalınca ılac kullanılıyo,,kı boya ılactan cok daha az zararlı bı madde,,ben emınım kı hıcbısey olmucagından sende tedırgın olma bosuna,,

hiç aklımda yoktu ya benımde aklıma soktunuz kızlar,ben haziranda gölge yaptırdım ama kendi saçım açık renk olduğundan aktı geçti,bende koyu renk düşünmeye başladım,bugün kuaföre sordum tamamen bitkısel boyayalım birsey olmaz dedi,ama pazartesi doktora sormayı düşünüyorum,,,

SEVİNDİM SORUN BANA DA HABER VERİN LÜTFENNkaydirigubbakcemile3

canım 2 tane doktora sordum,biri hamile kalan bir çok bayan doktor arkadaşım boyadı bence bir sorun yok boyatabılırsınız dedi,bir diğeri ise çok tasvip ettiğimiz bir durum diğil tamamen annenın kendi insiyatifine bırakıyoruz dedi,çok kararsızım ama boyatmamak ağır basıyor,şimdilik psikolojim bu yönde heran değiştirebilirimde kararımı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…