benim bi arkadaşım sadece açıcıyla çiğ bi sarı elde ederdi ve hamilieği boyunca yapma dediğimiz halde boyadı. üstelik ana çocuk sağlığı merkezinin müdürlüğünde çalışıyodu. sırf orialle açar mı insan saçını bi de hamileyken. çocuğu kalbi delik doğdu hala uğraşıyo şimdi boyadım da saçımı ondan oldu die vahlanıp duruyo. ben olsam boyatmam hamilelik annelik başka bi nur veriyo bence insana bırakalım da diplerim,z gelsin beyazlar çıksın 9 ay kendi halimize bırakalım herşeyi keşke demekten daha mı kötü
CANIM DUYARLI ARKADAŞLARIM sarı saçıma koyu kahveye çevirdim bitkisel boya ama bitkisel olduğu için kokuda yoktu..yılbaşı turuna gitmeden önce....eee bitkisel olduğu için pekde koyu olmadı açık kahve oldu şimdi kim görse çok beğeniyor ama son yazılanlar içime kurt düşürdü inşallah herkesin çocuğu sağlıklı doğar...:Saruboceq:
valla "annelik fedakarlık ister, boyatmayıverin" yaklaşımı bana çok doğru geliyor. o zaman sigara da içelim, alkolde alalım, kafeinde tüketelim. çünkü saç boyatmamakta bu saydığım maddelerin arasında yer alıyor. siz istediğiniz kadar kesin birşey yazmıyor deyin. (bana niye denk gelmediyse bu yayınlar, ilginç yani)
bunu bence tartışmak bile saçma.
herşey tercih meselesi ona bakarsanız. kimi hiç dikkat etmemeyi tercih eder. kimi yapılası gerekenleri yapar, yapılmaması gerekenleri de yapmaz. herkes kendi yaptığından ya da yapmadığından sorumlu sonuçta.
valla "annelik fedakarlık ister, boyatmayıverin" yaklaşımı bana çok doğru geliyor. o zaman sigara da içelim, alkolde alalım, kafeinde tüketelim. çünkü saç boyatmamakta bu saydığım maddelerin arasında yer alıyor. siz istediğiniz kadar kesin birşey yazmıyor deyin. (bana niye denk gelmediyse bu yayınlar, ilginç yani)
bunu bence tartışmak bile saçma.
herşey tercih meselesi ona bakarsanız. kimi hiç dikkat etmemeyi tercih eder. kimi yapılası gerekenleri yapar, yapılmaması gerekenleri de yapmaz. herkes kendi yaptığından ya da yapmadığından sorumlu sonuçta.
bakın, burda herkes fikrini beyan ediyor. bende sadece fikrimi söyledim. söylerkende doktorların %90 ının bunu önermediğini, boyatmayın deniyorsada 9 aylık süreçte boyatılmaması gerektiğini belirttim. bunu belirtirkende "annelik fedakarlık ister" dedim ki hala aynı fikirdeyim.
güzelliğin yavrumuzun sağlığından daha önemli olamayacağının üstüne basmaktı niyetim.
sizin cümlelerinizden anladığım: anneliğin fedakarlık istemesi olayı nedense özellikle konu alınmış. bunun üstünde durmuşsunuz.
hamilelikte saç boyatma fikrine tamamen karşıyım, bu benim fikrim.
hemen uzatmışsınız tırnaklarınızı. bu konuda sizi rahatsız eden bir durum var demekki.....
neyse siz kanıtlarınızı kararsız arkadaşlarla paylaşın, onları ikna edin saçlarını boyatmaya, benim ihtiyacım yok, yine de teşekkürler. görmüş oldum aksini de.
aslolan hepimizin hamile olduğu ve burada birbirimiz ile fikir paylaşımı için yer aldığımızdır. olaylar bu raddeye gelmemeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?