- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #1.041
cok tesekkur ederim :) bende sacimi kestirdikten sonra kendimi yasli kadinlar gibi hissetim amaAYSEMAYSE yaaaa ben kısa sacına bayıldımm.. özellikle sondakine.. az cok yüzüne bakınca ilk resimler daha yaslı sanki.. ama son resim tam cıtır.... dişleinde cok güzel.. ve sac rengin tenine acayip yakısmıs
Valla cevremdeki insanlar beni cok korkuttu bundan sonra bi daha kisa kesmem diyorum :) cok tesekkurler canim sagol.bncede cok yakısmıs şekerli bayıldım yeni bnce artık hiç uzatma
Aysemayse
offffffffffffff kısa saç bi insana bukadar mı yakışır :1shok: kıskandım :umursamaz:
kimse benim saçlarımı beğenmedi işte mafoldumben
sen cezalısın kaydirigubbakcemile3 boyatıcaktın noldu :mymeka:
forumdaki herkes boyatma dedi doğal rengini beğendiler zaten annem izin veriyo da babam izin vermiyo:çok üzgünüm:
ben de illa bi değişiklik istediğim için papatya suyu deniyorum iki gündür ama o da işe yaramadı zaten kimse saçlarımı beğenmedi burda hem boyatma dediler hem beğenmediler mafoldumben
aaa olur mu hiç ben dedim kesin boyatmıştır hatta içimden neler geçirdim uzunmuşta falan die nasıl kıydı die kaydirigubbakcemile3
sana boyatma diyenlerden biride bendim sanırım öyle hatrlıyorum siyah falan istiyodu biri ama sendin heralde kaydirigubbakcemile3
bu saçın neresi beğenilmez :mymeka:
böyle olması için neler vermezdim boyata boyata mahvettim mafoldumben
çok güzel canım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?