Saç Kesim Şekilleri Saçlarımla Başa Çıkamıyorum

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ebrshn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
4
1
6
35
İstanbul
Meraba Arkadaşlar başlıktanda anlayabiliceğimiz gibi sorunum saçlarim. Saçlarım dalgalı ince telli gür ve acayip kabarık. Saçımı kuruttuktan sonra çok kabarıyo ve hemen dalgalanmaya başlıyo hiç düz ve sönük kalmıyo. Özellikle o şekilde saçmı toplayınca yanlardan tiftik tiftik çıkıyo çok kötü hissediyorum. Ne yapmalıyım sizce? Hangi ürünleri önerirsiniz?

saçların nemliyken köpük kullanabilirsinn ya da saçların kuruduktan sonra çok hafif düzleştiriciyle üstünden geçebilirsin :)

benim saçlarımda aynı senin gibi ben gece yatmadan önce duş aldığım için banyodan sonra saçlarımı iyice kurutup ensemde topuz yapıyorum başıma da bere gibi sabitleyecek bir başlık giyip uyuyorum mevsimde kış olduğu için sıcacık oluyor hem bu uygulama hemde sabah uyanıp bereyi çıkarınca saçlarım sabitlenmiş ve kabarıklığı sönmüş oluyor denemeni öneririm bakarsın işe yarar :)

Sana tek bir ürün öneriyorum %100 memnun kalacagin. Elseve mucizevi yag. Benim kullanmadgm ürün kalmamişti. Ama inan bu ürün hem kaßariklgi aliyo hem parlatiyo yumuşatiyo hemde inanilmaz guzel kokuyor we asla yaglandirmiyor. Al kullan sonucu yaz buraya fiyati 20 tl

Baya geç oldu ama o mucizevi yapı denedim etki yarattı severek kullanıyorum. Bu sıralar da babyliss in döner başlıklı saç şekillendiricisini almayı planlıyorum hiç aranızda kullanan var mı? Numarası 2735 E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…