- 14 Ekim 2010
- 2.607
- 2.843
- 133
Kiyamam sana birşey söyleyim hiçbir erkek için kendini parçaladığını değmez inan bana...Aslında bu sabahki olaydan ziyade tüm hayatım ve ailem de işin içinde
Yanlış anlamayın taciz tecavüz falan değil
Sevgisiz bir ailede sevgiye aç büyümüşüm
Bunun eksikliğini aynı benim gibi sevgisiz büyüyen birinden bekledim ama olmadı olmuyor
Klişe gibi gelecek ama özünde iyi biri kötü dersem haksızlık olurKiyamam sana birşey söyleyim hiçbir erkek için kendini parçaladığını değmez inan bana...
Bak bende oyleydim şimdi eşim birşey dese ilgisiz olsa umrumda olmuyor tabiki sinir oluyorum üzülüyorum ama değmiyor be canım....
Senden değerlisi yok bu hayatta bunu unutma geçecek herşey...
Çok enteresan.. merak ediyorum bize gösterilen bazı seyleri hiç görmemiş olsak da algılarımız böyle olur muydu?
Mesela yağmurda öpüşmenin romantizm olduğu klişesini filmlerde görüyor olmasaydık, yine de romantik bulur muyduk?
Aynı şekilde, kadınların altından kalkamayacaklar bir şey yaşadığında yada hissettiğinde saçlarını kısacık kesip yada kazıtıp daha güçlü ayağa kalktığı klişesi olmasaydı saçlarınızı kesmek aklınıza gelir miydi?
Ben bu durumlarda herkesin tepkisinin kişiye özel olduğunu düşünüyorum. Hatta dönem dönem kişiye göre bile değiştiğini.
Rahatladıysanız ne mutlu. Umarım yakışmıştır.
AlınmadımDerdi olanın içkiye koşması gibi bana göre böyle işlere girişmekte kişinin acizliğini gösterir.
O içkiyi zevk içiyorsan tek kelime demem. Ama işte aldatıldım, terkedildim sevdiğim biri öldü gidip kafa bulayım. 1 günlüğüne her şeyi unutayım. Yarın? Yarın yine her şeyi olduğu gibi hatırlayacaksın.
Aynı şekilde çok mutlu ve dertsiz bir yaşamınız olduğunu düşünün. Saçınızı burada olduğu gibi keser miydiniz? Sanmıyorum. Siz de dertleri yüzünden böyle işlere girişerek kendini avuttuğunu düşünen insanlardansınız.
Rahatladıysanız ne mutlu size. Bunlar benim düşüncelerim... Alınmayın lütfen.
Hiçbir zaman bedenen aldatıldığımdan emin olamadım6 aylık evliyken aldatılmışsınız.
Üstelik hamileyken.
Güveniyorum yazmışsınız satırlarınıza..
Herşey ortadayken güvenmeyi seçmişsiniz..
Çünkü sorunlu bir babanın kızıymışsınız..
Ah babalar..
Sonra bu kadar şeye rağmen 2.ye hamile kalmışsınız..
Ölümle tehdit edilmişsiniz..
Boşanmaya kalkışmışsınız..
Boşalabildiniz mi?
Yoksa affettiniz mi?
Saçlarınızdan vazgeçtiğinize göre affetmişsiniz..
Insan bir müddet sonra ufacık birseyde olsa kaldıramıyor çünkü....Hiçbir zaman bedenen aldatıldığımdan emin olamadım
Sanaldan vs... yaptıklarınıda zaafları dedim birgün ailesiyle yetinmeyi öğrenir dedim affettim
Onun geçmişi benimkinden daha büyük acılarla dolu belki bende telafi edemedim hatta ilk zamanlar yaptığım hatalarla çok yordum
Şimdi ona kızgın değilim nefret hiç etmiyorum
Sadece kırgınım
Hem de bu seferki olay öncekilerden daha basit olmasına rağmen hayatımda hiç kimseye kırılmadığım kadar kırıldım
Sizde haklısınız
Yalnız şu an sadece bu kadar yazacak takatim var
Niyetim ne üyeleri merak ettirmek ne ilgi çekmek
Lütfen tartışmayalım
Olduda kurallara aykırı birşey yaptıysam kib’leyin rahatlayın
İşte şimdi ağlayabildim sonundatam olarak derdiniz nedir göremedim anlatmamışsınız ama iyi bilirim o hissi aynısını yıllar önce yaptım şuna inanın o kadar olgunlaşacaksınız o kadar büyütecekki sizi o hisleriniz, saçlarınızla birlikte büyüyeceksiniz. saçlarınız eski haline geldiğinde ise bugünki sizden eser kalmayacak. acınızı dışa aktarmışsınız içinize atmaktansa, saçlarınızı kaybetsenizde kendinizi kazanacaksınız. Onlar uzayacak ve umutları istediğiniz kadar kesin budayın, onlar bir şekilde yeşerip büyüyecek. sizinle birlikte...
Insan bir müddet sonra ufacık birseyde olsa kaldıramıyor çünkü....
Sürekli taşı taşı vücut ve beyin patlak veriyor....
Psikolojik destek alsanız iyi olur aslında ben 6 yıl tedavi gördüm tamam herşey geçmiyor ama birazda olsa kendinizi iyi hissedersiniz ve en önemlisi evladınız tabiki....
Zor bir çocukluk geçirenlerin kendi ailelerini kurduklarında bunu kendi ailelerine yapma eğilimi vardır.Hiçbir zaman bedenen aldatıldığımdan emin olamadım
Sanaldan vs... yaptıklarınıda zaafları dedim birgün ailesiyle yetinmeyi öğrenir dedim affettim
Onun geçmişi benimkinden daha büyük acılarla dolu belki bende telafi edemedim hatta ilk zamanlar yaptığım hatalarla çok yordum
Şimdi ona kızgın değilim nefret hiç etmiyorum
Sadece kırgınım
Hem de bu seferki olay öncekilerden daha basit olmasına rağmen hayatımda hiç kimseye kırılmadığım kadar kırıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?