Saçlarımla birlikte umutlarımıda kestim...

rusyada sosyal hizmetler ne durumda maddi acidan bosanan kadinlara bi destek var mi
esinden nafaka alsan alabilirmisin rusyada nasil isliyor bu durum.malum Turkiye de nafaka veriyor sozde ama eline bisey gecmiyor kadinin vermiyor yani.
velayeti sana verirler mi ?
esin seni tehdit etse falsn koruma alabikiyo musun
kisacasi kadina hukuki degeri verir mi rusya
bunlari bi avukatla gorussen gizlice prosedür nasil isliyo falan..
orda hic rus ya da Türk arkadasin yok mu sama yardimci olsa.
sen bi dil ogrensen esinle bosanmadan bi kursa gitsen iyice ogrenip zaten pekistirisin yerinde oldugun icin kolay ogrenirsin.sonra bi is bulsan gizlice para biriktirip esinden oyle ayrilsan olmaz mi

Eski konularınıza baktım çok karışık bir hayatınız olmuş. Siz de garip bir insansiniz.
Ama eşiniz hakkında aklıma lağım çukurunda büyümüş olabileceği geldi.
Adamın ağzından burnundan pislik akıyor.
Yemin ederim eski eşime rahmet okuttu :/

Çok şükür şiddet artık yok bundan sonra da inşaAllah olmaz zaten bende eskisi gibi fevri değilim (yanlış anlaşılmadın fevri kadınlar hakediyor gibi)

Bana git seni istemiyorum falan dediğide yok hatta çocukları alıp gideceğimden korkuyor

Bu saatten sonra normal’e döneceğimizi zannetmiyorum
Biliyorum onursuzca gelecek ama çocuklar için katlanmak zorundayım

Ne kadar doğru yazmışsınız.

Bir kez daha diyorum iyiki KK var hepiniz bana “anlaşılabilmenin mutluluğunu” yaşattınız hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :)

Biraz toparlanayım çocuklar pazartesi okula başlasın saçlarıma şekil vermek harici bunları yapmaya çalışacağım çünkü saçlarımı makineyle kestim...

Sizin durumunuz da olan kadınlar için gurursuzluk değil bence..Bazı şeyler bazılarına kolay gelir bazen kolay olmuyor işte. .Çevrenizde aile gibi el uzatan olmazsa
Bir kadının çocuklarıyla tek kalması zordur.

Peki siz napacaksiniz eşinizin yaptıklarından demoralize olmayacaksınız. Tabi haddini bildirin, gözü korksun;rahat davranamasin .
Ama bu sırada kendinizi yetiştirin. Türk kadınlarından destek alın. Kurslara okullara gidin bir meslek edinin orda.
Eşinize para harcatın.
Tatillerde de çocuklarınızla gidin güzel otellerde tatil yapın,nefes alın gelin.
Eşinizle hiç kavga etmeyin siz kendinize katkıda bulunun .Çocuklarınız güzel şartlarda eğitim alsın büyüsün o zaman burnundan getirirsiniz.

Buraya 2.5 ay önce geldik ve moskova gibi falan Türklerin yoğun olduğu bir yer değil tanıdığım kimse yok

Ama boşanırsam burda yapmam bunu

Eskiden yaşattıklarına dair bu telefon olayından başka hiç birşey olmamıştı son 1.5 yıldır

Maddi anlamda da yine eskisi gibi bonkörlüğe döndü ama bende heves kalmadı tabii

Benim geçmişi unutup ruhsal beklentilerden kurtulmam lazım
Bunun için yardım almalıyım

Bu sabah çocukları alırken onları dışarı çıkardım ve ilk defa başörtümü çıkarıp saçlarımı gösterdim
Kendimi nasıl kaybettiysem artık kiminle ne halt edersen et uyanık oldukları sürece sadece çocuklarınla ilgilenip onlarla daha çok vakit geçireceksin bir daha da bizi tr’ye falan göndermeyeceksin diye bağırdım beni bu hale getirdin ama çocuklarınla telafi et dedim

Benim halimden ne kadar korktuysa artık tamam deyip durdu gözleri kocaman olmuştu

Evet yardım almalısınız. Tabi siz de kendiniz için çaba harcamalisinız O zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz.

Evet yardım almalısınız. Tabi siz de kendiniz için çaba harcamalisinız O zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz.
Farkındayım da ruhumla birlikte bedenim de öyle yorulmuş ki 2 gündür sadece çocuklarla meşgul olabiliyorum bugün sabah 11’de gittiler uzandığım yerden arada bir sigara içmek için balkona çıktım sadece

Yatma lüksümü fırsat bulmuşken kullanayım harekete geçeceğim inşaAllah

Oğluma gelen dil hocasını onlar okuldayken kendim içinde isteyeceğim mesela hem az biraz Türkçe biliyor

Ah canım benim.Bazı erkekler kıymet bilmiyor.
Umarım adam olur .

Kesinlikle o hoca size de ders versin.Dil öğrenmek size size çok iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…