Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarimla imtihanim

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Merhaba arkadaslar iyi forumlar diliyorum
Siyah saclarimi kumrala boyattim kumraldan sıkıldım sariya boyattim sarıdan sıkıldim kizila boyattim ee ondanda sıkıldım bugun siyaha boyattim cok ani oldu dusunup hemen uygulayanlardanim
Sanki daha guzel oldu ve artik sacimi boyamak istemiyorum cok kirildi lar uzamasi durdu gibi bisey kac aydir aksine sacim cok hizli uzardi
Kocamda benim boya paramdan sikıldi yakindada benden sıkılacak bu gidise dur demek lazim dedim ve sankim daha bir sexi oldum

Bende beyaz tenliyim saçımı boyattım bi kaç kez ama ben kötü olsada aylarca bekleyebiliyorum :) Siyah aşkım başladı bilmiyorum bi de 2015 nisan gelini olacagım beyaz tenli oldugum için kime sorsam yakışır dedi açık tonlar kullandım ama yaşımdan büyük gösterdi haliyle :) Çook kararsızım siyahtan sıkılırsam dönmem zor diye :) Ayrıca senin yine sadece kırılmış canım saçları kopan yanan var 1 cm kestir uzar tekrardan heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…