Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımm saçlarımm

Hayatguzelse

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
168
86
18
32
Merhaba kızlar...
Küçüklüğümden beri uzun saçlara sahiptim çok seviyorum uzun saçları ki benim kadar babam ve erkek arkadaşımda uzun saçlarımı severdi. Tabi bir hevese kapılıp boyayana kadar yetmedi ombre hevesine kapıldım açtırdım tabi üstüne bir süre ilaç kullandm rahatsızlıgımdan dolayı saçlarım döküldü anlayacagınız maf oldu saçlarım çok şükür yığınla çıktı ama yarısı kısa yarısı uzundu haziranda kestirdim omuzlarima kadar iki parmak kadar uzadi kırıklarını aldır sık sık daha cabuk uzar dediler iki ay once tekrar kırıkları aldırdm suan tekrar omuzlarımda etrafımda sırma sırma saçlı kızlaar var şansıma bunalımdayım anlayacagınız bir öneriniz varmı neler uyguluyorsunuz lütfeenn...

Merhaba kızlar...
Küçüklüğümden beri uzun saçlara sahiptim çok seviyorum uzun saçları ki benim kadar babam ve erkek arkadaşımda uzun saçlarımı severdi. Tabi bir hevese kapılıp boyayana kadar yetmedi ombre hevesine kapıldım açtırdım tabi üstüne bir süre ilaç kullandm rahatsızlıgımdan dolayı saçlarım döküldü anlayacagınız maf oldu saçlarım çok şükür yığınla çıktı ama yarısı kısa yarısı uzundu haziranda kestirdim omuzlarima kadar iki parmak kadar uzadi kırıklarını aldır sık sık daha cabuk uzar dediler iki ay once tekrar kırıkları aldırdm suan tekrar omuzlarımda etrafımda sırma sırma saçlı kızlaar var şansıma bunalımdayım anlayacagınız bir öneriniz varmı neler uyguluyorsunuz lütfeenn...

Bakım yap.
Turplu su, sinemaki kürü iyi gelebilir.
Bünyene bağlı.
Bak benimde konum var.
Şuan dediğin boyda saçım ve pismanlik gibi birşeyler hissetmeye başladım

Bakıyorum bakıyorum bütün her yazilara fakat ne kadar etkili deneyerek gorcem ama bi taraftanda korkuyorum saçımı yormaktan CatlakB CatlakB

Hafta da 1 kez yağ bakımı yaparsan uzama sağlarsın bence, saçlarını yıkadıktan sonra saç uçlarını mutlaka nemlendir elseve mucizevi yağı tavsiye ederim, ben saçımı en son eylülde kestirdim galiba ve kırığım yok düzenli olarak saç uçlarını nemlendirirsen kestirmek zorunda da kalmazsın :KK54::KK54:

Back
X