- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
- 38
- Konu Sahibi sweetsmile12
-
boyadan önce de çok dökülüyorsa boyayla alakalı değildir bir dermatoloğa gitmelisin ya da uygun birim hangisiyse.
Bi hastaneye basvur kisa zaman da gecmemis
Git doktora cNm boyadan da olsa hormonel de olsa onlemini alsonunda onu yapcam galiba 1 aydır böyle
Bende voila ile boyamistim. Kirilmisti avuç avuç dokulmustu yıkarken. Kuaför hazır boyalarin içindeki maddeler zarar verir çok bekletmissindir yada tarihi geçmiştir dedi.buyuk ihtimal tarihi geçmiş bir boyadirbaşlığımdanda anlaşılacağı üzüere sorun saçlarımmmmyaklaşık 1 ayönce saçlarımı loreal parisin siyah rengine boyadım ama boyadığımdan beri saçlarım çok dökülüyor elimi sürdükçe saçlar doluyo elime boyadan dolayı olduğunu düşünüyorum boyadan öncede çok dökülürdü ama bukadar değil ne yapmam lazım ya kullanan yada bilen varsa yardım edebilir misiniz
Bende voila ile boyamistim. Kirilmisti avuç avuç dokulmustu yıkarken. Kuaför hazır boyalarin içindeki maddeler zarar verir çok bekletmissindir yada tarihi geçmiştir dedi.buyuk ihtimal tarihi geçmiş bir boyadir
Ondan dökülmüş olabilir.panik yapma doktora gitsk tarihine çok baktım ama amblajın üstünde buladım sonra internten bi site vardı orda amblajın üstündeki numaraları yazıp sk tarihini öğreniyodun ardan baktım dha vardı sk tarihinin geçmesine ama 5-10 dk biraz fazla beklettiiiiiim
Ondan dökülmüş olabilir.panik yapma doktora git
karanfil suyu yapsanız, ne zaman yapsam iyi sonuç alıyorum.
Demir eksikligi de sac dokulmesine sebeb olur. . Kan tahlilleri yapip bi dermatalog a gitmelisiniz. .
Ben saclarima zeytinyag ile bakim yapiyorum
Taramadan once yumusatici spreylerden kullansanin ve kuruyken taramayin. .
Belki bi faydasi olur :)
bence siyah olduğu için size daha çok gibi geliyor.ben de tam tersi açık renge boyattığımdan beri daha az dökülüyor gibi geliyor :)
Boya eski miydi acaba?bende sürekli bakım yaparım spreyler şampuanlarımı fln özenle kullanırım ama boyadığımdan beri böyle
nasıl yapılıyor tam olarak ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?