- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Binun yikaeikca akacagini sanmam zift gibi tuttuKoyu kahve oluyor sanırım. Siyah olmadığı için yıkadıkça açılır merak etmeyin
beyaz sabunla yıka bi kaç gün ama baya yıka hamamdaymışşın da telak katır kutur yıkıyomuş gibihanimlar sacimi evde boyayim dedim demez olaydimmm
Neyine sac boyamak.kahve yaziyordu ustunde aldim.4.00 numara.ama tanrimm saclarim kömür karasi oldu yaaa nasil acilacak bu sac evde acma yolu var mi?lutfen yarsim edin aglamaktan helak oldum
2 ay boyle nasil gezeyim yaYıkaya yikaya 2 3 ton açılır. Şuan boyama artık bi süre bekle . Saçların çok yanar sertleşir . Evde açamazsın rengini . Kuaföre gidebilirsin 2 ay falan bekle .
Akar mi duymustum bunu ama yikandim simdi gidip bi daja yilanayim.madembeyaz sabunla yıka bi kaç gün ama baya yıka hamamdaymışşın da telak katır kutur yıkıyomuş gibi
5 numaraya boyadığımda aynen öyle olmuştu baya aktı. Şu an kuaföre gitmeyin size akacağını söylemeden hemen açmaya çalışırlar. Beyaz sabun ile boyayı daha hızlı akıtabilirsiniz. Sonrasında saç kremi kullanmayı unutmayın ki çok sertleşmesinBinun yikaeikca akacagini sanmam zift gibi tuttu
Siyah tuttu ya zift gibi mavi siyah gibi olduKoyu kahve oluyor sanırım. Siyah olmadığı için yıkadıkça açılır merak etmeyin
Umarim ya umarim akar5 numaraya boyadığımda aynen öyle olmuştu baya aktı. Şu an kuaföre gitmeyin size akacağını söylemeden hemen açmaya çalışırlar. Beyaz sabun ile boyayı daha hızlı akıtabilirsiniz. Sonrasında saç kremi kullanmayı unutmayın ki çok sertleşmesin
Yıllardır saçımı boyamadığım renk kalmadı bana güveninUmarim ya umarim akar
Akarsa sana oyle dualar ederim ki gercekten diyorumYıllardır saçımı boyamadığım renk kalmadı bana güvenin
Koleston muydu?ya koyu kesane falan olsa raziyim bildiginiz ziftin peku.mavi siyah oldu hic akacak gibi degil ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?