- 15 Temmuz 2016
- 8.645
- 14.570
- 248
- Konu Sahibi Dindirella
-
şampuana göre daha iyi akıyo. bi de deniz tuzu al suda eritip saçına sür beklet mümkünse camın arkasından bile olsa güneşe çık. denize gidince akar ya saçtaki boyalar hep bence bu da işe yarar. ama dikkat et hasta falan olma kafanı fazla ıslak bırakıpAkar mi duymustum bunu ama yikandim simdi gidip bi daja yilanayim.madem
Onu da yaparim yarinBoya illa ki akar merak etme.
Karbonatlı limonlu suyla masaj yapıp durula.
Üç dört yıkamadan sonra açılır. İstediğin ton olur.
Ya benim kendi sacimdi dip.kopkoyu oldu umarim.diplerim de acilirBen gittim kuaföre boyattim kendi rengimi yap dedim dipten de gelmesini beklemiştim iki ay. Sürekli boyatmaya gitmek istemedim şu dönemde. Saçım koyu oldu bu ne ya dedim olmadi bu. Dedi yıkadıkça açılacak senin rengin olacak. Şimdi 3 ay oldu gerçekten de akti gitti şimdi dipten gelenlerle bir fark görünmüyor ya da ben göremiyorum ama aktığı kesin. Açılır o bolca yıkayın
Insallan ya insallah.nasil boyle bi hata yaprim neyimeydi benim sac boyamak yaBeyaz sabunlar bol bol köpürtün yıkayın ama bir kez değil yıkayın kremleyin günde bir kac kez yapın. Ertesi gün yine aynı. Neredeyse alttan kendi rengi çıkıyor denedim daha önce.
Mavi siyah oldu ya kutudakiyle ilgisi yok4 numara kapkara yapar, 6.66 ve yukarı numaralar alınmalı kahverengi için.
Bende bu hatayı bı kere yapmıştım ondan çok çok iyi bilirim.
Bı hafta idare edin hergün yıkayın saçınızı, sonra 8 tonlarında kumralla boyayın ama küllü kumral almayın.
Açılır rengi merak etmeyin.
Benim açıldı açılmasa dipten gelen saçlarımla belirgin bir ton farkı olurdu yoksa.Ya benim kendi sacimdi dip.kopkoyu oldu umarim.diplerim de acilir
Hayir bu gratiste satilan bi amonyaksiz boya var ya organik diyor ondandi.bana normal boya alerji yapiyor.ama bu zift gibi tuttu yani almayin bence onu markasini unuttum boyle karton rengiKoleston muydu?
Tüp üzerindeki numaraya bakın kutuyla aynı numara değilse gidersiniz aldığınız yere.Mavi siyah oldu ya kutudakiyle ilgisi yok
Ben Gratis green therapy kullanıyorum.Hayir bu gratiste satilan bi amonyaksiz boya var ya organik diyor ondandi.bana normal boya alerji yapiyor.ama bu zift gibi tuttu yani almayin bence onu markasini unuttum boyle karton rengi
Simsiyah olduBen Gratis green therapy kullanıyorum.
Bu tarz sorun olmaz. Hatta açık olur satış danışmanları söyler aldığınız tonun bı ton koyusunu alın çünkü bı ton açık oluyor derler.
Bu konu da Gratis boya uzmanı ile görüstüm.
Attim ya jeske atmasaydimTüp üzerindeki numaraya bakın kutuyla aynı numara değilse gidersiniz aldığınız yere.
Saçlarınız boyamadan önce ne renkti?Attim ya jeske atmasaydim
Hayir aciliyor emin ol. Benimde eskiden oyle olurdu. Yengem ķuafor bana beyaz haci sakirle yika demisti madem kuafore gelmek istemiyisan. Hakkaten onla yikadikca acildi ama dikkat et cok sertletiriyo kece gibi oluyo kremle bolca2 haftaya acilirBinun yikaeikca akacagini sanmam zift gibi tuttu
Uclar karamel dipler de kendi rengim koyu kumralSaçlarınız boyamadan önce ne renkti?
Bazı yeni yetmeler, boyaların içlerini değiştiriyor. Bı kaç kere şahit oldum.Attim ya jeske atmasaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?