Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçların dökülmesini engelleyen saçları gürleştiren bir şampuan yok mu :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende 5sene once medobiocomplex vitamin hapini kullanmistim acilma olan yerler kapanmisti. Gecen sene tekrar dokulmem baslayinca duyup merak ettigim priorin ve sampuanini kullanmaya basladim baslarda cok dokulmem oldu zayif olan saclar dokuluyodur diye dusundum 6ay kullanmaya devam ettim saclarimi okadar doktuki faydadan cok zararini gordum.simdi tekrar medobiocomplexe basladim ins eskisi gibi faydasini gorurum
Bende onu kullanıyorum birde vitaminini bana pek faydası olmadı

sakın yaptırma sakın.......... doktorlar varya çok çakal olmuş artık sadece paraya bakıyolar insanları iyi etmek için uğraşmyorlar geçen annemle gittik önüne koymuş tanıtım kağıtlarını oradan işaretleyerek ilaç yazıyor bi kavga ettim böyle birsey olamaz ya nasıl doktor oluyor bunlar
Şu hormon sonuçlarım çıksın başka doktora gideceğim gerçekten öyle para göz olmuşlar birde Prof olmuş bana direk kel kalacaksın bunu yapalım dedi hiç hormonuna baktır tiroidini baktır demedi

Gercekten oyle vitamin haplari baya pahali. 6ay ara vermeden kullandim verdigim parayami yanayim yoksa fayda gormedigimemi. Ama yapicak bisey olmayinca insan ne duysa inaniyo
İnan bana bunu size satan insanlarada yaramaz o para Allah cezalarını versin artık kimseye inancımız kalmadı

yok söylemedim, vitamin eksikligide olabilir.. bazen bazi seyleri yiyemedim bulanti yüzünden... ama bi dahaki randevuda söylüycem

yok söylemedim, vitamin eksikligide olabilir.. bazen bazi seyleri yiyemedim bulanti yüzünden... ama bi dahaki randevuda söylüycem
Hamilelikte ve hamilelik sonrası dökülmeyi doktorlar normal buluyor ablamda yaşadı doktor Demir iğnesi vermişti geçti sağ Salim bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar hediye olarak verilmişti ben bugün ilk defa kullandım bir tel bile dökmedi otacının defne sabunu hemde saçlarım belki bilenleriniz vardır çok yıpranmış eğer çok kurutursa yıkarken saçınızı maske yapabilirsiniz ek olarak ama Harika bi saç için temizleyici

kızlar ben bi ara ısırgan otunu kaynatıp son durulama suyumda onu kullanıyordum hiç dökülme felan olmadı sizde deneyin isterseniz ? ayrıca ben birde yumurta maskesi yapıyorum kalınlaştırıyo saç gürleştiriyo haftada bir yapıyorum imkanınız varsa tarifi veriyim sizde yapın bir iki ay yapacaksınız ama pes edip bırakmak yok

Back
X