kızlar benim sacımda boyali ve kına yakmak istiyorum tutar mı? kokusunu sevmiyorum esiminde rahatsiz olmasini istemiyorum ne yapsam bilemedim[/QUOTE
tutar mı bilmiyorum ama kınalı saç boya tutmazben geçen sene yapmıştım yaza girerken. bir yılı geçti ancak saçım eski rengine geldi. hatta biraz koyulaştı rengi. ucundaki kırıkları arttı ama kınalı dönemde saçım ışıl ışıldı. çok güzel olmuştu turuncuydu. isterseniz önce saçınızdan bir tutama kına yakıp rengine bakın. çünkü kimisinin hiç hoşuna gitmeyecek bir renk de çıkabiliyor ve kınalı saça boya yapılmıyor. kınaların akması da saçınıza göre birkaç aydan 1 yıla kadar sürebiliyor. evet kokusu kötü ama. gece yapıp saçınızı streçleyip bi de üstüne eski tülbent bağlarsanız yastığa kına parçalarının düşmesini engelleyebilrisiniz biraz. bir de yastıgınızın üstüne de eski birşeyler geçirseniz iyi olur. yastık kınalı olsun istemeyiz di mi :)
en iyisi bir tutamina uygulamak ve sonuca bakmak
ben de besler die kına yakmıştım. saçlarım açık renk olduğu için baya turuncu oldu saçım hiç hoşuma gitmedi boyadım ama boya tutmadı aktı 1 yıl geçti hala saçlarımın uçları turuncu ayrıca saçlarımı da kuruttu. o yüzden kına yakmadan önce iyice düşünmek lazım dönüşü olmuo özellikle açık renk saçlılar mutlaka gözükmeyen bi yerine yapıp denesinBen 2-3 kez kına yaktım saçlarıma..Bir daha düşünmem..Çok kurutuyor,dökmediği de yalan.Saçlar ilk başta göze hoş geliyor ama sonrası kötü...
bu da kına yaktıım ilk zamadaki renk.. saçlarımın doğal rengi koyu kumral qbi b renkti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?