Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarinda Bakır Sac Rengi'ni Kullanan Var mi?

Arkadaşlar bende bakır tonunu kullanıyorum her ay kuafore servet yatırmaktan sıkıldım ve gecen ay kendım boyadım natural colors un 7NR sac boyasını kulladım sonuc skandall onlerı koyu arkalar acık oldu ve turuncuyla alakası yok dıpten gelen sıyah saclarımsa aynı hıc degısmedı renklerı,evde boyayan varmı saclarını bakır a (turuncu) varsa hangı boyaları ne kadar karıstırarak elde ettı? bırde kuaforde hangı boyaları kullanıyorlar bılıyormusunuz bakır rengı ıcın lutfen bılenler bana donsun kızlar saclarımı 3 aydır boyamıyorum rezalet ıgrenc gozukuyo

market boyalarıyla tutturamazsın . ama palettenin galiba tarcın bakırı çıktı. onu dene bırde. umdugundan daha kızıl çıkar belki. oda olmazsa profesyonel boya satan bı yerden tıerranın 8.44 rengini al ıstedıgın gıbı turuncu olursun kolayca

Tierranın kullanımı nasıl pekı bır olcusu falan varmı ılk kez deneyecegım sanırım toz boya nasıl kullanılacagını hıc bılmıyorum :S

kendiniz boyamışsınız boya boyayı değiştirmezki beyazda sürseniz alttaki renk çıkar birtek siyah ve koyu kestane tonları olur yada orielle açtırıp igora 7-77 yada akos tizian yaptırabilirsiniz kuaförünüze

ben zaten actırmıstım sacımı cok yıprandı malesef,boyadıgım boyada aktı ıgrenc bır sarıya dondu yınede tutmazmı?

arkadaşlar benim saçlarım suanda bakır. beyaz tenliyim ve gözlerim bal rengi çok yakıştı herkez begendi bende çok yakıştırıyorum ve gerçekten mükemmel.ama çok zor bakımı her ay boya istiyo.bıktım artık saçımda beyaz vargibi her ay boyatıyorum ve tek bi beyazım bile yok buda sinirimi bozuyor..oyüzden degiştiricem saçlarımın orjinal rengi açık kumral kendi rengime dönücem valla....bence kuaförden çıkmayan kuaförü seven kişiler bu rengi yapsın...

:)) bu yazıyı ilk yazdıgım zaman aklıma geldi. o zamandan beri saclarım bakır. benden sonra bir cok arkadasımda bakır yaptırdı. Bu hafta sonu rengini biraz değiştirecem. biraz daha tarcın rengi istiyorum

kızlar benim bir sorum olacak. ben bu saç boyama konusunda bayağı cahil kalmışım. yıllardır boyamıyorum saçlarımı ve şimdi bakır ve bakır tonlarında olsun istiyorum, ama hani kuaförler diyorlar ya aralara ışıltı atalım diye o nasıl oluyor, bakıra boyadıktan sonra kendim nasıl ışıltı verebilirim. balyaj gibi bir şey mi o?

arkadaşlar mrb ya bu siteyi yeni öğrendim bende fikrinizi almak istedimm 2gün önce saçımı yoğun bakır ve açık dore bakır karışım yapıp boyadımm amacımm biraz turuncuya yakın bi renk elde etmektii amaoldukça koyu olduu sizcee yıkandıkça bu renk açılırmıı şimdiden teşekkürlerrr.....

arkadaşlarr bende bir konuda fikrinizi almak isterimm 2gün önce saçımı yoğun bakır ve açık dore bakır karıştırarak boyadım turuncuya yakın biraz koyusunu elde etmekti amacım ama oldukça koyu bi renk oldu sizce bi kaç yıkamadaa öle bir renk olurmuu nedersniz???

teşekkürler öncesinde mor du saçım ondan önce de kızıldı. effasorla açınca bu rengi aldı sonradan dipleri turuncu tonu bir renkle boyadım

turuncu ton olan nedir ben çok begendim demek acma işlemi bu tamamen boya gibi alttaki resim de belli biraz daüstteki boyagibi güle güle kullan ben de bakır istiyorum tarcın bakıra boyamıştım alytın sarıyla karıştırıp simdi tek tarcın bakır boyucam bakalım

direkt boyayla olmadı bu renk işte öncesinde kızıl ve mor du effasor diye bir boya akıtıcı var, onu kullanınca bu renk çıktı benim de hoşuma gitti üstüne boyamadım tekrar ama dipler effasorla sapsarı olmuştu o sebeple sadece dipleri kolastonun 7/43 üyle boyayıp kısa süre tuttum dengelendi

iyi resim de tamamen aynı belki fön olduğu için öyle durmuştur 2.resimde diplerde boya yok 1. de var ama sadece diplerde

Son düzenleme:
tarçın bakır da boyadım ben daha önce o koyu oluyor biraz kutudaki gibi olmuyor öyle de bir resmimi koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…