Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınız 3 ay içinde omuzunuzdan belinize kadar UZAYACAK!!!!

greenapple

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
214
22
643
36
malzemeler:
Sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampül ve su
( sinameki otunu ve badem yağını aktarlarda bulabilirsiniz, bemiks ampül de eczanelerde satılıyor, b vitaminin ampül şeklinde olanı 3.5 tl ,ampülü ucundan kırıp dökersiniz karışıma).

Hazırlanışı:
1 tutam sinemakiyi, bir çay bardağı suda kaynatıyorsunuz.

Süzdükten sonra ılınınca içine 1 tatlı kaşığı badem yağı ve 1 bemiks ampül koyup karıştırın.

Sadece saç diplerinize uygulayıp biraz masaj yapın ve yarım saat bekledikten sonra saçlarınızı yıkayın.

Haftada bir uygulanacak...
Düzenli olarak yapılırsa hemen faydasını göreceksiniz.

Özellikle 1 aydan sonra saçlarınız daha hızlı uzamaya başlıyacak..(DıYE YAZIYOR BıR SıTEDE.SıZCE DOĞRUMU KIZLAR VE BUNU DENEYEN OLDUMU HıÇ)guclubacismile

Son düzenleme:
Bir site dediğin bu sita olmasınkaydirigubbakcemile4
Zira bu konu zaten var ve 6000 kusur mesj, yorum içeriyor.
Hem de senin açtığın konunun hemen altında gömemiş olamazsın...:delphin:

arkadaşım bilerek mi yapıyosn anlamadım yani!!!!!! burda görüp geri burda konu mu açtın??anlayamadım bennnohaoldumsmile

Başka biryerde de görmüş olabilir kızlar... sadece bu sitede olucak diye bir şart yokki... belki bu sitede gören birisi başka bir siteye yazmıştır arkadaşta ordan görmüştür...

ben bu sitedwen görmedim kızlar.başka bi siteeden gördüm ve ayrıca haberim yoktu burda olduğundan.

greenapple doğru sölüyor kızlar ben googlede şimdi yazdim bu yazıyı
Saçlarınız 3 ay içinde omuzunuzdan belinize kadar UZAYACAK ve başka sitedede gördüm bu yazıyı .

neyse ne
konu güzelmiş ama
bende yeni gördüm burda ;)

benim yarin 4. olcak canim uzama var gibi cm olarak bilemem ama farketti biraz tabi zamanla dahada iyi olcak insallah

merve koş konunu çalmışlar :))
şaka yapıyorum tabiki.
evet canım ben yapıyorum bu tarifi bi buçuk aydır. 5 cm uzadı saçım

Back
X