Doğal Saç Bakım Kürleri Saclarinizin Uzamasini Ve Kepekten Arinmasini Istiyorsaniz !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi gamze_3517
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
G

gamze_3517

Ziyaretçi
30 gr ısırgan yağrağı
1/2lt saf su
1/2lt sirke
20 gr at kuyruğu
at kuyruğu bitkisi ufak ufak parçalanır ve diğer malzemelerle birlikte cam bi kaba konur.İki saat bekledikten sonra karışım süzülür.Arzu edenler,karışımın hoş kokması için içine birkaç damla lavanta esansı damlatabilir.Süzülen karışım cam şişede saklanır.Bu tonik saçlarınızın çok çabuk uzamasına,kepeğin tamamen önlenmesine ve saç tellerinizin farkedilebilir ölçüde güçlenmesine yardımcı olur.yerimseniben

:1rolleyes:
30 gr ısırgan yağrağı
1/2lt saf su
1/2lt sirke
20 gr at kuyruğu
at kuyruğu bitkisi ufak ufak parçalanır ve diğer malzemelerle birlikte cam bi kaba konur.İki saat bekledikten sonra karışım süzülür.Arzu edenler,karışımın hoş kokması için içine birkaç damla lavanta esansı damlatabilir.Süzülen karışım cam şişede saklanır.Bu tonik saçlarınızın çok çabuk uzamasına,kepeğin tamamen önlenmesine ve saç tellerinizin farkedilebilir ölçüde güçlenmesine yardımcı olur.yerimseniben

Eger dediğin doğruysa baya iyiymiş..

gamzecim bunu kaynatmayacakmıyız ya da nasıl olacak yani..direkt bütün saçlarımızı yıkayacakmıyız yoksapüskürtücekmiyiz???

ya ben bunları bi kitaptan geçirdim tekrar baktım kaynatılıomu falan diye ama sanırım olduğu gbi karıştırılıo hepsi..kaynama işlemi falan yok

uygulayan arkadaslar ne kadar uzadığını ve kesin etkili olup olmadıgını yazabilir mi??? sac uzaması için herkes farklı bi yöntem sölüo...sanrm en etkili entele ama o da zehirliymş:( ben yağ karışımı kullanıyorm ve gece yatmadan önce çay sürüyorm saç diplerime inş faydası olur!

evet entele gözüne falan gelince kör edici bi etkisi var okadar etkili bi bitki demekki hindistanda kadınlar kullanırmış entele otunu onlara neden bişey olmuyo heb bizim gibi istekli garibanlara oluyo :):)

peki bunun bi süresi var mı yani istediğimiz zaman uygulayabilirmiyiz

Back
X