• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarm kömür gibi siyah oldu yardım kızlar !!

paradise0

((:
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
227
34
643
kızlar ben palettein tüp boyasını aldım koyu kahve . katalogda o kadar siyah durmuyordu. simsayahım şu an herkez kendine ne yaptın diye bakıyor mafoldumben bana bunalıma girdm saçım yüzünden mahvettim sonunda mafoldumben. saçlarım kısa ve zaten ince telli . açmam gerek hemde en kısa sürede. yardım edin kızlar lütfen acilen ne yapablrm saçlarıma deneymi olanlar varsa paylasabilirler mi ??mafoldumben

Son düzenleme:
Ayy canım yaa dur hemen bişi olmaz akar.
Bende Palette siyaha boyadım simsiyah olmadı.Birde sen koyu kahveye boyamışsın alla alla.
Palette çabuk akıyo sıkma canını.
Saçını açtırmak istiyorsanda iyi bir kuaför bul saçların mahvolmasın

ince telli kuaföre sordum yanabilir ama baska hal çaresi yok dedi.. ama benden para da kırpmak istiyor olabilir . baska forumlarda da okudum baya oyalamışlar kaförler .3 tel saçım var zaten onları da kaybetme korkusu var .. doğal bi yöntem yokmudur ki ? papatya suyunu duydum ama o da doğal saçta yani boyasız saçta etki ediyormuş mafoldumben

ince telli kuaföre sordum yanabilir ama baska hal çaresi yok dedi.. ama benden para da kırpmak istiyor olabilir . baska forumlarda da okudum baya oyalamışlar kaförler .3 tel saçım var zaten onları da kaybetme korkusu var .. doğal bi yöntem yokmudur ki ? papatya suyunu duydum ama o da doğal saçta yani boyasız saçta etki ediyormuş mafoldumben

Canım benim o zaman bir süre kullan bence saçından daha değerli değil.
Benimde şu aralar çok saçlarım dökülüyo mesela
Dediğim gibi palette boya çabuk akıyo.

ilk oyle oluyorda sonra akıyor bende yapmıstım kahve..
bide palettin mavi siyahını yaptım baya oldu hala mavi mavi sular akıyor -

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim o zaman bir süre kullan bence saçından daha değerli değil.
Benimde şu aralar çok saçlarım dökülüyo mesela
Dediğim gibi palette boya çabuk akıyo.

ya aslında çevreden o tepkiler gelmese o kadar da üzülmemiştim ama herkez hep bir ağızdan öyle söyleyince ... İlk 3 gün beyaz sabunla yıkAdım sonuç gene aynı :( saça en az derecede zarar verebilcek birşeyle açmak istiyorum biz kadınlar bu saç konusunda çok takıntılıyız biliyorum ama bu düşüncelerden alıkoyamıyorum kendimi .. ayrıca cok sağol canım ..

valla yıkamana baglıdır o ne kadar cok yıkarsan o kadar cabuk akar sanırım 5-6 yıkama falandı aktı kahve tonalrına dondu

valla yıkamana baglıdır o ne kadar cok yıkarsan o kadar cabuk akar sanırım 5-6 yıkama falandı aktı kahve tonalrına dondu

ben hergün saçlarımı yıkayan biriyim 1 hafta oldu ışıkta çok hafif koyu kahveler çkıyor ama sadece ışıkta .. ilk yıkadığımda ışık bile fayda etmiyordu .. koyu kahve olması biraz daha mı uzun sürer sizce ?

ya zaten koyu kahve hangi markadan alırsan al siyah gibi olur kahve alsaydın daha acık olurdu ama akar merak etme

canim malesefki koyu kahve dogal kahve gibi koyu renk boyalar boyayinca simsiyah oluyor :S bende ayni sekilde siyah yapmistim saçlarimi sonra akti yarisi kahve yarisi siyah bisi oldu :S sonra bayasi akmisti o zamanlar aklim olsa saçimi ikinci defa kestaneye boyatirdim kuaforde ama gittim gene siyah yaptim gerçi hala kahve siyah geziyorum :D

ben cok renk denedim biliyorum siyah bile akıyor yani dusun koyu kahvede akar..beyaz sabununda sac rengini actıgını duymustum

canim malesefki koyu kahve dogal kahve gibi koyu renk boyalar boyayinca simsiyah oluyor :S bende ayni sekilde siyah yapmistim saçlarimi sonra akti yarisi kahve yarisi siyah bisi oldu :S sonra bayasi akmisti o zamanlar aklim olsa saçimi ikinci defa kestaneye boyatirdim kuaforde ama gittim gene siyah yaptim gerçi hala kahve siyah geziyorum :D

şimdi açık kahveye boyatsam tutar mı ki??

ben cok renk denedim biliyorum siyah bile akıyor yani dusun koyu kahvede akar..beyaz sabununda sac rengini actıgını duymustum

evet canım onu uyguluyorum bakalım ne olacak ... o da saçlarımı garip yaptı onunla yıkayıp kendi ısırgan otlu şampuanımla yıkıyorum ..

ayy banada oldu gecen ay kahve dıye aldım mocca mı neydı kömur gıbı oldum bu ay actırdım rengını akmadı çünkü

tutmayabılır ben actırıp boyattım sımsıyah oldu bıraz dolastım oyle ama onun uzerıne tutmaz dıye dusundum sen yıne arastır ben sımdı bı daha boyamam lazım altın parıltılı toffee boyayacagım

tutmayabılır ben actırıp boyattım sımsıyah oldu bıraz dolastım oyle ama onun uzerıne tutmaz dıye dusundum sen yıne arastır ben sımdı bı daha boyamam lazım altın parıltılı toffee boyayacagım

şu siyah saçlardan kurtulayım da kendi rengime dönmek istiyorum artık delikafadulden

akmasını bekledım bı sure ama hıc akmadı benımkı senınkı o kadar sıyah oldumu bılmem ama ılk gunku sıyahlıgıyle kaldı canım

Back
X