Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarm kömür gibi siyah oldu yardım kızlar !!

benimde saclarım koyu kahveydi..2 defa platin sarısı yaptım üstüne gayet açıldı bakır tonları oldu sacım..

kızlar ben palettein tüp boyasını aldım koyu kahve . katalogda o kadar siyah durmuyordu. simsayahım şu an herkez kendine ne yaptın diye bakıyor mafoldumben bana bunalıma girdm saçım yüzünden mahvettim sonunda mafoldumben. saçlarım kısa ve zaten ince telli . açmam gerek hemde en kısa sürede. yardım edin kızlar lütfen acilen ne yapablrm saçlarıma deneymi olanlar varsa paylasabilirler mi ??mafoldumben

benimde saclarım koyu kahveydi..2 defa platin sarısı yaptım üstüne gayet açıldı bakır tonları oldu sacım..

ya aslında çevreden o tepkiler gelmese o kadar da üzülmemiştim ama herkez hep bir ağızdan öyle söyleyince ... İlk 3 gün beyaz sabunla yıkAdım sonuç gene aynı :( saça en az derecede zarar verebilcek birşeyle açmak istiyorum biz kadınlar bu saç konusunda çok takıntılıyız biliyorum ama bu düşüncelerden alıkoyamıyorum kendimi .. ayrıca cok sağol canım ..

en iyi yöntem sık yıkama..eğer saçların ince telliyse sakın kuaföre açtırma daha çok mahvolur yanıyor çünkü..15 güne kadar açar zatenyerimseniben

Canım koyu kahve, hangi marka boyayı alırsan al siyah gibi oluyor saçta. O yüzden daha açık kahve tonlarını tercih et bi dahaki sefere bence. Sabunla bikaç gün yıkarsan saçlarını boyayı baya bi akıtıyor saçtan ama biraz sertleştiriyor saçları o yüzden de bol krem kullanabilirsin.

kızlar ben palettein tüp boyasını aldım koyu kahve . katalogda o kadar siyah durmuyordu. simsayahım şu an herkez kendine ne yaptın diye bakıyor mafoldumben bana bunalıma girdm saçım yüzünden mahvettim sonunda mafoldumben. saçlarım kısa ve zaten ince telli . açmam gerek hemde en kısa sürede. yardım edin kızlar lütfen acilen ne yapablrm saçlarıma deneymi olanlar varsa paylasabilirler mi ??mafoldumben

fındık kahve tavsıye etmem,hıc alakası yok ya sıyaha donuk oldu....

Back
X