kızlar selam ,
Canlar selam size bişy soracagım.. Evlendiğiniz de düğün yada nikahta takılan takıları kime bırakıp balayına yada otele gittiniz ? benm nikahım olacak ve takılar konusunda kafamda soru işaretleri var.. nişanlmn kızkardesıne borcumuz olacak yardım edeceği için nikahta takılan paraları daha snrasnda borcumuz kadarı ile kendisne ödeyeceğiz. Ama ben istiyorum ki o an kendisine balayına giderken emanet olarak bırakırsak kendisi içinden sayıp almasın naslsa borcları var dıyerekten almasın.. ben balayından dönduktn snra hesabımı ayarlayarak eşimle ben ödeyeyim yada eşim versin kardeşine.. alır yada almaz bilmem öle bi insan değil ama riske atmak istemediğim için soruyorum ve bunu nişanlma belirtmek istiyorum nasl anlatsam acaba ? siz ne yaptınz acaba ?
her zaman bizde maalesef.. evlenmedi hiç.. babam da vefat edince bizimle kaldı..Şifreli makyaj çantasını hiç duymamıştım ama öyle bişey ile istediğiniz tarafa verebilirsiniz.
Halanız niye sizde düğün için mi her zaman mı?
bizde direk kendi evimize gitsek vermem zaten.. ama 2 gunlgne ağvaya kaçalım diyor. geliriz ptesi sabah altınları bankaya koyar öğleden snra balayına çıkarız dedi..Ben de ctesi günü evlendim ve balayına gitmek için özellikle salı gününü seçtim, ptesi günü bankada kasa kiralayıp altınları oraya koyarak gittik balayına. Düğünden sonra da direkt evimize götürdük kimseye teslim etmedik, Allah korusun başına bir iş gelse felaket olurdu çünkü. Bu sebeple ne kendi anneme ne de kayınvalideme vermedim açıkçası.
bankaya koyup gideceğiz zaten. sorun o değil.. sorun 2 gun..Biraz bekleyip bankaya koyup öyle gidin.
Biz kayınvalideye vermiştik, güvenecek kadar tanımıyordum da ama öylesi uygun geldi.
ben kendi ailemden guven görmediğim için bence bu durumum. rahat edemem kafam rahat olmaz..Ne kendi ailenize ne esin ailesine guveniyorsunuz biraz takintilisiniz bence. Biz kayinvalidemlere biraktik kasaya koydular donunce aldik ama aklima acarlarmi sayarlarmı alirlarmi bir kere bile gelmedi dusunceniz bence cok sıkıntılı
Annen çok sabırlıymış. Baban için allqh rahmet eylesin. Halan o zaman susup oturmayı bilmeli herşeye burununu sokmasın. Annenize halanızdan gizli teslim edin daha da rahat edersinizher zaman bizde maalesef.. evlenmedi hiç.. babam da vefat edince bizimle kaldı..
o an ki telaşla olursa olur tabi ben yine de riske atmak istemıyorum..Annen çok sabırlıymış. Baban için allqh rahmet eylesin. Halan o zaman susup oturmayı bilmeli herşeye burununu sokmasın. Annenize halanızdan gizli teslim edin daha da rahat edersiniz
O zaman eşinizin dediği gibi kilitli makyaj çantaları işinizi görür, hepsini sayıp bir kağıda yazın ve onu da içine koyun, birşey olmaz o şekilde.bizde direk kendi evimize gitsek vermem zaten.. ama 2 gunlgne ağvaya kaçalım diyor. geliriz ptesi sabah altınları bankaya koyar öğleden snra balayına çıkarız dedi..
bankaya koyup öyle balayına gideceğiz zaten.. nikahtan sonra 2 gun ki duurmda birine emanet etmemız gerekAnneniz halanıza hayır diyemez mi? Sonuçta evlatları da olsanız, size sormadan açıp bakma hakları yok.
Ama bence de banka en iyi seçenek. Ailelere emanet edip onları da strese sokmamış olursunuz.
bankaya koyup gideceğiz ama. ptazartesi ye kdr birinde durmalı ...Pazartesiye kadar bekleyip bankaya koyup gitmek en iyisi. Olmuyorsa şifreli çantada annenize gizli teslim edin.
bankaya koyup gideceğiz ama. ptazartesi ye kdr birinde durmalı ...
2 gunlgne otelde olacagımz için riske atalım demiyoruz. eve gitsek yanımzda duracaktı..Yanınızda dursun. Neden birinde durmalı...
nişanlm öyle istiyor.. istediği tek şey bu kırmak istemedim..Zaten balayına gidecekseniz, o 2 günde neden otelde kalıyorsunuz ki daha? Evinizde kalın, altınlarınız da sizinle kalsın.
İçiniz de rahat eder en azından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?