HayatBen Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2016 2.698 1.137 133 11 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HayatBen #61 benneyanginlargordum .!.: Sıfrelı kilitli cantayı alın ıcıne koyun, annenize gizliden verin. Gizli vermediysenız halanız gorduyse, anneniz kızının emanetine sahip cıkıp o yokken bakamayız desın Bukadar basit. Aynı evde yasayan meraklı halaya, kızım yokken olmaz diyemeyecek mı anneniz? Genişletmek için tıkla... ya anneme ya da kv vereceğim şifreli canta ile yapacak bir şey yok artık..
benneyanginlargordum .!.: Sıfrelı kilitli cantayı alın ıcıne koyun, annenize gizliden verin. Gizli vermediysenız halanız gorduyse, anneniz kızının emanetine sahip cıkıp o yokken bakamayız desın Bukadar basit. Aynı evde yasayan meraklı halaya, kızım yokken olmaz diyemeyecek mı anneniz? Genişletmek için tıkla... ya anneme ya da kv vereceğim şifreli canta ile yapacak bir şey yok artık..
HayatBen Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Nisan 2016 2.698 1.137 133 11 Kasım 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi HayatBen #62 Limonsuzzcay .!.: Annenize verin ama halaniza eşimin ailesine verdim diyin. Genişletmek için tıkla... meraklı ya dalmaz odaya inş ne yaptnz ne ettinz diye..
Limonsuzzcay .!.: Annenize verin ama halaniza eşimin ailesine verdim diyin. Genişletmek için tıkla... meraklı ya dalmaz odaya inş ne yaptnz ne ettinz diye..