Saçma ama Derdim oldu. .

kızlar selam .. Bu konuyu daha önce açmıştım ama kafamı baya kurcalıyor.. takıntı gibi bir şey oldu şimdiden..
ben evde halama pek guvenmem meraklıdır her seyi bilmek ister.. aynı evde kalıyorz.
nikahta takılan takıları kime vereceğim konusunda kararsız kaldım.
nişanlım nikahtan sonra 1-2 gunlugne bi yere kaçar öyle balayına gideriz dedi.
dolayısıyla bu 1-2 gun takıları birine vermem gerek. anneme versem halam aaa bakalım kaç paraları var bilmem ne sayar eder vs .
karşı tarafa versem aklım kalacak..
nişanlm sey dedi alırız şifreli kilitli makyaj çantası koyarız şifreleriz kime vermek istersen verirsin. 2 gun sonra alırız bankya koyar balayına çıkarız dedi. ctesi - pazar briinde kalmış olacak..
sizce fikri nasıl ?
Bankaların kasaları var kilitli, nişanlıyken bir arkadaşım İ.bankasının kilitli kasasına koymuştu anahtarları vardı düğünü olacağı zaman gitti aldı. Sizde öyle yapın bence.

evet bir şey yok saysın bilsin.. ama sonra başlar milletin içinde bu kadar paralar birikmiş vs vs konusmaya kendileri yapsın etsin bu kadr paraları var bu kadr altınları var cumle alem bilir..
Öyle konuşacaksa olmaz tabi bilmesin daha iyi. Ama altınları saymasa da yine de diyecek, altınları vardı onlarla yapsınlar diye. Bence ya annene bırak halana söylemesin yada 1 gün geç gidin bankada kasaya koyun

Makyaj çantasının şifrelisine güveniyorsunuz da oteldeki şifreli kasaya neden güvenmiyorsunuz anlamadım doğrusu...
Biz bütün balayımız boyunca altınları otelde kasaya kitlemiştik... Bir şey olmuyor zaten oteldeki kasa bu şekildeki para pasaport takı için var...

canım çok riskli şeyler gerçekten o an bizde iyi cesaret etmişiz şimdi ki aklım olsa oraya mı konur derim kendi kendime,
kendi evinize uğrasanız bir yerlere saklasan?
tanımadığım bi yer komsular fln kimdir ? gelecez görulcek çıkcaz fln bilincek bu da riskli ..ölem ben en iyisi ..

Makyaj çantasının şifrelisine güveniyorsunuz da oteldeki şifreli kasaya neden güvenmiyorsunuz anlamadım doğrusu...
Biz bütün balayımız boyunca altınları otelde kasaya kitlemiştik... Bir şey olmuyor zaten oteldeki kasa bu şekildeki para pasaport takı için var...
makyaj çantası şifreli yani bu hangi ailede kalacaksa açmayın demek önlem basına bir şey gelse bilirim kimde olduugnu .. ama otelde ki kasalar riskli ve bilmiyorum.. oda temızlemesıne gelen insanlar vs .. şifre koysanda riskli

kızlar selam .. Bu konuyu daha önce açmıştım ama kafamı baya kurcalıyor.. takıntı gibi bir şey oldu şimdiden..
ben evde halama pek guvenmem meraklıdır her seyi bilmek ister.. aynı evde kalıyorz.
nikahta takılan takıları kime vereceğim konusunda kararsız kaldım.
nişanlım nikahtan sonra 1-2 gunlugne bi yere kaçar öyle balayına gideriz dedi.
dolayısıyla bu 1-2 gun takıları birine vermem gerek. anneme versem halam aaa bakalım kaç paraları var bilmem ne sayar eder vs .
karşı tarafa versem aklım kalacak..
nişanlm sey dedi alırız şifreli kilitli makyaj çantası koyarız şifreleriz kime vermek istersen verirsin. 2 gun sonra alırız bankya koyar balayına çıkarız dedi. ctesi - pazar briinde kalmış olacak..
sizce fikri nasıl ?

ben anneme bırakmıştım. Bırakmadan önce eşimle saymıştık meraktan ve yazmıştık. Gelince de aldık. Sonra uzun bi süre çantamda taşıdım çantama yapışık yaşadım. Kilitli sağlam bi kutu alıp annenize bırakın. Anneniz kimseye söylemesin bunu.

takılmadan nasıl koydu haftasonu. .
Nişanında takılan takılar vardı evleri de pek güvenli değilmiş, o yüzden bankaların kasaları var kiralıyorsun istediğin zaman da anahtarınla açıp alıyorsun. O da öyle yaptı, düğünü olana kadar orda saklı kaldı düğünü olacağı zaman da aldı takılarını. Sonra belki tekrar koymuşlardır düğünde biraz daha üzerine takılan olunca.

Nişanında takılan takılar vardı evleri de pek güvenli değilmiş, o yüzden bankaların kasaları var kiralıyorsun istediğin zaman da anahtarınla açıp alıyorsun. O da öyle yaptı, düğünü olana kadar orda saklı kaldı düğünü olacağı zaman da aldı takılarını. Sonra belki tekrar koymuşlardır düğünde biraz daha üzerine takılan olunca.
ben nişandan bahsetmıyorum ki.. düğün takılarından bahsediyorum.. düğün aksamı 2 gunlugne ağvaya gideceğiz.. o 2gun birine emanet etmem gerek.. ptesi alıp bankaya koyup balayına çıkacagız..

ben nişandan bahsetmıyorum ki.. düğün takılarından bahsediyorum.. düğün aksamı 2 gunlugne ağvaya gideceğiz.. o 2gun birine emanet etmem gerek.. ptesi alıp bankaya koyup balayına çıkacagız..
Tamam ne yapmak istiyorsanız onu yapın, ne farkeder ki nişan takısı düğün takısı.. takı işte siz gelene kadar emanet kasa kiralanılır ille birine emanet edilmesi gerekmiyor bankalar var bunun için. Kilitli size özel kasalar varken diye size fikir sundum sadece 😅

Tamam ne yapmak istiyorsanız onu yapın, ne farkeder ki nişan takısı düğün takısı.. takı işte siz gelene kadar emanet kasa kiralanılır ille birine emanet edilmesi gerekmiyor bankalar var bunun için. Kilitli size özel kasalar varken diye size fikir sundum sadece 😅
yok ben anlatamadım..
benm nikahım ctesi ;) ctesi gecesi ve pazar gunu agva da olacağız ;) bu 2 gunden bahsediyorum..

bankaya koyup öyle balayına gideceğiz zaten.. nikahtan sonra 2 gun ki duurmda birine emanet etmemız gerek

Lütfen yanlış anlamayın ama siz ne kadar takınız olduğunu kimseyle paylaşmama niyetinde misiniz? O yüzden mi bu kadar takıldınız konuya? Niyetiniz buysa saygı duyarım elbette. Ama anne, kayınvalide, görümce, hala kimseye güvenmiyorsanız hayat çok zor olmalı.

nişanlmda öyle söyluyor.. otele falan yanımda taşımam dedi. kasası var evet ama odaya herkes giriyor. ona bağlı mı hareket edicem balayımda dedi. şifreli çanta alırız 2 gun veririz bizden-sizden birine yeter dedi. döneriz bankaya koyar balayımıza çıkarız dedi.
Sıfrelı kilitli cantayı alın ıcıne koyun, annenize gizliden verin. Gizli vermediysenız halanız gorduyse, anneniz kızının emanetine sahip cıkıp o yokken bakamayız desın Bukadar basit.
Aynı evde yasayan meraklı halaya, kızım yokken olmaz diyemeyecek mı anneniz?

Lütfen yanlış anlamayın ama siz ne kadar takınız olduğunu kimseyle paylaşmama niyetinde misiniz? O yüzden mi bu kadar takıldınız konuya? Niyetiniz buysa saygı duyarım elbette. Ama anne, kayınvalide, görümce, hala kimseye güvenmiyorsanız hayat çok zor olmalı.
yoo yanlış anlaşılcak bir şey yok.. evet paylaşmak istemıyorum çünkü ailemde yasadıgım sıkıntılardan dolayı annem haricinde ailemde kimseye guvenmıyorum.. dolayısıyla bu durum dısarya da yansıyor.. görumcemn evine 2 defa hırsız girmiş evde 4 tane köpek var 1 tanesi alman kurdu 1 tane doberman var besliyorlr ve canavarlr evin altını ustunu getırıyorlr.. ya annem yada kv şifreli çanta ile vereceğim. yanlış anlarsalarda yapacak bir şey yok..

Back
X