Saçma ama dertlesmem lazım. .

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Kızlar 10 aylık bir ilişkim var. İlk basta cok lay laydik. Birbirimize karismazdik sonra sevdik, ciddiye gitti is. Ama telefonunu göstermedi bana ben de direttim. Sonra göstermeye başladı ama hep telefonu gözünün onundeydi. Teyzemin kızı bana mesaj atıyor, görmeni istemem. Çok nadir atar, sorun yapılacak bir sey değil ama seninle ciddi düşünüyorum aklında kalmasın dedikleri dedi. Ailesine söyleyeceğim ama kızı rahat birakmazlar öss ye girecek benim yüzümden bilmesinler. Söz veriyorum sınav bitsin bu olay bitecek dedi. Doğulu bir aile bu arada. Aldatiyor beni desem Her gün işte beraber, is dışında gece yarısına kadar hep beraberdik. Beni eve bırakınca da için rahat etsin telefonu kapatıp yatayim derdi istemezdim ben . Haziranda tatile gitmeden teşekkür ederim hayatım cok yüce gönüllü davrandin gidince halledecegim dedi. Gidince annem konusmus utanmis atmiyor artik dedi. Devamli sordum telefonu gizleyecek misin diye. Tabiki Hayır neden gizleyim. Dedi. Tabi bu arada ben her gün kavga gürültü en sonunda aldatsam yemin ederim seni bırakıp giderdim dedi. Bir de o sıralar depresyon tedavim vardı her türlü manyakligimda hastalıgimda hep yanimdaydi. İmam hatip mezunudur kolay kolay yemin etmez baktı ikna olmuyorum kurana el bastı hayatında benden başka kimse olmadığına, kimseyle görüşmedigne, benim her anlamda onun istediği biri olduğuma, aşık olduğuna dair. Ben bu olay yüzünden her günümüzü zehir ettim. Evine gidip arkadaşlarının önünde çok kötü küfürler ettiğimi bilirim. Ayrıca sevgiliyken telefon bakma taraftarı da değildir benimkine bakmaz ama ben üzülüyorum diye arada gösterirdi ama yanından hiç ayirmazdi. Simdi askerde seviyorum bekliyorum o da seviyor biliyorum ama devamlı şüphe icindeyim bu olay yüzunden. Askerde bile bir gün aramasa bir gün beni bir gün başka kızı arıyorsun diyorum. O varken her gün anlatirdim icimdekileri konusurdu rahatlatirdi beni. Simdi yok ben hem özlüyorum hem bu düşünceler yipraniyorum. Doğru söylüyorda ben mi çok paranoya yapıyorum siz ne dersiniz bu konuda?

bence çok üstüne gidiyorsun canım en güzel günlerini bu şüpheyle zehir ediyosun kendine seni şüphelendirecek birşey yapmıyorsa tlf göstermeme hariç bence rahat ol sıkma canını bu kadar

selam canım, bence sen biraz paranoya yapıyorsun kendince.Yani şüphe bence öyle bir duygudur ki bir başladı mı büyür de gider kuruntu gibi.Ama güveniyorsan ve seviyorsan şüpheye de düşmezsin ki.O telefon saklama olayını pek anlamadım,teyze kızı mesaj kısmı da saçma geldi kuzeni nasıl bir mesaj atacak ki sen görmeyesin ama halledildiyse tamamdır, yani telefonuna da istersen bakarsın ya da bakmazsın ama dediğim gibi şüphe başladı mı olmayacak şeyler büyür kafanda.Bak az da kalmış gelmesine kendini de onuda yıpratma bence.Bir de askerde yani ona daha zor gelir. İnşallah en kısa zamanda şüphelerin bertaraf olur..

bence çok üstüne gidiyorsun canım en güzel günlerini bu şüpheyle zehir ediyosun kendine seni şüphelendirecek birşey yapmıyorsa tlf göstermeme hariç bence rahat ol sıkma canını bu kadar

Telefonu hep yanında taşır tuvalete giderken bile. Çok saçma değil mi? Bakmak istediğim zamanlar gösterirdi al istediğin gibi kurcala derdi. İlk başta face ine de eklemedi beni. Neymiş ciddi olmadığı kız arkadaşlarını eklememiş bana böyle değer verirken ekler miymiş hiç. Ayrılırım dedim ancak öyle ama bir şey beğenme adın görünmesin hep erkek arkadaşım var asılmaya kalkarlar diye. Ben yine başka kıza yordum ama Askere gidince beğendim bir şey olmadı gerçi. Face şifresini vermedi. Sonra baktı olmuyor al vereyim bir gün iki gün sen de kalsın herkesle ben gibi konuş bak dedi. İstemedim saçma diye. Her istediğinde açayım face i hepsine bak dedi. Her istediğimde açardı üstelik öyle otururken gel bakalım bi face ime der arkadaşlarının paylaşımlarına bakardık kim olduklarını anlatırdı falan. Ama net olmadan yaşayamaz. Vakit geçirmek için film izliyorum oyun oynuyorum netten asla öyle bir şey yapmam der. Ama bilemiyorum işte.

Teyzesinin kızı ondan hoşlanıyormuş eskiden normal görüşürlermiş, bir senedir falan sevdiğini söylemiş olmaz demiş benimki ama bırakmamış peşini. Aslında sorun bile etmezdim ister kabul et ister ayrıl derdim ama seni seviyorum ciddi düşünüyorum dedi. ÇAlıştığımız şehir onun memleketi. bir ikisi hariç tanışmadım Akrabaları hep biliyor beni. Burdaki Teyzesi görmüş söylemiş hatta kıza. Kız ondan da ayrılırsın deyip yazıyormuş. Bana hakaret, ona aşk sözleri falan... Evlenirsek görmeni istemem aklında kalmasın sözleri akraba olmasa seni böyle üzmem ama sınavına kadar idare et dedi işte. Şimdi askerde özlediğimi yazayım iki kelime okusun çıkınca diyorum elim hep şüpheyle yaşadıklarımı yazıyor.

Bir de benim 2. erkek arkadaşım ve gerçekten aşık oldum. Acaba adam ciddi ciddi çapkın beni mi kekliyor yoksa iyi niyetle bir şeyler mi yapmaya çalışıyor içim içimi yiyor. Bir yanım yaptıklarını düşünüp büyütme seni seviyor üzmez diyor dğer yanım yangın yeri.

Canım benim konunu okudum ve ilgimi çekdi.Bəndən sana bir abla nasihatı erkeyi o kadar sıkma.Sıkarsan öyle bişey yapmasa bile səndən bıka bilir.Çox paranoya bağlama.O şeyi yapıcak olsa zatən yapıcak bu senin düzəltebileceyin bi şey diyil!

Anladım canım, ama bu kadar şüphe de sağlıklı değil bence, görüşmüyorsa sorun yok işte, cidden çok sıkarsan bir anda yapmamış olsa bile artık laf anlatma çabasına girmez. Çünkü güvensizlik onu da kötü etkiler canım, düşünsene sana habire soru soruyor erkek arkadaşın, neredesin, neden açmadın telini, kiminle konuştun, bir de asker yani emin ol bütün gün eğitimi, nöbeti, yatağı mumla arıyordur, bak her gün arıyor neredeyse diyorsun, kaç yaşındasın bilmiyorum canım ama bu kadar yiyip bitirme kendini..

Bir yandan düşünüyorum her gününü zehir eden, arkadaşlarının yanında hep rezil eden, öğretmen arkadaşların yanında bile laf sokan, her şeyi kötüye yoran biriyle sevmese, aldatsa neden çıkar diye bir yandan şu telefon muhabbeti. İş zamanı hep yan yanaydık, tatil zamanı da ne zaman mesaj atsam karşılık atar, arasam nerde olursa açardı. İki kere ailece mezarlığa gidiyoruz sonra bağ evine mesaj atma bizim buralarda amcamlar babam iyi karşılamaz afedersiniz de karı kızla uğraşıyor derler dedi. Buna da inanmadım birincisinde aradım açtı konuştu bak için rahat etsin yok bir şey dedi. İkincisinde neden hiç güvenmiyorsun bana diye tartıştı. Benim paranoyam şu adam beni aldatıyorsa ve hep ortadaysa ben görmüyorsam. Adam beni deli etti resmen ya. İki kişi var içimde bu konuda resmen şizofren oldum.

25 yaşım. askere gidene kadar her gün açıklardı da. Belki çok düştüm üzerine bu konunun psikolojim allak bullak. Elindeki çekiçse her şeyi çivi olarak görürsün derler ya ben de şüphelendim ya her şeyi kötü yoruyorum. Teşekkür ederim canım yorumların için.

bu gidişle o çocuk ya senı gercekten aldatır ya da kurtulmalıyım der asker zaten sıkar orda kafasına bı tane askersdekı cocuaa boyle seyler yapılırmı zaten bunalımdalar orda kafese tıkmıslar onları fare gıbı orda fırsat yaratıyo senı arıyoda sen yetınemıon çok ayıp

En sonunda kardeşim dediğim teyzemin kızına taka taka beni onunla evlendireceksin Allah korusun demişti. Biliyorum saçma ama o da en baştan böyle şüpheli saçma davranmasaydı keşke

Yanlış anlamayın ama sizinki hastalık olmuş artık.

Yalnış anlama değil tabi ki oladabilir o yüzden yazdım buraya. Dıştan bir gözle bakamıyorum. dıştan ne görünüyor beni tanımayan tarafsız arkadaşlar yazsın sorun bendeyse bir şekilde halletmem lazım dedim. Yalnış giden neyse çözmek istiyorum sadece.

Doğru söylüyor söylemiyor ayrı mesele de madem olayı biliyorsunuz ve kıyameti koparmayıp anlayışla karşıladınız neden telefonu göstermiyor? Ne olacak yani mesajları görünce? Çok nadir atılan mesajlar için sürekli telefonu yanında gezdirmesi ve saklamaya çalışması çok ilginç. Ayrıca bitecek olan olay nedir? O mesaj atıyor ve sizinki cevap mı veriyor? Ailesine söylemeden önce kızla konuşmuş mu?

Bilemiyorum sanki çok basit bir olay büyütülmüş gibi geliyor bana ya da görmenizi istemediği bir şeyler var...

ben ilişkinizi kısakndım bile o seni sevmese başkası olsa bukadar yaptıklarına rağmen emin ol sana katlanmazdı yeminde etmiş daha ne istiyosun ne yapsın boşuna kuruntu yapma ve ilişkini doyasıya yaşa derim ben

Ben de bunu anlamıyorum. Madem o kızdan mesaj geliyor göstersin bana bende şüphe etmeyim. Kız artık mesaj atmayacakmis. Kıza söylemis ciddi olduğum bir sevgilim var atma mesaj yanında kötü duruma düşüyorum diye. Devam etmiş kız atmaya ailesiyle konusacakti sinava girecek ondan sonra durumu anlatacağım onlara bir daha rahatsız edemez dedi. Tatilde de annem konusmus kuzenimle bir daha rahatsız etmeyecek beni dedi. Ama bana bu olay çok saçma geliyor.

Zaten bildiğiniz bir şeyi saklaması saçma olan zaten. En fazla ne yazabilir ki zaten? Seni seviyorum, benimle ol bla bla...Bunları zaten tahmin ediyorsunuzdur. Madem öyle keşke senin yanında mesaj atsaydı, ciddi olduğum biri var mesaj atma diye. Hem sen attığını görürdün hem de gelecek cevabı...

Ben de aslında hiç kafa yormayip ayrılıp paşa paşa üzüntümu cekeyim kafam rahat etsin diyorum ama bana katlanmasi benim için yaptığı şeyler sevgisi arada bırakıyor beni. Gecenin körü bile arayıp agladigimi beni teselli ettiğini bilirim. Karakterimi böyle bilmiyorum. Mailin de foto vardı bir tane yine şüphe yaptım göstermek istemeyince. En sonunda ben cigrindan cikinca açtı kendi resmi. Eski resimmis çirkin çıkmış diye açmak istememis. Çok saçma görünüp şüphe çekip normal çıkan şeyleri de var. Karışık işte içim

Ben sadece mesajı göster dedim. Göstermedi. Bu benim çıktığım biri değil peşime takılmış umrumda bile değil sadece akraba olduğu için ne iyi ne kötü hiç bir sey yazmiyorum dedi. Bir de aksam yatana kadar hep yanyanaydik biz öyle mesaj durumu olmazdı telefonu da kapatayim istersen yatarken derdi. Kafam karışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…