• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma ama dertlesmem lazım. .

En sonunda kardeşim dediğim teyzemin kızına taka taka beni onunla evlendireceksin Allah korusun demişti. Biliyorum saçma ama o da en baştan böyle şüpheli saçma davranmasaydı keşke :(
saçma dııl teyze kızıyla evlenılmez dıye bısıy yokkı senın kı resmen eşşegın aklına karpuz kabuuu düşürmek

Telefonu hep yanında taşır tuvalete giderken bile. Çok saçma değil mi? Bakmak istediğim zamanlar gösterirdi al istediğin gibi kurcala derdi. İlk başta face ine de eklemedi beni. Neymiş ciddi olmadığı kız arkadaşlarını eklememiş bana böyle değer verirken ekler miymiş hiç. Ayrılırım dedim ancak öyle ama bir şey beğenme adın görünmesin hep erkek arkadaşım var asılmaya kalkarlar diye. Ben yine başka kıza yordum ama Askere gidince beğendim bir şey olmadı gerçi. Face şifresini vermedi. Sonra baktı olmuyor al vereyim bir gün iki gün sen de kalsın herkesle ben gibi konuş bak dedi. İstemedim saçma diye. Her istediğinde açayım face i hepsine bak dedi. Her istediğimde açardı üstelik öyle otururken gel bakalım bi face ime der arkadaşlarının paylaşımlarına bakardık kim olduklarını anlatırdı falan. Ama net olmadan yaşayamaz. Vakit geçirmek için film izliyorum oyun oynuyorum netten asla öyle bir şey yapmam der. Ama bilemiyorum işte.

bence hiç sorun etme cok kıskanç bırısın heralde en ufak sey bıle vesvese verıyor ne varkı telefonunu sureklı yanında tasıyosa valla benımde esım telını alır lavaboya gıder hep oyun oynar bence gonlunu ferah tut bıde yemın etmıs dıyorsun o zaman oyle bişey yoktur :50::50:

Teyzesinin kızı ondan hoşlanıyormuş eskiden normal görüşürlermiş, bir senedir falan sevdiğini söylemiş olmaz demiş benimki ama bırakmamış peşini. Aslında sorun bile etmezdim ister kabul et ister ayrıl derdim ama seni seviyorum ciddi düşünüyorum dedi. ÇAlıştığımız şehir onun memleketi. bir ikisi hariç tanışmadım Akrabaları hep biliyor beni. Burdaki Teyzesi görmüş söylemiş hatta kıza. Kız ondan da ayrılırsın deyip yazıyormuş. Bana hakaret, ona aşk sözleri falan... Evlenirsek görmeni istemem aklında kalmasın sözleri akraba olmasa seni böyle üzmem ama sınavına kadar idare et dedi işte. Şimdi askerde özlediğimi yazayım iki kelime okusun çıkınca diyorum elim hep şüpheyle yaşadıklarımı yazıyor.

canım bak şimdi anladım olayı. teyzesinin kızı belli ki yaşca küçük, kapılmış çocukca bi hoşlantıya rahatsız ediyor sevgilini. onun sana mesajları göstermeme, telefonunu yanından ayırmama nedeni bu. sonuçta akrabası o kız ve unutma hiçbir erkek kendi ailesine akrabasına laf gelsin, sevdiği kız onlara ilerde senin ailende işte akrabalarında böyleydi vb. desin diyebilsin istemez. sevgilin çok iyi biliyo ki kuzeni olan kızın bu hisleri geçici.. böyle basit birşey yüzünden daha siz evlenmeden akrabalarından birine düşman kesil, aranız açılsın vb. istemiyor. ve bence haklı da.
ha diceksin ki o zaman niye kızı azarlayıp bi çırpıda bu mesaj olayını kesmedi. kızın üni sınavı dönemi. üzmek, onu böyle basit bi hoşlantı yüzünden depresyona sokmak, böyle önemli bir yılını heba etmek istememiştir. her açıdan düşünmüş yani sevgilin. lütfen kurutu yapıp onuda kendini de üzme. çok duyarlı, düşünceli bi sevgilin var. sen böyle yaparsan hangi aşık olursa olsun bigün canına tak eder. ayrılırsanız böyle bir kıskançlık yüzünden üzülmez misin? lütfen mantıklı düşün. gerekirse tedavi gör, sil at bu kuruntularını. ne güzel bir ilişkiniz var, kıymetini bil tadını çıkar canım..

Kızlar 10 aylık bir ilişkim var. İlk basta cok lay laydik. Birbirimize karismazdik sonra sevdik, ciddiye gitti is. Ama telefonunu göstermedi bana ben de direttim. Sonra göstermeye başladı ama hep telefonu gözünün onundeydi. Teyzemin kızı bana mesaj atıyor, görmeni istemem. Çok nadir atar, sorun yapılacak bir sey değil ama seninle ciddi düşünüyorum aklında kalmasın dedikleri dedi. Ailesine söyleyeceğim ama kızı rahat birakmazlar öss ye girecek benim yüzümden bilmesinler. Söz veriyorum sınav bitsin bu olay bitecek dedi. Doğulu bir aile bu arada. Aldatiyor beni desem Her gün işte beraber, is dışında gece yarısına kadar hep beraberdik. Beni eve bırakınca da için rahat etsin telefonu kapatıp yatayim derdi istemezdim ben . Haziranda tatile gitmeden teşekkür ederim hayatım cok yüce gönüllü davrandin gidince halledecegim dedi. Gidince annem konusmus utanmis atmiyor artik dedi. Devamli sordum telefonu gizleyecek misin diye. Tabiki Hayır neden gizleyim. Dedi. Tabi bu arada ben her gün kavga gürültü en sonunda aldatsam yemin ederim seni bırakıp giderdim dedi. Bir de o sıralar depresyon tedavim vardı her türlü manyakligimda hastalıgimda hep yanimdaydi. İmam hatip mezunudur kolay kolay yemin etmez baktı ikna olmuyorum kurana el bastı hayatında benden başka kimse olmadığına, kimseyle görüşmedigne, benim her anlamda onun istediği biri olduğuma, aşık olduğuna dair. Ben bu olay yüzünden her günümüzü zehir ettim. Evine gidip arkadaşlarının önünde çok kötü küfürler ettiğimi bilirim. Ayrıca sevgiliyken telefon bakma taraftarı da değildir benimkine bakmaz ama ben üzülüyorum diye arada gösterirdi ama yanından hiç ayirmazdi. Simdi askerde seviyorum bekliyorum o da seviyor biliyorum ama devamlı şüphe icindeyim bu olay yüzunden. Askerde bile bir gün aramasa bir gün beni bir gün başka kızı arıyorsun diyorum. O varken her gün anlatirdim icimdekileri konusurdu rahatlatirdi beni. Simdi yok ben hem özlüyorum hem bu düşünceler yipraniyorum. Doğru söylüyorda ben mi çok paranoya yapıyorum siz ne dersiniz bu konuda?

Bence çok takıyorsun hastalık derecesinde. Çocuk aldatmasa bile sürekli söyleye söyleye adama kızı düşündürtüyorsun. Sen daha bu durumda aşırı tepki verirken kızın yazdığı canımlı cicim yada daha samimi bir davranışa yada sana hakareti kaldırabilir misin? Bence adam senin aşırı tepkin yüzünden göstermiyordur. Eğer cidden aldattığını düşünüyorsanda ayrıl arkadaş hasta etme kendini.

canım bak şimdi anladım olayı. teyzesinin kızı belli ki yaşca küçük, kapılmış çocukca bi hoşlantıya rahatsız ediyor sevgilini. onun sana mesajları göstermeme, telefonunu yanından ayırmama nedeni bu. sonuçta akrabası o kız ve unutma hiçbir erkek kendi ailesine akrabasına laf gelsin, sevdiği kız onlara ilerde senin ailende işte akrabalarında böyleydi vb. desin diyebilsin istemez. sevgilin çok iyi biliyo ki kuzeni olan kızın bu hisleri geçici.. böyle basit birşey yüzünden daha siz evlenmeden akrabalarından birine düşman kesil, aranız açılsın vb. istemiyor. ve bence haklı da.
ha diceksin ki o zaman niye kızı azarlayıp bi çırpıda bu mesaj olayını kesmedi. kızın üni sınavı dönemi. üzmek, onu böyle basit bi hoşlantı yüzünden depresyona sokmak, böyle önemli bir yılını heba etmek istememiştir. her açıdan düşünmüş yani sevgilin. lütfen kurutu yapıp onuda kendini de üzme. çok duyarlı, düşünceli bi sevgilin var. sen böyle yaparsan hangi aşık olursa olsun bigün canına tak eder. ayrılırsanız böyle bir kıskançlık yüzünden üzülmez misin? lütfen mantıklı düşün. gerekirse tedavi gör, sil at bu kuruntularını. ne güzel bir ilişkiniz var, kıymetini bil tadını çıkar canım..

Çok teşekkür ederim uzun uzun anlatmissin. Aynı sevgilimde böyle tam böyle anlattı. Bu yüzden ayrilirsan bir gün doğru söylediğimi göreceksin derdi hep.

Bence çok takıyorsun hastalık derecesinde. Çocuk aldatmasa bile sürekli söyleye söyleye adama kızı düşündürtüyorsun. Sen daha bu durumda aşırı tepki verirken kızın yazdığı canımlı cicim yada daha samimi bir davranışa yada sana hakareti kaldırabilir misin? Bence adam senin aşırı tepkin yüzünden göstermiyordur. Eğer cidden aldattığını düşünüyorsanda ayrıl arkadaş hasta etme kendini.

Göstermeme nedeni olarakta bunu söylemişti. Sen kaldiramazsin hiç bir zamanda unutmazsin, daha büyük sorun cikartirsin. Evlensek bu durum hep aklinda nasıl olacak derdi.

Bir de ilk erkek arkadaşımla mantık olarak evet deyip çıkmıştım. Ondan ayrildim uzun bir zaman geçmeden bu sevgilimle çıktım. Devamı kiyaslardim ilk erkek arkadaşım mükemmeldi. Ama sevemedim. Onunla ilk basladigimizda bi kaç ay hatta ilk erkek arkadaşım da mesaj atardi bana. O zamanda ilk erkek arkadasim askerdeydi. Kirmak istemedim onu. Bu erkek arkadaşım asla mesajına bakmak istemedi. Görürsem asla unutamam dedi. Ben anliyorum zor durumda bu durum bitene kadar tamam sana yazar karşılık atma ben sana güveniyorum dedi o kadar. Doğulu olduğu için Ailem arkadaşlarim kimse onu istemedi. Devamlı iste beden egtm öğretmeni bir sürü sevgilisi olur nasıl inaniyorsun tek olduguna her gün defalarca duyuyorum. Ayril lafları falan çok kötü günlerdi. O da ilk basta sorumsuz ilgisizdi degisti zamanla gerci. Depresyon tedavim de vardı aptal gibiydim işte. Sonra sonra iyice paranoya oldum ciktim.

Bir de hep nasipte yoksa seninle evlenemezsek başkasıyla evlensem de yüzün gözümden hiç gitmez ölürken bile yüzün gözümde olur. Olurda seni sevmezsem bir gün o zaman bile aldatmam sen gözümde sana olan askimin yanında çokta degerlisin seni sevmesem bile sana aldatilmayi layık görmem derdi. Bir zaman da evlenmek istemiyorsun benimle diye başını yedim. Defalarca söyledi sen tam benim evlenmek istediğim insansin ama benim için erken. Bir askere gidip geleyim bakarsın ikimizde tamam deriz nasipte varsa zaten olacak derdi. Ben hakikaten sorunluyum demek ki kızlar.

Bir de ilk erkek arkadaşımla mantık olarak evet deyip çıkmıştım. Ondan ayrildim uzun bir zaman geçmeden bu sevgilimle çıktım. Devamı kiyaslardim ilk erkek arkadaşım mükemmeldi. Ama sevemedim. Onunla ilk basladigimizda bi kaç ay hatta ilk erkek arkadaşım da mesaj atardi bana. O zamanda ilk erkek arkadasim askerdeydi. Kirmak istemedim onu. Bu erkek arkadaşım asla mesajına bakmak istemedi. Görürsem asla unutamam dedi. Ben anliyorum zor durumda bu durum bitene kadar tamam sana yazar karşılık atma ben sana güveniyorum dedi o kadar. Doğulu olduğu için Ailem arkadaşlarim kimse onu istemedi. Devamlı iste beden egtm öğretmeni bir sürü sevgilisi olur nasıl inaniyorsun tek olduguna her gün defalarca duyuyorum. Ayril lafları falan çok kötü günlerdi. O da ilk basta sorumsuz ilgisizdi degisti zamanla gerci. Depresyon tedavim de vardı aptal gibiydim işte. Sonra sonra iyice paranoya oldum ciktim.

bak kırmızıyla çizdiğim yerden çok rahat anlayabilirsin aslında sevgilinin düşünce tarzını, felsefesini. o insanların bazı şeyleri hiç bilmemesi gerektiğini, her gerçeği herkesin kaldıramayacağını düşünüyor.. o yüzden senin de kuzenin mesajlarını görürsen, bu olaya müdahil olursan bunun hiç aklından çıkmayacağına, ilerde evliliğinizde herşey güzelken bile bu işin problem çıkaracağına inanıyor.. aslına bakarsan bi nevi haklıda. hangi insan sevgilisine atılan mesajları, birinin ondan hoşlandığını unutabilir ki içinde?

bence sevgiline inan. ben açık söylim çok doğru bi adam olarak gördüm anlattıkların çerçevesinde sevgilini.. sende daha fazla kuruntu yapma dediğim gibi. mutluluğunuzun tadını çıkarın birlikte..

Bir de hep nasipte yoksa seninle evlenemezsek başkasıyla evlensem de yüzün gözümden hiç gitmez ölürken bile yüzün gözümde olur. Olurda seni sevmezsem bir gün o zaman bile aldatmam sen gözümde sana olan askimin yanında çokta degerlisin seni sevmesem bile sana aldatilmayi layık görmem derdi. Bir zaman da evlenmek istemiyorsun benimle diye başını yedim. Defalarca söyledi sen tam benim evlenmek istediğim insansin ama benim için erken. Bir askere gidip geleyim bakarsın ikimizde tamam deriz nasipte varsa zaten olacak derdi. Ben hakikaten sorunluyum demek ki kızlar.

Adam çok doğru söylemiş. Evlilik işleri öyle aceleye gelmez. Adam askerliğini bitirsin şöyle bir kendine gelsin. Zaten seni seviyorsa evlenmeyi düşünüyorsa seninle evlenmeyi isteyeceğinide söylemiş. Adam düzgün birine benziyor. Kendini biraz frenle canım. Olumsuz düşünme hep. Adamı kendinden soğutmaktan başka birşey yapmazsın. Kendini bir yerine koy sürekli erkek arkadaşın sana senin yaptığın gibi baskı yapsa paranoyakça davransa ister miydin ? Kıskanmak kıskanılmak iyidir ama fazlası zarar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye bu kadar güvensizsin.Kendine mi güvenin yok ona mı?Bu gidişle bu tavırlarına devam edersen,hiç bir erkek ne kadar severse sevsin bırakır geçer.Kimse bu kadar hesap sorulmasına tahammül edemez.Bir de ev de arkadaşlarının yanında küfür ettim ona demişsin ya,(eğer doğru anladıysam) sen bu hareketi yaptıktan sonra hala senle birlikteyse,gerçekten seviyor seni ama sevgi de bir yere kadar

Niye bu kadar güvensizsin.Kendine mi güvenin yok ona mı?Bu gidişle bu tavırlarına devam edersen,hiç bir erkek ne kadar severse sevsin bırakır geçer.Kimse bu kadar hesap sorulmasına tahammül edemez.Bir de ev de arkadaşlarının yanında küfür ettim ona demişsin ya,(eğer doğru anladıysam) sen bu hareketi yaptıktan sonra hala senle birlikteyse,gerçekten seviyor seni ama sevgi de bir yere kadar

Emin olduğum sey onun beni çok sevdiği. İlk başlarda hep senden çok hoşlanıyorum derdi sonra seviyorum sonra da aşık oldum dedi. Hoslaniyorum deyince bozulurdum Hissetmedigim şeyi söylemem derdi. Çok Seviyor biliyorum içimde durmuyor bu manyak düşünceler. Küfür ettigimde bile tatlı dille sakinlestirmeye çalıştı. Bir yandan çevre bir yandan manyak kuruntularim olay bu durumda. Bir gününü arkadaslariyla harcamaz benim yanıma gelirdi. Hakeretlerine rağmen hasta olduğumda ziyarete geldiğinde onu kovmasina rağmen annemi her gördüğü yerde saygılı davranır hal hatır sorardi. Ben hakikaten aptalım.

Emin olduğum sey onun beni çok sevdiği. İlk başlarda hep senden çok hoşlanıyorum derdi sonra seviyorum sonra da aşık oldum dedi. Hoslaniyorum deyince bozulurdum Hissetmedigim şeyi söylemem derdi. Çok Seviyor biliyorum içimde durmuyor bu manyak düşünceler. Küfür ettigimde bile tatlı dille sakinlestirmeye çalıştı. Bir yandan çevre bir yandan manyak kuruntularim olay bu durumda. Bir gününü arkadaslariyla harcamaz benim yanıma gelirdi. Hakeretlerine rağmen hasta olduğumda ziyarete geldiğinde onu kovmasina rağmen annemi her gördüğü yerde saygılı davranır hal hatır sorardi. Ben hakikaten aptalım.

O zaman aklını başına topla.sana yakışan tavrı yap eğer bir ömürü onunla geçirmek istiyorsan

Artik nerdeyse herkez ayni. Ortalik yerde yasanan, duyulan olaylar yuzunden kimsenin kimseye tam anlamiyla guveni yok malesef.
Bende guvenirim kocama ama %100 olmuyo hic bir zaman. Insanin aklina durduk yere supheler geliyo hep.
Mesela iki gundur calistigi yer erotik amacli isleyen bir semt. Camlarda kadinlar ciplak oturuyo musteri bekliyo. Sokaklar o semt icin ozellikle gelmis turist dolu....
Aksam gicik gicik davrandim yine. Baktinmi gordunmu calistigin kafede varmi... En son cileden cikti alti ustu bir kafenin elektrik sistemini degistiriyorum. Carpilmamak icin ugrasiyorum sen neyin derdindesin sana daha calistigim yerlerin isimlerini vermicem dedi.
Bugun son gunu orda Allahtan gidip yoksa basini beklicem aksama kadar. Is cikisi gozlerini baglayip eve getiricem:) guven meselesi sarsilmasin diye aramiyorum keyfi birde:))
Yaninda calisan arkadasinin karisi benden de deli cikmis o daha cok didiklemis galiba:) bikmislar butun gun.

Telefonu hep yanında taşır tuvalete giderken bile. Çok saçma değil mi? Bakmak istediğim zamanlar gösterirdi al istediğin gibi kurcala derdi. İlk başta face ine de eklemedi beni. Neymiş ciddi olmadığı kız arkadaşlarını eklememiş bana böyle değer verirken ekler miymiş hiç. Ayrılırım dedim ancak öyle ama bir şey beğenme adın görünmesin hep erkek arkadaşım var asılmaya kalkarlar diye. Ben yine başka kıza yordum ama Askere gidince beğendim bir şey olmadı gerçi. Face şifresini vermedi. Sonra baktı olmuyor al vereyim bir gün iki gün sen de kalsın herkesle ben gibi konuş bak dedi. İstemedim saçma diye. Her istediğinde açayım face i hepsine bak dedi. Her istediğimde açardı üstelik öyle otururken gel bakalım bi face ime der arkadaşlarının paylaşımlarına bakardık kim olduklarını anlatırdı falan. Ama net olmadan yaşayamaz. Vakit geçirmek için film izliyorum oyun oynuyorum netten asla öyle bir şey yapmam der. Ama bilemiyorum işte.
aynı benim eski sevgilim gibi. sonrasında aldatıldığımı öğrendim ama herkes aynı değil tabi ki.

Kusura bakma ama ben diğerleri kadar iyimser olamayacağım maalesef :50:Çünkü o kadar saçma sapan ilişkiler duyuyoruz ki..İnsan ister istemez güven problemi yaşayabiliyor..
Teyze kızı mevzusu doğrudur belki bilemem ama, şu facebook'a eklemem arkadaşlarım görürse sarkar falan bahanesi çok saçma..Arkadaş listesi abazan insanlardan mı oluşuyormuş? Bir de niye telefonu sürekli yanında? Zaten teyze kızını biliyorsun daha neyin stresini yapıyor da yanından ayırmıyor ki..
Valla çok sık boğaz etmeden, sesssiz sakin takip et derim ben.. :31:
Şimdi askerdeymiş zaten fazla daraltma ama geldikten sonra da takipte ol bence...

Kusura bakma ama ben diğerleri kadar iyimser olamayacağım maalesef :50:Çünkü o kadar saçma sapan ilişkiler duyuyoruz ki..İnsan ister istemez güven problemi yaşayabiliyor..
Teyze kızı mevzusu doğrudur belki bilemem ama, şu facebook'a eklemem arkadaşlarım görürse sarkar falan bahanesi çok saçma..Arkadaş listesi abazan insanlardan mı oluşuyormuş? Bir de niye telefonu sürekli yanında? Zaten teyze kızını biliyorsun daha neyin stresini yapıyor da yanından ayırmıyor ki..
Valla çok sık boğaz etmeden, sesssiz sakin takip et derim ben.. :31:
Şimdi askerdeymiş zaten fazla daraltma ama geldikten sonra da takipte ol bence...

Aldatiyorsa bir anlayabilsem. Bilmiyorum kızlar inanın bilmiyorum. Zaten dünya berbat, ne tam güvenebiliyorum ne de tam eminim. Şüphe bu yedi bitirdi beni . :'(

bütün yorumları okumadım ama bence sorun sizde gibi geldi yani işin içinde olan yine sizsiniz daha iyi bilirsiniz ama böyle bir dönemde onu bu kadar bunaltmak elle tutulur bir sebep yokken biraz aşırıya kaçıyor bence bende face şifremi yada telimi vermekten hiç hoşlanmıyorum kişisel alanıma müdehale gibi geliyor yani bunları yapınca bana güvencek olan hiç güvenmesin bence karşımdakindende hiç istemem şifresini telini falan niyeti olan her şekilde yapar işi sıkı tutarak önleyemezsiniz her dakika yanında olamazsınız sonuçta o yüzden biraz rahat olun gözünüzü açık tutun ama bu kadarda güvensiz olmayın sizede onada yazık tabi sizden isteyip şifre tel vs kendi vermiyorsa sorun çıkarın o ayrı tabi ama anladığım kadarıyla öyle bir durum yok:44:şüpheylede bir ilişki ne kadar sağlıklı olur oda ayrı eğer gerçekten davranışları size şüpheli geliyorsa içiniz rahat etmeyecekse ciddi ciddi sakin bir şekilde konuşun bu şekilde devam etmek istemediğinizi söyleyin ama eğer aldatıyorsada yine başka yollara başvurur yani bunun sonu yokki :ssz:

Son düzenleme:
Back
X