- 12 Eylül 2023
- 14
- 13
- 1
- 27
- Konu Sahibi isimsizeleman
-
Ben hiç öyle titizlenen biri olmadım çocugumuda sakınmam yani sadece basit bi şekilde kolu acımasın dedimAklıma biri geldi.
İlk çocuğunu kucağımıza alınca aman aman kolu arkaya gitti, şurası şöyle oldu diye çok titizlenirdi.
Peş peşe üçüncü çocuğu yapınca 15 yaşındaki kıza 3 yaşındaki çocuğu parka götür diye bırakmaya başlamıştı.
Bu da böyle bir hikaye.
Peki nasıl ilerleyebilirim nasıl davranabilşrimAnlamaz değişmez düzelmez uğraşma.
Arkadaslarım hiçbirşey olmamış gibi davran kudursun diyor bense yüzüne bile gerekmedikçe bakmak istemiyorum konusmuyorumAy ne sabırlı kadınlar var.
Eşim bana öyle baksa ne bakıyosun dik dik derim direk.
Kvde 5 tane büyüttüm vs dese, napıyım herkesin çocuğu kendine derim.
Alttan felan alma, muhattapta olma özür dileyene kadar. Sen alttan aldıkça kendini haklı görecektir.
Keşke senle konuşmadığı zaman direk görmezden gelseydin.
Benim eşim beni böyle sinir etse kvnin yanında sürekli daha çok sinirlendirirdim onu
Arkadaslarım hiçbirşey olmamış gibi davran kudursun diyor bense yüzüne bile gerekmedikçe bakmak istemiyorum konusmuyorum
Yani ne yapayımHiçbirşey olmamış gibi davranırsan kendini haklı görür. Böyle tiplemeler asla alttan almaktan susmaktan anlamaz.
Annesiyle nasıl başedeceğini öğrenerekPeki nasıl ilerleyebilirim nasıl davranabilşrim
Ben asla kötü bişey demedim dikkat et bile demedim gayet kibarca kolu acımasın dedim o kadar abarttılar ama kendimi anlatamıyorumAnnesiyle nasıl başedeceğini öğrenerek
benim aileme gelince sürekli böylesin dedi ama alakası yok ben kendi annem olsa kemdi annemede kolu acımasın derdimHiç peşine koşmayın siz o çocuğun annesi olarak içgüdüsel ve o anlık refleks bir tepkiyle korumak istemişsiniz annesine güvenmediğiniz için değil. Taviz vermeyin bebeğiniz konusunda yoksa ilerisi daha da beter olur. Bir de o ne öyle herşeyi kayda alan, küsen, abartan erkek. Siz ona babalık duygusunu sorumluluğunu yükleyin sürekli
Evet siz bebeği ona yada başkasına verince benzer tepki verin ayyy kafasını iyi tut gibi sonra da bak sizinle alakası yok anneyim ben korkuyorum diyin. Ezdirmeyin kendinizi o sizi anlamak için uğraşsın.benim aileme gelince sürekli böylesin dedi ama alakası yok ben kendi annem olsa kemdi annemede kolu acımasın derdim
Çocuğunuzu sakınabilirsiniz de isterseniz, bunun için de kimseye hesap vermek veya özür dilemek zorunda olduğunuzu düşünmüyorum.Ben hiç öyle titizlenen biri olmadım çocugumuda sakınmam yani sadece basit bi şekilde kolu acımasın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?