Saçma anneci erkek ve kv konusuyla geldim

Ben de buna sinir oluyorum. Sen 5 tane büyüt istersen 10 tane büyüt, ben kendi büyüttüümü bilirim. Eşiniz küsmeye bahane arıyor heraşde geri vites yapmayın. Ne demişsiniz sanki ne var bunda.

Eeeeeh bunu damı söyleyemeyeceğim de kestir at, bu ne yaaaa

Sen de hiç bişey olmamış gibi eşinle konuşmaya devam et tavrını tribini de umursama kendi bildiğinden de şaşma, asla büyümüyorlar.

Bide eşim beni cezalandırıyor şuan normalde evimizde oturur çayımızı içerdik kahveye gitmezdi arkafaslarıyla kahvede şimdi alısır diyede korkmuyor değilim.
Anneciligin yanında en bi sevmediğim erkek tipi kahveci erkek.. bu sebepten bile bosanirim ben. Cafeye ,yemeğe gitse anlarım da kahve nedir ya

İstersen sert uyar o senin evladın sen korumazsan ne yapsın o yavrucak... eşin ve annesi düzelmez alttan alırsan daha beter olurlar yaşadım öğrendim bu yüzden hiç alttan almamak gerek daha çok uyar hatta ben çok pişmanım alttan aldıklarım için . Bir daha çocuk yapma lütfen bu adamdan ilerde belki bosanirsin felan. Başkasıyla evlenirsin kim bilir.

Yemek yemiyor çay içmiyor çocuguyla ilgilenip televizyon izleyecekse izliyor dışarı çıkacaksa çıkıyor dün akşam 11 de geldi işte konusmadık
Onun tek bir işini yapmayın yemek veya kahvaltı asla yapma çocuğuna ve kendine kadar yap sonra keyif çat..kendine bak spor yap ,kitap oku film seyret ..asla boyun eğme eşinin bu embesil tavrına amacı seni yola getirmek çok sinirlendim olduğum yerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…