Saçma anneci erkek ve kv konusuyla geldim

Hayır çocuk ay uf demedide kolundan daha kibar tutabilirdi
Bazı insanlar böyledir hırpalayarak sever. Kayinvalidenin kötü bir niyeti yok. Ben olsam böyle bir olayin üzerine eşime biraz abarttım galiba tepkimi bir dahakine daha dikkatli olurum birşey demem hayatim gel barışalım derdim. O da uzatmazdı. Ama sizin ilişkiniz nedir nasıldır bilemiyorum duruma göre hareket edin.
Benim teyzemde böyle mesela içten içe ağzımın ucuna kadar geliyor bişey demek demiyorum. Başka kuzenim ona tepki gösterdi ve onun çocuğunu sevmiyorlar simdi. Değer mi ? Değmez bence. Zarar vermediği sürece istediği gibi sevsin.

Ben asla kötü bişey demedim dikkat et bile demedim gayet kibarca kolu acımasın dedim o kadar abarttılar ama kendimi anlatamıyorum
Yani kayınvalideniz de altta kalmamış ki. O da size cevabını vermiş.
Eşinize ne oluyor?
Ben olsam yüzüne bile bakmazdım. Gitsin anasının evine madem.
Kötü birşeyde dememişsiniz. Kibar davransaymış kayınvalideniz de biraz bebeğinize. Kolu çıksa ne olacak? Adı üstünde bebek bu canı ne ki.
Bende olsam uyarırdım.

Seni ezmeye çalışıyor. Şimdi aklınca sana yokluğuyla ders vercekki anasına bidaha ağzınızı açamıycaksınız eşim küser korkusuyla. Benim eşimde aynen böyle bende bıktım 5 yıllık evliyim artık boşanmayı düşünmeye başladım. Başlarda 3 gün küsüyor uüzüme bakmıyordu sonra 1 haftaya uzadı şimdi 10 gün küs duruyor. Gitgide daha kötü oluyor yani. Bide küsme sebebi aynı sizin anlattıklarınız gibi yok yere. Evlimiyim bekarmıyım bilemiyorum artık kendimi çok yanlız ve boşlukta hissediyorum.başlarda hiç bişey olmamış gibi davrandım işe yaramadı şirinlik yapıp barışmaya çalıştım beni çok uğraştırınca barışıyordu ama 1 hafta sonra yine aynı. Şimdi hiç umrumda değil gibi davranıyorum

Siz annesiniz. Bir anlık refleks ile söylenmiş birşey. Kayınvalideye bak altta da kalmıyor; herkesin çocuğu kendine deseydiniz. Eşinize babalıgi işleyin. Islemezseniz daha büyük sorunlar çıkar ortaya.
Ayrıca evde küsmek nedir yahu küsüyorsa sizde yapacağınızı yapmışsınız sizde tavrınızı alın bakalim bakın bakalım nereye kadar böyle gidiyor siz bebeğinize odaklanın. Bebekler annelerin huzursuzluğunu hissederler onlarda sonra huzursuz oluyorlar. Valla insan usaniyor böyle saçma sapan mevzulardan

Ben asla kötü bişey demedim dikkat et bile demedim gayet kibarca kolu acımasın dedim o kadar abarttılar ama kendimi anlatamıyorum
Neden kendinizi anlatmak icin cabaliyorsunuz ki?
Cocuk sizin cocugunuz. Onu 9 ay siz tasidiniz, dogum sancisini siz cektiniz. Sizin caniniz o. Cocuguma dokunurken izin isteyin deseniz hakkinizdir, kimseyi ilgilendirmez. Ister pimpirikli ister rahat bir anne olursunuz bu sizin seciminiz. Geri kalan herkes buna saygi gostermek zorunda. Bebeginizin kolunun incinebilecegini dusunup uyarmissiniz bu kadar basit. Aliniyorlarsa kendi problemleri. Cocugunuz ve anneliginiz uzerinden kimse sizinle ugrasmasin.

Dize zor gelir.tripe trip.at.nedir yani..

Dize getiremezsin. Anneye saygıda kusur etmemek ile annecilik farklı bir şey ve bu adamlar değişemez. Birey olamamış. Anne için eş, eş için anne kırılmaz. Ne demek haftalarca konuşmamak. Siz de konuşmayın. Sizi dikkate almayan insanı siz de dikkate almayın. Salın ipini, anasının kucağına geri dönsün.

Kimsenin totosunu şirinlikler yaparak kaldırmayın. İster 5 ister 10 tane büyütsün herkesin evladı kendine, ister sakınırsın ister daha rahat olursun bu tamamen iç güdüsel. Kedi köpek bile doğurduğunda yanına yaklaştırmaz hırlar,insanlar yavrularına biraz korumacı davraninca aman bizde büyüttük pimpiriklisin oluyor. Hiç eşinize kvye falan açıklama yapma ben böyleyim ,uyaririm gerekirse herkesi ,ben dogurdum ,benim evladım diyin. Kendisi nasıl anneciyse sen anne kiymetini iyi bilirsin bende anneyim diyin ustune basa basa geri basmayin boyle tipler baska dilden anlamazlar

Daha neyi bekliyorsunuz ki? Küsen insanla evlilik olmaz. İnsan çok kızsa bile, yarım saat sonra sakinleşir ve oturup insan gibi olayı konuşur. On gün küsmek ne ya? Ayda iki kere küsse 20 gün yapar. İnsan hayatı kaç gün zaten. Defolsun anasının rahmine dönüp gelişimini tamamlasın.

İki bebeğim var 4 ve iki yaşında. Mesleğim yok lise mezunuyum. annem kabul etmiyor. Daha bugün konuştuk boşanmak istiyorum anne dedim çocuklarını bırak gel geliyorsan dedi. Çocuklarımsız dayanamam. Kadın sığınma evlerini araştırdım çocuklarla kabul ediyormış ama en fazla 6 ay. Çocuklar daha çok küçük onlara bi bakan olsa çalışır düzenimi kurarım ama yok. Çare arıyorum

Eşim bende 14 yaş büyük anneye çok düşkün. Çok uzun küser ve yüzüme bile bakmaz. Küsken cinsel temas yok arayıp sormak msj atmak yok hatta pişirdiğim yemeği bile yemez. Mesela küsme sebebinin birini anlatıyım markete alışverişe götürdüm oda zorla döğüşe döğüşe çünkü beni götürmek istemez sen söyle ben alır gelirim der hep. Markette güldüm diye bana bir bağırdı marketin içinde sen niye milletin içinde gülüyorsun diye. Rezil oldum utandım küçük düştüm. Ve günlerce küs durmuştu bunun için

Umarım bu adamdan bir an önce kurtulursunuz. Sizin adınıza çok üzüldüm. Çocuklarınızı kesinlikle bırakmayın. Allah elbette bir yol gösterecektir. Ona sığının ve ondan yardım isteyin.

Uzmanlik alanimla ilgili konu acilmis kayinvalide:) o kelimeyi duyunca bile tuylerim diken diken oluyo:) benim taktigi uygula eşinin yanında canim cicim kvnin arkasindan da eşine guzel bahset ama yalniz kalinca vur kırbacı vur kırbacı))

Ay bende benim hamileliğime karışınca o senin hamileliğindi bu benim istediğim gibi yaşarım demiştim. Ama eşim sesini çıkarmaz sağolsun bazı şeyleri gördü zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…