- Konu Sahibi isimsizeleman
-
Bazı insanlar böyledir hırpalayarak sever. Kayinvalidenin kötü bir niyeti yok. Ben olsam böyle bir olayin üzerine eşime biraz abarttım galiba tepkimi bir dahakine daha dikkatli olurum birşey demem hayatim gel barışalım derdim. O da uzatmazdı. Ama sizin ilişkiniz nedir nasıldır bilemiyorum duruma göre hareket edin.Hayır çocuk ay uf demedide kolundan daha kibar tutabilirdi
Yani kayınvalideniz de altta kalmamış ki. O da size cevabını vermiş.Ben asla kötü bişey demedim dikkat et bile demedim gayet kibarca kolu acımasın dedim o kadar abarttılar ama kendimi anlatamıyorum
iyi akşamlar. İçinden çıkamadığım bir durumu size anlatmak istiyorum. Haftasonu kv geldi çay sohbet muhabbet. Bebeğim yerde yuvarlanıyordu kvde bebeğimi kucagına almak isterken kolundan biraz sert çekti bende "kolu acımasın anne" dedim bozuldu
"Ben 5 tane büyüttüm nasıl tutulacagını biliyorum" dedi. Bende "maşallah anne ne güzel" dedim. Eşimin bana bir bakışı var görmeniz lazım nerdeyse yicek neyse uzun lafın kısası o gunden beri benimle konusmuyor yüzüme bakmıyor ilk önce saçmalama etme ne var bunda dedim tabiri caizse şirinlikler yaptım falan yok banamısın demedi. Şimdi bende onun suratına bakmıyorum.
Aşırı anneci bi tip.
Dikkat et vs diye uyarmadım
Dediğim tek şey
"Kolu acımasın anne" bu kadar
Ya ben bu adamı nasıl dize getiririm bıktım artık
[/QUOTE
merak ettim hala aynı mı..... erkaklerin çogu öyle malesef anam da anam ne varsaaaa. ucurumda şakasını yaptım bende espiri olsun diye ama o zaman bile beni kurtarmadı
Neden kendinizi anlatmak icin cabaliyorsunuz ki?Ben asla kötü bişey demedim dikkat et bile demedim gayet kibarca kolu acımasın dedim o kadar abarttılar ama kendimi anlatamıyorum
Dize zor gelir.tripe trip.at.nedir yani..iyi akşamlar. İçinden çıkamadığım bir durumu size anlatmak istiyorum. Haftasonu kv geldi çay sohbet muhabbet. Bebeğim yerde yuvarlanıyordu kvde bebeğimi kucagına almak isterken kolundan biraz sert çekti bende "kolu acımasın anne" dedim bozuldu
"Ben 5 tane büyüttüm nasıl tutulacagını biliyorum" dedi. Bende "maşallah anne ne güzel" dedim. Eşimin bana bir bakışı var görmeniz lazım nerdeyse yicek neyse uzun lafın kısası o gunden beri benimle konusmuyor yüzüme bakmıyor ilk önce saçmalama etme ne var bunda dedim tabiri caizse şirinlikler yaptım falan yok banamısın demedi. Şimdi bende onun suratına bakmıyorum.
Aşırı anneci bi tip.
Dediğim tek şey
Dize getiremezsin. Anneye saygıda kusur etmemek ile annecilik farklı bir şey ve bu adamlar değişemez. Birey olamamış. Anne için eş, eş için anne kırılmaz. Ne demek haftalarca konuşmamak. Siz de konuşmayın. Sizi dikkate almayan insanı siz de dikkate almayın. Salın ipini, anasının kucağına geri dönsün.iyi akşamlar. İçinden çıkamadığım bir durumu size anlatmak istiyorum. Haftasonu kv geldi çay sohbet muhabbet. Bebeğim yerde yuvarlanıyordu kvde bebeğimi kucagına almak isterken kolundan biraz sert çekti bende "kolu acımasın anne" dedim bozuldu
Aşırı anneci bi tip.
Dediğim tek şey
Daha neyi bekliyorsunuz ki? Küsen insanla evlilik olmaz. İnsan çok kızsa bile, yarım saat sonra sakinleşir ve oturup insan gibi olayı konuşur. On gün küsmek ne ya? Ayda iki kere küsse 20 gün yapar. İnsan hayatı kaç gün zaten. Defolsun anasının rahmine dönüp gelişimini tamamlasın.Seni ezmeye çalışıyor. Şimdi aklınca sana yokluğuyla ders vercekki anasına bidaha ağzınızı açamıycaksınız eşim küser korkusuyla. Benim eşimde aynen böyle bende bıktım 5 yıllık evliyim artık boşanmayı düşünmeye başladım. Başlarda 3 gün küsüyor uüzüme bakmıyordu sonra 1 haftaya uzadı şimdi 10 gün küs duruyor. Gitgide daha kötü oluyor yani. Bide küsme sebebi aynı sizin anlattıklarınız gibi yok yere. Evlimiyim bekarmıyım bilemiyorum artık kendimi çok yanlız ve boşlukta hissediyorum.başlarda hiç bişey olmamış gibi davrandım işe yaramadı şirinlik yapıp barışmaya çalıştım beni çok uğraştırınca barışıyordu ama 1 hafta sonra yine aynı. Şimdi hiç umrumda değil gibi davranıyorum
Umarım bu adamdan bir an önce kurtulursunuz. Sizin adınıza çok üzüldüm. Çocuklarınızı kesinlikle bırakmayın. Allah elbette bir yol gösterecektir. Ona sığının ve ondan yardım isteyin.Eşim bende 14 yaş büyük anneye çok düşkün. Çok uzun küser ve yüzüme bile bakmaz. Küsken cinsel temas yok arayıp sormak msj atmak yok hatta pişirdiğim yemeği bile yemez. Mesela küsme sebebinin birini anlatıyım markete alışverişe götürdüm oda zorla döğüşe döğüşe çünkü beni götürmek istemez sen söyle ben alır gelirim der hep. Markette güldüm diye bana bir bağırdı marketin içinde sen niye milletin içinde gülüyorsun diye. Rezil oldum utandım küçük düştüm. Ve günlerce küs durmuştu bunun için
Uzmanlik alanimla ilgili konu acilmis kayinvalide:) o kelimeyi duyunca bile tuylerim diken diken oluyo:) benim taktigi uygula eşinin yanında canim cicim kvnin arkasindan da eşine guzel bahset ama yalniz kalinca vur kırbacı vur kırbacıiyi akşamlar. İçinden çıkamadığım bir durumu size anlatmak istiyorum. Haftasonu kv geldi çay sohbet muhabbet. Bebeğim yerde yuvarlanıyordu kvde bebeğimi kucagına almak isterken kolundan biraz sert çekti bende "kolu acımasın anne" dedim bozuldu
Aşırı anneci bi tip.
Dediğim tek şey
Ay bende benim hamileliğime karışınca o senin hamileliğindi bu benim istediğim gibi yaşarım demiştim. Ama eşim sesini çıkarmaz sağolsun bazı şeyleri gördü zamanlaAy ne sabırlı kadınlar var.
Eşim bana öyle baksa ne bakıyosun dik dik derim direk.
Kvde 5 tane büyüttüm vs dese, napıyım herkesin çocuğu kendine derim.
Alttan felan alma, muhattapta olma özür dileyene kadar. Sen alttan aldıkça kendini haklı görecektir.
Keşke senle konuşmadığı zaman direk görmezden gelseydin.
Benim eşim beni böyle sinir etse kvnin yanında sürekli daha çok sinirlendirirdim onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?