- 30 Aralık 2019
- 150
- 249
- 103
- 24
- Konu Sahibi umutluveumutsuz
Her şey iyiyken saçma bi nedenden ilişkiyi bitiren üstüne hemen engelleyen birisi pişman olur mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olursada olmaz artık olmaması lazımHer şey iyiyken saçma bi nedenden ilişkiyi bitiren üstüne hemen engelleyen birisi pişman olur mu?
Bu yazınızı herkes okumalıYedekte tutar.... Yada aradığını bulamayıp bahane ile döner zaten bekliyorsun.... Sonra gene gider.... Canı isterse döner... Seninde nurtopu gibi dünya gibi dönen Bi ilişkin olur... Böylece mutluluğunu yakarsın..... Sence isteyen seven kişi kadın olsun erkek olsun konuşmadan gidermi.... Çözmeden.... Seni yarım bırakıp.... Bak bu kırmızı çizgi... Sonra böyle erkekler kendilerini beklemeyenlere pervane olur.... Senin prensiplerin ve az da olsa gururun olmalı.... Gurur hepimize lazım sen bakma aşkdan sürünmeyi anlayan paspaslara.... Öz saygı olmadan sevgi olmaz.... Bu hayatın merkezi sensin.... Bak o sevgiline ben merkezim sen kimsin demiş.... Sen napmışın.... Merkeze onu koymuşsun.... Ve dağılmış sın... Kimseye yapma bunu.... Yada onun keyfini bekle.... Sert yazdıysam kusura bakma zaman beni haklı çıkarır ve sen bir gün demişti dersin.... Dilerim mantığını dinlersin madem haketmedin bu hareketi niye izin veriyorsun..... Neye izin verirsen onu bulursun![]()
Her şey iyiyken saçma bi nedenden ilişkiyi bitiren üstüne hemen engelleyen birisi pişman olur mu?
Bunların suç sende diye vicdan yaptıran modelleride var.... Tabi yemeyen yemez.... Bide böyle erkekleri düzeltmeye uğraşıp niye neden böyle diye diye ömrünü adayıp aldıkları yaralarla ömür çürüten kadınlar var... İnsanın kendine yaptığı kötülüğü 7 mahalle bir araya gelse yapamamış... Bazen cidden kaşınıyoruz sanki.... Sorun dert arıyoruz.... Ben hep derim boşver sözleri hareketlere bak.., Bi kere konuşmamış Bi kere bahane bulmuş Bi kere arkasına dönüp ne halde denemiş bide engellemiş..... Saygısızlık diz boyu.... Ne diyeyim çicek al kapısına git demem o kadar da değil.... Ben gerçekleri sert de olsa söyledim.... İraden aklını kullanırsan bak yoluna neler çıkar.... Sevmiş olabilirsin lakin sevgi iki kişilik değilmi.... O bu kadar rahatken senin vaktin kalbin ruhun bu kadar önemsizmi... Bak ben dönüyorum şimdi senin çıktığın bu yoldan inan bana ilersi hep çöplük.... Dön derim bu yoldan... Yap kahveni.... Aç neşeli şarkını... Çık dışarı.... Gez dolaş.... Sonra burda yıllarım gitti konulu başlık açanlara dönersin.... Bu sana mesaj umarım bu işareti yok saymazsın... Hoşçakal