saçma bı soru olabılır sımdıden ozur dılıyorum...

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
37
kılzlar merhaba oncelıkle 2 gebelık kaybımın ardında su an hamıleyım 8 haftalık ınsalah rabbım kucagımıa almayı nasıp eder butun anne adayları aynı sekılde... ben sırt ustu yattıgımda karnımda sankı boyle bısyler hıssedıyorum genelde sol tarafımda hareket fılanda degıl hısettıgım ama sankı hummalı bı calısma var gıbı :)ya sacma gelebıler kızlar sıze ama ben hısedıyorum daha cok yenı gebelıgım bole hıssedenınız varmı yoksa psıkoljıkmı anlamadım

Gaz yada kendini cok dinliyosun. Ee miniminnak bi bebis yapmak icin calisiyorlar icerde tabiki :)

Aynısı bende de olmuştu. Hatta bazen sanki pıt pıt diye kalp atışına benzer bir şey de hissediyordum. Doktora danıştığımda gaz olduğunu söyledi. Hamilelikte vücut ve dolayısıyla sindirim sistemi değiştiği için oluyormuş.

Psikolojik o zaman ya da vucudn herhangi birugrasısı olabilir.Bebek olamaz keza 8 haftalık gebelikte bebeği çıplak gözle göremezsiniz bile.

Kendini çok fazla dinliyorsun bence. Hep derler bunu göz segermesi gbi olurmuş bu zamanlar ama nedeni hakkında bir bilgim yok ama bncede bebek değil olumsuz düşünme kayıpları nin nedeni neyms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…