Bu şekilde tanışmak saçma değil ama adım atmayan bir erkekle devam etmek istemek saçma. Kaç sene daha instagramdan beğenerek devam edebilirsiniz?
Aynen öyle , ben de fotoğraflarını beğenip geçiyordum sadece , kendisi bana yazıyor arada , anlam veremedim sormak istedim
Senin gonlun varsa bekle.Hic bir çabaya girme.Zaten niyeti olan adam bu isi bir sonuca bağlarMerhaba bu aslında dert edilecek bir konu değil de , yazıp fikir almak istedim . Annemin yakın bir arkadaşı var benden 3-4 yaş büyük bir oğlu varmış annesi tanışmak ister mi ? diye anneme sormuş . annem de bir tanış istersen iyi bir aile modern bir aile iyi eğitimli hoş bir çocuk demişti .çocuk beni instagramdan ekledi biraz konuştuk bu arada ben üniversite öğrencisiyim o da 26 yaşında
Sonra kesildi konuşmamız bir yerde zaten günlük şeylerden konuşuyorduk . ben farklı bir şehirde okuyorum oraya gittim hatta gittikten sonra bir ilişkim başladı , çocuk ben fotoğraf attıkça beğeniyor ve bazı storylerime cevap veriyordu ben de kısa kesiyordum hatta mesajı beğenip geçiyordum , o dönemdeki erkek arkadaşım da fotoğraflarımın altına yorum yapıyordu yani beğenirken yorumlara dikkat ettiyse yüzde 99 görmüştür , beraber story attığımızda da bakmıştı diye hatırlıyorum
2-3 ay önce annem ben en yakın arkadaşım kahve içiyorduk , bu çocuğun annesi aradı annemi , en yakın arkadaşım da sordu yazıyor mu çocuk sana diye , sonrada açsana instagramını bir bakiyim dedi ve çocuğun eski bir fotoğrafını beğendi benim hesabımdan
3-4 gün öncede bu kişi bana mesaj attı tekrar konuşmaya başladık günlük şeyler hakkında konuşuyoruz , ama açıkçası niyeti ne çözemedim toplam 1 yıldan fazladır ekliyim instagramında, annesinin zoru ile mi yazıyor diye düşünüyorum bazen , ama ben 1 mesaj atarsam 5-6 mesaj atıyor . Ama görüşelim de demedi . Sizce kestirip atmalı miyim ? Benim yaşım da daha 23 bu şekilde tanışmak saçma mi
Ayrıldım yazmayı unutmuşumSevgilinizle ayrıldınız mı orayı anlamadım. Ya da yazmamissiniz
Ama tanıştıklarında erkek arkadaşı yokmuş ki. Kanka gibi takılıp görüşmelerin arası açılınca konu sahibi erkek arkadaş bulmuş. Çocuğun niyeti vardı madem baştan belli etseydi. Bazıları böyledir erkeklerin her şeyi karşıdan bekler. Şimdi ayrıldığını gördüğü için tekrar yazıyordur belkiBende adamin yerinde olsam size adim atmam. Annesi tanissinlar derken heralde aralarini yapalim diye demistir. Baktiki sizin instagram da erkek arkadas felan da var. O zaman verdiginiz sinyal ben seni begenmedim baskalarina bakiyorum. Simdi hayatinizda kimse yoksa baskasini bulmadida like atiyor gibi görünür ancak. Bunun adamin cekimser oldugundan kaynakli oldugunu düsünmüyorum.
Ama tanıştıklarında erkek arkadaşı yokmuş ki. Kanka gibi takılıp görüşmelerin arası açılınca konu sahibi erkek arkadaş bulmuş. Çocuğun niyeti vardı madem baştan belli etseydi. Bazıları böyledir erkeklerin her şeyi karşıdan bekler. Şimdi ayrıldığını gördüğü için tekrar yazıyordur belki
Offf , açıklama yazdım onu okuyunerkek arkadaşın varken
resimli yorumlu aşkınıza çocuk napsın.
bide methiye mi dizsin.
ben mi yanlış anladım.
sevgilin varken neden kabul edıyorsun onu anlamadım ben.
Bende adamin yerinde olsam size adim atmam. Annesi tanissinlar derken heralde aralarini yapalim diye demistir. Baktiki sizin instagram da erkek arkadas felan da var. O zaman verdiginiz sinyal ben seni begenmedim baskalarina bakiyorum. Simdi hayatinizda kimse yoksa baskasini bulmadida like atiyor gibi görünür ancak. Bunun adamin cekimser oldugundan kaynakli oldugunu düsünmüyorum.
Büyük ihtimalle aranızda bir çekim olmamıştır, arkadaşça yaklaşıyordurKimse anlamamış sanırım , benimle tanışmak istedi 4-5 ay geçti bir iki kere yazdı sonra ben erkek arkadaşım ile tanıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?