Ben de o şekilde düşünüyorum , 3-4 gündür sürekli uzattıkça uzatıyor önceden muhabbet bir yerde biterdi ben emoji atardım yada mesajı beğenip bitirirdim , kestirip atayım mi yineBüyük ihtimalle aranızda bir çekim olmamıştır, arkadaşça yaklaşıyordur
Tanıştım 4-5 ay sonra sevgilim oldu , arada yine o yazıyordu ben o yanlışlıkla like dışında mesaj vs atmadım
Bence sohbetinden keyif alıyorsanız kestirip atmayın. Yüz yüze buluşmayı teklif edebilir belki. Yüz yüzeyken her şey daha farklı olabilir. Biraz zamana bırakınBen de o şekilde düşünüyorum , 3-4 gündür sürekli uzattıkça uzatıyor önceden muhabbet bir yerde biterdi ben emoji atardım yada mesajı beğenip bitirirdim , kestirip atayım mi yine
Yüz yüze tanışmadan çok bi ilgim oluşmadı açıkçasıYani sizin ilginizde yoktu. O zaman sorun tam olarak nerde?
Sevgiliniz olduğunu bile bile niye yazıyor ki?Sizde söyleyin annenize “ben başkasını aldım hayatıma” diye.
Yüz yüze tanışmadan çok bi ilgim oluşmadı açıkçası
Annenizin arkadaşının oğlu ile instagram üzerinden ekleşip sohbet ettiniz birkaç kez,ama sohbetiniz sadece iki arkadaş gibi kaldı bir süre sonra kesildi,sonra bu sürede siz hayatınıza birini aldınız,sevgilinizle foto koymanıza rağmen hikayelerinize cevap vermeye devam etti..? Yani aslında belkide o da sizi arkadaş olarak gördüğü için bir sorun görmemiştir ondan yazıyordurKonu anlaşılmamış sanırım
Bence konuyu düzenleyin erkek arkadaşınızla ayrılmışsınız mesela o kısmı ekleyin çok yanlış anlaşılıyor böyleKimse anlamamış sanırım , benimle tanışmak istedi 4-5 ay geçti bir iki kere yazdı sonra ben erkek arkadaşım ile tanıştım
Seninle tanışma amacı arkadaşlık mıydı, arkadaşı yok mu kiBen de o şekilde düşünüyorum , 3-4 gündür sürekli uzattıkça uzatıyor önceden muhabbet bir yerde biterdi ben emoji atardım yada mesajı beğenip bitirirdim , kestirip atayım mi yine
Sırayla yazmışsın olayları gayet açık aslındaKimse anlamamış sanırım , benimle tanışmak istedi 4-5 ay geçti bir iki kere yazdı sonra ben erkek arkadaşım ile tanıştım
Arkadaşlık değildi hayır yüzyüze hiç görüşmedik mesaj sadece , teklifin ondan gelmesi gerekmez miSeninle tanışma amacı arkadaşlık mıydı, arkadaşı yok mu kiyüzyüze görüştün mü? Görüşmediysen teklif et mümkünse. Görüştükten sonra flört etmiyorsa, duygularını açığa vurmuyorsa yol verirsin.
Dediğiniz gibi de olabilir sürekli bişeyler atmıyordum zaten , bazen sadece hikayelerime etiketliyordum görse bile emin olmamış olabilir yada dediğiniz gibi öylesine yazmış olabilirAnnenizin arkadaşının oğlu ile instagram üzerinden ekleşip sohbet ettiniz birkaç kez,ama sohbetiniz sadece iki arkadaş gibi kaldı bir süre sonra kesildi,sonra bu sürede siz hayatınıza birini aldınız,sevgilinizle foto koymanıza rağmen hikayelerinize cevap vermeye devam etti..? Yani aslında belkide o da sizi arkadaş olarak gördüğü için bir sorun görmemiştir ondan yazıyorduracaba erkek arkadaşınızın sevgiliniz olduğuna ikna olmamış olabilir mi?var öyle çünkü mesela bende bi çocuk var kızın biriyle habire story atıp fotolar paylaşıyor yanak yanağa göz göze diz dize,birbirlerinin biyografisinde kalp içinde profil isimleri yazıyor filan ama fotoların açıklamalarına hikayelerin hashtag’lerine bir bakıyorum “kanka candır,can dost,kardeş candır” vs. İşi sizi rahatsız edecek boyuta vardırmadığı ve ilişkiniz açısından bir sorun teşkil etmediği sürece bence bir şey olmaz
normalde evet tabii. Ama adım atmıyorsa sen at bakalımArkadaşlık değildi hayır yüzyüze hiç görüşmedik mesaj sadece , teklifin ondan gelmesi gerekmez mi
normalde evet tabii. Ama adım atmıyorsa sen at bakalım
Ben de öyle düşündüm hatta ilk yorumum zaten onu açıklıyordu. Ama aklımda kalmasın acaba olur muydu diye düşüneceksen deneyebilirsin görüşme teklif etmeyi. Yine aynı şekilde aklını karıştırıyorsa bu durum, çocuğun mesajlarına cevap vermeyi geciktir, iki gün sonra falan cevap ver, arayı aç ve bitirHani yazdıkça da yazıyor belki çok sıcakkanlı herkese böyle ben sadece mesajlaştığım için sınırlı tanıyorum , görüşme teklif etmezse hiç uğraşmayı düşünmüyorum istese teklif eder di diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?