Saçma bir durum ?

Büyük ihtimalle aranızda bir çekim olmamıştır, arkadaşça yaklaşıyordur
Ben de o şekilde düşünüyorum , 3-4 gündür sürekli uzattıkça uzatıyor önceden muhabbet bir yerde biterdi ben emoji atardım yada mesajı beğenip bitirirdim , kestirip atayım mi yine

Ben de o şekilde düşünüyorum , 3-4 gündür sürekli uzattıkça uzatıyor önceden muhabbet bir yerde biterdi ben emoji atardım yada mesajı beğenip bitirirdim , kestirip atayım mi yine
Bence sohbetinden keyif alıyorsanız kestirip atmayın. Yüz yüze buluşmayı teklif edebilir belki. Yüz yüzeyken her şey daha farklı olabilir. Biraz zamana bırakın

Sevgiliniz olduğunu bile bile niye yazıyor ki?Sizde söyleyin annenize “ben başkasını aldım hayatıma” diye.

Yüz yüze tanışmadan çok bi ilgim oluşmadı açıkçası

Olabilir. Insanin her tanistigi insana ilgisi olmuyor. Ama sizin de bir karar vermeniz lazim. Ilginiz varsa simdi tanismak icin ilk adimi siz atabilirsiniz. Aksi takdirde kafanizda sadece "annemin arkadasinin oglu" diye kayit edip birakin.

Konu anlaşılmamış sanırım
Annenizin arkadaşının oğlu ile instagram üzerinden ekleşip sohbet ettiniz birkaç kez,ama sohbetiniz sadece iki arkadaş gibi kaldı bir süre sonra kesildi,sonra bu sürede siz hayatınıza birini aldınız,sevgilinizle foto koymanıza rağmen hikayelerinize cevap vermeye devam etti..? Yani aslında belkide o da sizi arkadaş olarak gördüğü için bir sorun görmemiştir ondan yazıyordur acaba erkek arkadaşınızın sevgiliniz olduğuna ikna olmamış olabilir mi?var öyle çünkü mesela bende bi çocuk var kızın biriyle habire story atıp fotolar paylaşıyor yanak yanağa göz göze diz dize,birbirlerinin biyografisinde kalp içinde profil isimleri yazıyor filan ama fotoların açıklamalarına hikayelerin hashtag’lerine bir bakıyorum “kanka candır,can dost,kardeş candır” vs. İşi sizi rahatsız edecek boyuta vardırmadığı ve ilişkiniz açısından bir sorun teşkil etmediği sürece bence bir şey olmaz

Seninle tanışma amacı arkadaşlık mıydı, arkadaşı yok mu ki yüzyüze görüştün mü? Görüşmediysen teklif et mümkünse. Görüştükten sonra flört etmiyorsa, duygularını açığa vurmuyorsa yol verirsin.

Aranızda daha birsey olamadan baska biriyle sevgili olmussunuz bu yuzden sosyal medya arkadaslıgından baska bırsey olamaz artık

Arkadaşlık değildi hayır yüzyüze hiç görüşmedik mesaj sadece , teklifin ondan gelmesi gerekmez mi

Dediğiniz gibi de olabilir sürekli bişeyler atmıyordum zaten , bazen sadece hikayelerime etiketliyordum görse bile emin olmamış olabilir yada dediğiniz gibi öylesine yazmış olabilir

normalde evet tabii. Ama adım atmıyorsa sen at bakalım

Hani yazdıkça da yazıyor belki çok sıcakkanlı herkese böyle ben sadece mesajlaştığım için sınırlı tanıyorum , görüşme teklif etmezse hiç uğraşmayı düşünmüyorum istese teklif eder di diye düşünüyorum

Yoo o sizden o ciddi anlamda yada gerçekten hoşlanmadı. Sizde ondan gerçekten hoşlanmadınız. Yazıp buluşmak isterseniz kabul edecek. Birbirinize uygun olmadığınızı anlayıp vazgeçeceksiniz. Zaten siz tümden kafayı ona takmış falan da değilsiniz. İkinizde bu şekildesiniz. Mucize yada ne olur acaba olsa diye deneyebilirsiniz. Sonucuda dediğim gibi yazarsınız

Ben de öyle düşündüm hatta ilk yorumum zaten onu açıklıyordu. Ama aklımda kalmasın acaba olur muydu diye düşüneceksen deneyebilirsin görüşme teklif etmeyi. Yine aynı şekilde aklını karıştırıyorsa bu durum, çocuğun mesajlarına cevap vermeyi geciktir, iki gün sonra falan cevap ver, arayı aç ve bitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…