Saçma bir mesele!

Canınızı sıkmayın, cahilliğine verin. Benim karnımda geç büyüdü, kayınvalidem ne yediğimi görmediği halde az yiyorsun bebek küçük karnın yok gibi şeyler diyordu. Ben de ilk gıcık oldum tabi, sanki ben çocuğumu onun kadar düşünmüyormuşum gibi ama sonra kötü psikolojiyle bebeğimi etkilemeye gerek yok dedim, cahilliğine verdim. Gerçekten eski kafalılar, takmaya değmez. Art niyet olduğunu sanmıyorum.

Kadın hangi haftada kaç kilo olduğunu bilmiyordur. Üzülmüştür muhtemelen küçük sanıp :) benim bebeğim 35. Haftada 33 haftalık boyutunda 2200 gram ve 44 cm doğdu. Oyuncak bebek gibiydi resmen. Allaha Şükür öyle güzel büyüdü ki. Erken doğup küçük olsa bile hiç dert etme. Allah ömür vermişse bir şeycik olmaz. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.

Canınızı sıkmayın, cahilliğine verin. Benim karnımda geç büyüdü, kayınvalidem ne yediğimi görmediği halde az yiyorsun bebek küçük karnın yok gibi şeyler diyordu. Ben de ilk gıcık oldum tabi, sanki ben çocuğumu onun kadar düşünmüyormuşum gibi ama sonra kötü psikolojiyle bebeğimi etkilemeye gerek yok dedim, cahilliğine verdim. Gerçekten eski kafalılar, takmaya değmez. Art niyet olduğunu sanmıyorum.
Aynen takmıyorum takıntımın saçma olduğunu anladım :)

Kadın hangi haftada kaç kilo olduğunu bilmiyordur. Üzülmüştür muhtemelen küçük sanıp :) benim bebeğim 35. Haftada 33 haftalık boyutunda 2200 gram ve 44 cm doğdu. Oyuncak bebek gibiydi resmen. Allaha Şükür öyle güzel büyüdü ki. Erken doğup küçük olsa bile hiç dert etme. Allah ömür vermişse bir şeycik olmaz. Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah.
Amin inşallah çok teşekkürler.

Allah sağ salim elinize almayı nasip etsin. Kayınvalideniz kötü bir şey dememiş ya o da düşünüyordur bu şekilde ifade ediyordur

Aslında böyle şeyleri hiç takmam ama sanırım hormonlardan bir de hassas olduğum bir konu olduğu için sinirlendim. Rahatsız oldum. Ben 30 haftalık hamileyim ve riskli bir gebeliğim var, polihidramnios teşhisi kondu. Yani amniyon sıvım çok fazla. Böyle olduğu için de göbeğim aşırı büyük. İkiz karnı gibi. Neyse geçen kayınvalidemle konuştuk işte; bebek de 1500 kilo olmuş maşallah demiştim. O bunu takmış kafasına, 1500 kilo çok azmış, düşünmüş durmuş. Bugün aramış diyor senin göbeğine bakıyorum sana bakıyorum o bebek nasıl sadece 1500 kilo olabilir. İkiz de doktorlar mı görmüyor diyor. (!)
Allahım ben bir sinir oldum, zaten hassasım. Dedim haftasına göre kilosu gayet iyi, suyum fazla o yüzden karnım çok ne alakası var ikizle. Suyumun fazla olduğunu unuttun herhalde diyorum. “He ondan mı” diyor bana.
Allahım nasıl sinir oldum. Normalde asla takmam. Ama işte suyumun fazla olması beni zaten rahatsız ediyor takıyorum bi de böyle denmesi daha da rahatsız etti. Ki kayınvalidemi severim bana bir zararı yoktur. Hayır bi de ben bebeğin annesiyim onu benden daha iyi kim düşünebilir ki? Kilosuna boyuna tabiki dikkat ediyorum.
Ama işte 3 gün kafasında kurmuş nasıl o kadar zayıf diye. :) ki kilosu haftasına göre gayet normal.
İçimi dökmek istedim sadece.
İnşallah şu gebeliği sağlıcakla atlatırım da rahatlarım. :)
Takma kafana emin ol hepsi aynı ben doğum yaptım ona rağmen halla öle şeyler yapıolar ki

Back
X