Saçma bir mesele!

Sana daha fenasını söyleyimm cnm 45 gün oldu dogum yapali eşim tarfindan daha gelen olmadi. Hemde hicbir sorunumuz yokken
Ya neden peki? Şaka gibi gerçekten. Üzülmeyin siz de ne güzel evladınızı sağlıcakla almışsınız kucağınıza oh en güzel günler.

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kv mi de takma, zaten artmiyetli olarak söylemediği ortada. Durumunu çok idrak edememiş sadece. Ona düzgünce izah edersen anlar.
Amin teşekkür ederim. İzah edince de tekrar tekrar aynı noktaya geldiğimiz için artık sadece iyiyiz diycem:)

Bence de kilosu haftasina gore normal. Ama kaynana bu bazen agzini açsa batiyor insana dedigi :) benimki de bugun beni dellendirdi. Yarin buraya gelecek ama ben kendi memleketime gidecem. Beni bekle de sizinkilere bir seyler koydum goturursun diyor( koyden geliyor kendi, dogal koy urunleri getirecek iste ) . Yav beni deli ediyorlar sanki bilmiyor goturmeyecegimi her gidisimde ayni fıs. Sinir oluyorum. Anne biletimi aldim sen gelene kadar ben coktan gitmis olurum dedim. Cok iyi niyetli bile olaa kaynanalar bazen batıyor gercekten:D takmamaya calis

Bence de kilosu haftasina gore normal. Ama kaynana bu bazen agzini açsa batiyor insana dedigi :) benimki de bugun beni dellendirdi. Yarin buraya gelecek ama ben kendi memleketime gidecem. Beni bekle de sizinkilere bir seyler koydum goturursun diyor( koyden geliyor kendi, dogal koy urunleri getirecek iste ) . Yav beni deli ediyorlar sanki bilmiyor goturmeyecegimi her gidisimde ayni fıs. Sinir oluyorum. Anne biletimi aldim sen gelene kadar ben coktan gitmis olurum dedim. Cok iyi niyetli bile olaa kaynanalar bazen batıyor gercekten:KK70: takmamaya calis
Ne güzel doğal ürünler gönderiyor ben olsam alırdım :)

Benim oğlum 31 haftada 1500 du maşallah bebişine :)
Sen dalgaya al kayinvalideni evet anne ikizmis birisini sana vercem doğunca filan de :D

Benim oğlum 31 haftada 1500 du maşallah bebişine :)
Sen dalgaya al kayinvalideni evet anne ikizmis birisini sana vercem doğunca filan de :KK70:
Canına minnet olur :) erkek bebek hastası. Erkek torunu yok ben dedim benim de kız olur ama erkek çıkmasın mi :) benden daha çok söz hakkı olduğunu düşünüyor :)

Siz su fazla olduğu için büyük karınlı olduğunuzu açıklamıştınız. Kayınvalidenizin sanki bu konuşma hiç olmamış gibi cahil cahil yorum yapması sinirinize dokunmuş. Çünkü durumu biliyor olması lazım. Büyüklerin bu olayı beni de sinirlendiriyor doğrusu. Ama yapacak bir şey yok. Yaşıyoruz bunları...

Siz su fazla olduğu için büyük karınlı olduğunuzu açıklamıştınız. Kayınvalidenizin sanki bu konuşma hiç olmamış gibi cahil cahil yorum yapması sinirinize dokunmuş. Çünkü durumu biliyor olması lazım. Büyüklerin bu olayı beni de sinirlendiriyor doğrusu. Ama yapacak bir şey yok. Yaşıyoruz bunları...
Hah aynen öyle. Hayır ben de isterim göbeğim az olsun sağlıklı güzel bir gebelik geçireyim. Ben ne kadar kafamdan atmaya çalışsam illa hatırlatıyorlar. Ya istemiyorum sormayın biliyorsunuz ama işte anlatamıyoruz maalesef.

Heralde bütün kayinvalideler aynı. Benim kaynanamda çok iyi biridir fakat 16 haftalık hamileyim hamileligin başından beri hep ikiz mı acaba diyip duruyor bebeğim şuan 16 haftalık ve hala ikiz olur inşallah yoksa ikiz mı gibi şeyler söylüyor :)) Olsa doktor görürdü dememe rağmen hiç vazgeçmiyor nedense ..:emir_bebek::110:

Heralde bütün kayinvalideler aynı. Benim kaynanamda çok iyi biridir fakat 16 haftalık hamileyim hamileligin başından beri hep ikiz mı acaba diyip duruyor bebeğim şuan 16 haftalık ve hala ikiz olur inşallah yoksa ikiz mı gibi şeyler söylüyor :)) Olsa doktor görürdü dememe rağmen hiç vazgeçmiyor nedense ..:emir_bebek::110:
Hayır ikiz olsa sanki onlardan mı saklayacağız anlamıyorum ki :) 10 haftam kalmış diyor ki doktor görmemiştir belki ikizdir :) e yok artık :))

Dogunca da bos konusan daha bir dunya insan olacak.Bunlari duymamazliktan gel bosver

Benim gebeliğim de çok normaldi, hiçbir sıkıntım yoktu sonuc: 37. Haftada geldi :) Diger taraftan, başından beri dusuk riski olan arkadasim 39. Haftasında yaptı doğumunu. Yani kuzum sen muhtemelen son gününe kadar sağlıklı sıhhatli bekleyeceksin. Bu işler doktorların tahminiyle falan değil bebişin keyfiyle alakali:) hiç canını sıkıp da stres yapma. Bu arada doktorum bana " doktorun ben olmasam yarın doğuruyorsun sanırdım " derdi 6. Ayımda. O kadar büyüktü karnım. Suyum çoktu benim de. Ablamin da aynen suyu da coktu karnı da büyüktü. O da zamanını bekledi, vaktinde doğurdu.

Dogunca da bos konusan daha bir dunya insan olacak.Bunlari duymamazliktan gel bosver
Öyle tabi/ ben bir de lafını esirgemeyen bir insanım. Şimdiden söylüyorum hamileliğimde ne kadar destek olduysanız doğduktan sonra da o kadar konuşun diye. O kadar zor zamanlarım oldu kendi ailem hariç bir Allah’ın kulu arayıp sormadı bile. Yani eşimle bunları gördüğümüz için eşim de diyor kimse çocuğuma fikir belirtmesin diye :)
Tabi saygısızlık olmaz ama işime de karıştırmam hiç.

Benim gebeliğim de çok normaldi, hiçbir sıkıntım yoktu sonuc: 37. Haftada geldi :) Diger taraftan, başından beri dusuk riski olan arkadasim 39. Haftasında yaptı doğumunu. Yani kuzum sen muhtemelen son gününe kadar sağlıklı sıhhatli bekleyeceksin. Bu işler doktorların tahminiyle falan değil bebişin keyfiyle alakali:) hiç canını sıkıp da stres yapma. Bu arada doktorum bana " doktorun ben olmasam yarın doğuruyorsun sanırdım " derdi 6. Ayımda. O kadar büyüktü karnım. Suyum çoktu benim de. Ablamin da aynen suyu da coktu karnı da büyüktü. O da zamanını bekledi, vaktinde doğurdu.
Ay böyle örnekler görünce seviniyorum. Darısı başıma inşallah. Teşekkür ederim. Peki sizin suyunuzun fazla olmasının sebebi neydi?

Hayır ikiz olsa sanki onlardan mı saklayacağız anlamıyorum ki :) 10 haftam kalmış diyor ki doktor görmemiştir belki ikizdir :) e yok artık :))
Yani işte bende anlayamadım bı turlu. Halbuki ikiz istemediğimide kaç kere dile getirmeme ragmrn bana inat inşallah ikiz olur üçüz olur diye dua etmeye başlıyor :)) tabi bu işin şaka yanı Rabbim ne nasip ederse o hayırlısı neyse o olur :)

Ne güzel doğal ürünler gönderiyor ben olsam alırdım :)
Aman zirt pirt olunca insan bıkıyor. Bikmak degil aslinda da hem yola gidecem goturemem yani agirlik yapamam. Hem de kendi evimize biraksam bir hafta evde yokum bozulacak. Zaten benim ailem daha gecen ay bizdeydi. Kayinbabam koyden çuvallayıp gelmisti ne var ne yok. Zaten sık sık benim ailem de nasipleniyor :D

Ay böyle örnekler görünce seviniyorum. Darısı başıma inşallah. Teşekkür ederim. Peki sizin suyunuzun fazla olmasının sebebi neydi?

Canım suyun fazla diyordu doktor o kadar, daha fazlasını inan ben de bilmiyorum. Çok da üstünde durmamistim. Ablamdan da biraz bildiğim için sorun gibi bakmadım bu duruma. Belki zararlı olacak bir noktada değildi belki de dr ciddiye almadı bilmiyorum. Ama sonuç bu yani:) rahat ol bol bol dua et. Bak bu haftalarda ettiğin duaları gerçekten kabul ediyor rabbim. Bebişin nasıl olsun, yuvan nasıl olsun ayrıntılı ayrıntılı dualar et:) ben öyle yapmıştım. Ailedeki çocukların çoğunun gaz ve yeme problemleri vardı ben de en çok o yönde dualar etmiş olmalıyım ki obur bir bebek geldi :)) 5 yaşında ve hala yemeyi çok seviyor. Düşün artık nasıl dua ettiysem!! Haha:) allah yardimcin olsun tatlim.

Yani işte bende anlayamadım bı turlu. Halbuki ikiz istemediğimide kaç kere dile getirmeme ragmrn bana inat inşallah ikiz olur üçüz olur diye dua etmeye başlıyor :)) tabi bu işin şaka yanı Rabbim ne nasip ederse o hayırlısı neyse o olur :)
Amin aynen öyle, Allah ne nasip ederse o olsun en hayırlısından.
Aman zirt pirt olunca insan bıkıyor. Bikmak degil aslinda da hem yola gidecem goturemem yani agirlik yapamam. Hem de kendi evimize biraksam bir hafta evde yokum bozulacak. Zaten benim ailem daha gecen ay bizdeydi. Kayinbabam koyden çuvallayıp gelmisti ne var ne yok. Zaten sık sık benim ailem de nasipleniyor :KK70:
Oh ne güzel :)

Canım suyun fazla diyordu doktor o kadar, daha fazlasını inan ben de bilmiyorum. Çok da üstünde durmamistim. Ablamdan da biraz bildiğim için sorun gibi bakmadım bu duruma. Belki zararlı olacak bir noktada değildi belki de dr ciddiye almadı bilmiyorum. Ama sonuç bu yani:) rahat ol bol bol dua et. Bak bu haftalarda ettiğin duaları gerçekten kabul ediyor rabbim. Bebişin nasıl olsun, yuvan nasıl olsun ayrıntılı ayrıntılı dualar et:) ben öyle yapmıştım. Ailedeki çocukların çoğunun gaz ve yeme problemleri vardı ben de en çok o yönde dualar etmiş olmalıyım ki obur bir bebek geldi :)) 5 yaşında ve hala yemeyi çok seviyor. Düşün artık nasıl dua ettiysem!! Haha:) allah yardimcin olsun tatlim.

Maşallah ne Güzel. Evet bol bol dua ediyorum oğlumla konuşuyorum. İnşallah her şey güzel olur. Çok teşekkürler

Art niyet değil de densizlik yapmış. Bu arada suyunuzun fazla olmasını doktor neye bağlıyor?

Suyun fazla olmasının çok nedeni olabilir. Bunlardan biri spina bifida, yemek borusunun kapalı olması, yarık dudak, annede şeker hastalığı, bazı virüsler. Ama çok şükür her tür tetkikten geçtim ve bizim hiçbir problem çıkmadı. Sebepsiz diyor doktorlar. Allahtan sağlıklı çok şükür.

Back
X