• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma bir tatil tartışması

portakalcicegi41

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2016
226
244
103
Merhaba hanımlar. Sıkıntım küçük ama buradan fikir duymayı seviyorum. 2 senelik bir ilişkim var. Ama pek baş başa vakit geçirme gibi bir lüksümüz olmuyor. Baş başa sohbet edebilirsek bile mutlu oluyorum ki biz aynı ofisi ortak kullanıyor sayılırız ama verimli ve başbaşa olduğumuz gün sayılıdır.

Bu sene abileri ve sevgili ya da eşleri ve bir arkadaş çiftleri olarak villa kiralayacaklarmış erkek arkadaşıma da sormuşlar o da sorayım biz de geliriz herhalde demiş. Ben de dedim ki gelenlerib hepsi zaten çoğunlukla başbaşa vakit geçiren ve bizden yaşı büyük insanlar ve bir de sonuçta kendisinin ailesi ben pek rahat davranamıyorum. 1 haftalık tatilde de her lafımı her hareketimi düşünmek beni fazla yoruyor. Dedim aynı paraya ikimiz gidelim. Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı. Bu arada tatil tarihi de bayram... Yani tarih de bana müsait değildi ayrıca. Bunu diyorum ailenden rica et diyor yani bir kendisinin ailesi varmış gibi tavırlar. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor. 2 senelik bir ilişkide 10 senelik evli gibi tatil. Çatlıcam sinirimden

Yaşlarınız nedir?

Yani genç insanlarsınız tabi ki gidin baş başa, ne yapacaksınız 50lik amcalarla? Sevgilinin içi ölmüş sanırsam akşam okey oynayıp mangal yakmak istiyor. :deli:Ayrıca bencil ve kazma bayram uygun değil diyorsan değildir, nedir bu gel benim ailemle geçir sevdası.

Çok saçma...Abileri ile aynı villada olmak ne alaka ya, elim adamlarının önünde mi havuza girecekmişsin...Elin adamları yani sonuçta...
Senin bu başbaşa olma sevdan diyen adama sen abilerinle sevda yaşa derim, tek gitsin ordaki çiftlerin arasında sap gibi kalsın...Tam bi ahmak

Yaşlarınız nedir?

Yani genç insanlarsınız tabi ki gidin baş başa, ne yapacaksınız 50lik amcalarla? Sevgilinin içi ölmüş sanırsam akşam okey oynayıp mangal yakmak istiyor. :deli:Ayrıca bencil ve kazma bayram uygun değil diyorsan değildir, nedir bu gel benim ailemle geçir sevdası.
Yaşlarımız 24-27 gelenlerin de 30-36

Yaşlarınız nedir?

Bende grupça gidip eğlenmekten yanaydım hep
baş başa ne yapacağız çok sıkıcı
sabah grupça takılır eğlenir
Akşam yine basbasa olursunuz zaten
Ben de tam tersi tam bir çifte kumru tipiyim. Hep sadece ikimiz olalım istiyorum özellikle tatillerde. Aksine kendisi de sizin gibi düşünüyor ve asla anlayamıyorum

Merhaba hanımlar. Sıkıntım küçük ama buradan fikir duymayı seviyorum. 2 senelik bir ilişkim var. Ama pek baş başa vakit geçirme gibi bir lüksümüz olmuyor. Baş başa sohbet edebilirsek bile mutlu oluyorum ki biz aynı ofisi ortak kullanıyor sayılırız ama verimli ve başbaşa olduğumuz gün sayılıdır.

Bu sene abileri ve sevgili ya da eşleri ve bir arkadaş çiftleri olarak villa kiralayacaklarmış erkek arkadaşıma da sormuşlar o da sorayım biz de geliriz herhalde demiş. Ben de dedim ki gelenlerib hepsi zaten çoğunlukla başbaşa vakit geçiren ve bizden yaşı büyük insanlar ve bir de sonuçta kendisinin ailesi ben pek rahat davranamıyorum. 1 haftalık tatilde de her lafımı her hareketimi düşünmek beni fazla yoruyor. Dedim aynı paraya ikimiz gidelim. Senin bu baş başa olma sevdan diye saydırdı. Bu arada tatil tarihi de bayram... Yani tarih de bana müsait değildi ayrıca. Bunu diyorum ailenden rica et diyor yani bir kendisinin ailesi varmış gibi tavırlar. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor. 2 senelik bir ilişkide 10 senelik evli gibi tatil. Çatlıcam sinirimden
Sende ona sevgiliyken bile bize özel bir hayatımız olanayacaksa ben yapamayacağım. Ailenle mutluluklar

. Şimdi de tartıştık bana hayatımda olacaksan biz böyle toplu tatillere gideiz.i diyor.
Şu cümle çok sıkıntılı. Adam ben buyum ya bana uyarsın ya da bana uyarsın diyor. Ben bu tarz konularda ılımlı olmaktan yanayımdır ama siz burada ılımlı davranırsanız kolunuzu da kaptırmış olursunuz. Daha sevgiliyken cümbür cemaat tatile ne gerek var? Bir de size uymayan tarihi uydurmaya çalışacaksınız. Ben sevgilinizin tavrından hiç hoşlanmadım.

Senin bu başbaşa olma sevdan diyen adama sen abilerinle sevda yaşa derim, tek gitsin ordaki çiftlerin arasında sap gibi kalsın...Tam bi ahmak

Aynen, ben olsam gitmem. Başka sevgili bulur onunla giderim bu kazmadan adam olmaz.

2 senelik 10 senelik meselesi degil bu. Baya adam demiş biz hep boyle toplu oluruz diye. Ona göre iliskinizi gozden gecirin cunku evlenirseniz bu tarz aile iliskilerinin sadece tatille sinirli kalacagini sanmam.

Ben de baş başa sevdaliyisimdir. 10 kere bisey yapiyorsak 2 sinde baskalari vardir en fazla. Ciftlerin ikisi de ayni ölçülerde olmalilar, boyle konular zorlamaya gelmiyor.

Sevgiliniz hem tatili hem bayramı aradan çıkarıyor anlaşılan aynı anda hem ailesiyle tatil ve bayramı birlikte geçirmek istiyor peki sizin aileniz ne olacak belki sizde bayramı kendi ailenizle geçirmek istiyorsunuz .

Sizin yerinizde olsam gitmem ailemle başbaşa giderim tatile herkes Kendi ailesiyle takılır o zaman.

Ben de tam tersi tam bir çifte kumru tipiyim. Hep sadece ikimiz olalım istiyorum özellikle tatillerde. Aksine kendisi de sizin gibi düşünüyor ve asla anlayamıyorum
Ayy ama topluluk olmanın tadı başka inanın bizde gidiyoruz voleybol oynuyoruz denizde güreş yapıyoruz iddaaya giriyoruz langırt oynuyoryz
Hesabına 101 oynuyoruz
Yani yiyoruz içiyoruz eğleniyoruz
sohbet muhabbet tadı başka
Basbasa olmak isteyen kalkıp gidiyor zaten
Ama bizim yaslarımız bir

Bayramda ailemle olmak istediğimi söyledim zaten. Yoksa çok saçma benim de bir ailem var sonuçta. Şu yaşımızda kafamızca gezip tozacağımız zamanlarda saçma sapan şeyler. Bu şekilde toplu bir şeye gitmem zaten. Ama şöyle bir sıkıntı var ben bu kolu kaptırdım geçen yaz ailesinin tuttuğu yazlığa gidip kalarak maalesef. Şimdi geçen sene geldin bu sene ailemle ne sıkıntın var oldu

Back
X