Saçma da gelse okuyun bir iki bişey söyleyin gerçekten çok garip bişi oldu

1) bu kadın biraz fesat olabilir mi ?
2) bu kadın gerizakalı olabilir mi ?
3) saçların kadında değil değil mi ? sende kalması daha iyi olacaktır şimdi bahsedemeyeecğim bazı sebeplerden ötürü fesat insanlara saç bırakmak doğru değil kanımca

Anlattığın bana da tuhaf geldi ama bir arkadasta demis boyle anlik dalginliklarin gel gitlerin oluyorsa norolojik bir sikınti olabilir.

İlk defa böyle bir anlık ağzımdan çıkanı bilemedim oda saçım oldu daha önce yaşamamıştım. Saçlarımı anneme verdim atmaya kıyamadım tülbentin içine koydum annem saklıycak ben unutana kadar saklar sonra atar belki. Evde tutmak istemedim bakıp üzülürüm diye.

Kadın hakkında olumsuz bişey söylemek istemiyorum günahına girmek istemiyorum çünkü beni ağzımdan çıkıyor saçımı kes diye kadına sorsalar kes dedi kestim der. Onun için o kısmı çok kurcalamıyorum.
Yalnızca baştan aşağı garip bir durum kendimi bildiğim için. O yüzden sizible paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. Yazan herkese teşekkürler çok destek oldunuz sağolun. Alt tarafı saç ta olsa benim derdim buydu. Allah herkesin derdine yardımcı olsun

kadında hazır bekliyormus heralde kes desinde soyle kökünden alıyım diye

cok mu uzundu saciniz? komsunuza belki fenalik gelmistir uzunlugundan. pek kestirmem diyorsunuz. firsat bu firsat kirpmis resmen sizi..

Demekki kendini bir anda cok farkli gormek istemişin cnm.anormal degilsin.cogumuzda olur oyle ani kararlar.sen komsuya kestirip pisman olmussun.ben her kuafore kestirdigimde gelip eve pisman oluyorum.dedigim gibi bu farkli bi his.bi anda farkli gorunumde biri olmaya karar veriyosun.oluncada begenmeyip pisman oluyosun:) yapman gereken sabredip uzamasini beklemek.bu arada sagliksiz saclar gitmis yenilenmis olur...

Kuafore gidince de ucundan kes diyorsun yarısını kesiyor lar zaten saçın. Değişen bişey yok

Ay canımmmm bende üç harfliler kesti sandım.Sonradan anladım olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…