- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
Anlattığın bana da tuhaf geldi ama bir arkadasta demis boyle anlik dalginliklarin gel gitlerin oluyorsa norolojik bir sikınti olabilir.Dramatize etmek değil yaptığım lütfen yanlış anlamayın tüm hayatım boyunca saçım o kadar uzundu ki böyle bişi olunca çok üzüldüm hatta damağımda yara çıktı üzüntüden hiç çıkmamıştı daha önce. Dış görünüşüm birden değişti alışamadım olayın ilk olduğu zaman daha çok etkilendiğim için onun hararetiyle ilk yazdıklarım farklı gelmiş olabilir.
BencedeKökünden halletmişler canım :) geçmiş olsun üç harfli sendromu sanırım
kadına kes demiş o da kesmişBen o komsuyu evire cevire bir temiz doverdim.
Yahu insan sormaz mi ne kadar keseyim bu iyi mi falan diyekadına kes demiş o da kesmiş
Demekki kendini bir anda cok farkli gormek istemişin cnm.anormal degilsin.cogumuzda olur oyle ani kararlar.sen komsuya kestirip pisman olmussun.ben her kuafore kestirdigimde gelip eve pisman oluyorum.dedigim gibi bu farkli bi his.bi anda farkli gorunumde biri olmaya karar veriyosun.oluncada begenmeyip pisman oluyosun:) yapman gereken sabredip uzamasini beklemek.bu arada sagliksiz saclar gitmis yenilenmis olur...merhaba hanımlar,
Bir kaç saat önce yaşadım ve uyuyamıyorum..
Saçlarım çok uzun hiç boyasız doğal bir açık kumral rengi ve kestirmeyi hiç sevmem. Hep korkarım
Komşumuz 5 dk kapıdan uğradı saçımı keser misin dedim ve evin içinde deli gibi makas aradım bir anda saçım ucundan tutulup ortadan makas vuruldu ağzımı açıp bişey diyemedim bu saate kadar da ağladım şimdi gündüz olucak kuaföre gidicem düzelticekler.
Bütün aile şokta eşim herkes şaşırmış durumda ben inananamıyorum nasıl böyle biley söylediğime herkes basiretin bağlanmış diyor
Yorumlarınıza ihtiyacım var, teşekkürler..
Kuafore gidince de ucundan kes diyorsun yarısını kesiyor lar zaten saçın. Değişen bişey yokmerhaba hanımlar,
Bir kaç saat önce yaşadım ve uyuyamıyorum..
Saçlarım çok uzun hiç boyasız doğal bir açık kumral rengi ve kestirmeyi hiç sevmem. Hep korkarım
Komşumuz 5 dk kapıdan uğradı saçımı keser misin dedim ve evin içinde deli gibi makas aradım bir anda saçım ucundan tutulup ortadan makas vuruldu ağzımı açıp bişey diyemedim bu saate kadar da ağladım şimdi gündüz olucak kuaföre gidicem düzelticekler.
Bütün aile şokta eşim herkes şaşırmış durumda ben inananamıyorum nasıl böyle biley söylediğime herkes basiretin bağlanmış diyor
Yorumlarınıza ihtiyacım var, teşekkürler..
Ay canımmmm bende üç harfliler kesti sandım.Sonradan anladım olayıHanfendi öyle bir yazmışsınız ki ben de kendiliğinden kesildi saçlarınız zannettim hatta bu konuları açmak yasak diye de belirtmeyi düşünmüştüm ki yorumları gördüm de anladım meseleyi :) alışacaksınızdır elbette, ben de uzun saçımdan vazgeçemem dersim bir gün esti kafama kestim saçlarımı, suratım açıldı vallahi şimdiye kadar kesmemekle hata etmişim siz de zamanla alışıp seversiniz buna kafayı takmayın :)
Aynen öyle, yazar komşusuna kesmesini söylemiş sonra birden makas ararken saçının kesildiğini yazmış böyle anlaşılmaya çok açık bir şekilde anlatım olmuş ürktüm bileAy canımmmm bende üç harfliler kesti sandım.Sonradan anladım olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?