Saçma da gelse okuyun bir iki bişey söyleyin gerçekten çok garip bişi oldu

yalnız ben o kesen komşuya da anlam veremedim? rüya gibi bişey bu söylediğiniz. anca rüyada olur.

ayy bu yoruma çok güldüm

evet aynen.
Hatta ben kib'liyordum bile

Niye komsuya saç kestirdiniz kuaför yok mu orda

Yahu bilmedigin adama ne diye saçini emanet edersin. ne acelen vardi. kuaförler toplu greve mi basladi. Hey Allah'ım.

vermiş eline makasi kes demiş oda kesmis bu kadar.. büyü bunun neresinde simdi

Yok artık daha neler ya :) ne büyüsü allah aşkına

:bilmem benim şahsi fikrim konu sahibesi bir anda depresyona mı girmişte bunu yapmış o zaman benim evime komşum gelse durduk yere ben bunu neden yapayım o zaman.

Canım keşke komşuya söylemeseydin komşu nerden biliyor ki
Saç kesmeyi o da neden öyle çok kesmiş anlamadım. Bi şey olmaz sıkma canını olan olmuş yine uzar saçların merak etme.

Kızlar büyü falan yok yahu :) depresyonda yok :) bir anlık gaflet le olan oldu ağzımdan çıkıverdi kes diye kadın da hars diye kesti sormadan göstermeden zaten ben bunu nasıl söyledim nasıl başıma geldi şaşkın ve üzgün olmamdan paylaştım ilk yazarken çok çok ağlıyordum

Daha önce de yazmıştım duştan çıkmıştım saçım ıslaktı komşum o arada geldi bende saçımı biraz kesermisin dedim nasıl dediğimi bilmiyorum hittim evin içinde deli gibi makas aradım eline verdim kadında cart diye kesti sonra kalan saçıma baktım içime bişi oturdu kadın zaten bir anda gitti bnde saçmaladığımı anlayınca ağlamaya başladım ne yaptığımı bilemedim normalde asla yapmam gece olunca çok sinirim bozuldu nete girdim kadınlar kulubünü biliyordum ğye oldum ve derdimi anlattım ilgilendiler saolsunlar ve sakinleştim. İlk defa başıma böyle bişey geliyor. Şimdi gidiyorum kuaföre ve tüm anlattıklarım tamamen gerçektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…