- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi Turkuazevim
-
yalnız komşu doğru yerden kesmiş,yıpranmış saçınEki Görüntüle 1762782 Birden makas vurulan saçım
Bende aynen makas kendi kesti zannettimNeyse artık biraz sakinleştimde daha komiğini söyliyim size artık anneme telefonda nasıl anlattıysam üzüldü kadın ayrı şehirlerdeyiz sabah ilk otobüsle gidicem birlikte kuaföre gidicez başımda dikilicekmiş çok kesmesinler diye bide oda oturup saçını kestiricekmiş bana moral olsun diye anne işte..
Eee sadece keser misin mi dediniz. Nereden kesileceğini tarif etmediniz mi? Ve neden kuaföre gitmediniz en başından...merhaba hanımlar,
Bir kaç saat önce yaşadım ve uyuyamıyorum..
Saçlarım çok uzun hiç boyasız doğal bir açık kumral rengi ve kestirmeyi hiç sevmem. Hep korkarım
Komşumuz 5 dk kapıdan uğradı saçımı keser misin dedim ve evin içinde deli gibi makas aradım bir anda saçım ucundan tutulup ortadan makas vuruldu ağzımı açıp bişey diyemedim bu saate kadar da ağladım şimdi gündüz olucak kuaföre gidicem düzelticekler.
Bütün aile şokta eşim herkes şaşırmış durumda ben inananamıyorum nasıl böyle biley söylediğime herkes basiretin bağlanmış diyor
Yorumlarınıza ihtiyacım var, teşekkürler..
Bende...konuyu okurken komşu gizlice saçını kesti zannettim
ohaaa , ayy yani afedersin :) komsunda yuhh yani. ben olsam bende ağlardım, sinirim bozulurdu. Ben son durumu merak ediyorumEki Görüntüle 1762782 Birden makas vurulan saçım
Öyle değilmiymiş? Neyseki rahatladim yoksa konuyu okuduğuma pişman olcaktim.Garipmiş. Uzar merak etme. Yalnız öyle bir yazmışsınız ki neredeyse makas kendiliğinden gelip saçınızı ortadan kesti zannettim.
Son durum saçım ilk defa bu kadar kısaldı hiç kısa saçlı olmamıştım hep kalça hizasında düzgün bir görünümü vardı öyle çöp çöp hiç değildi. Kuaför çok ilgilendi hiç daha fazla kısatmadı yamuk görüntüyü düzeltti bide fön çektiler düzgün göreyim diye aynaya bakınca eksik gibi görüyorum kendimi çünkü hiç kısa saçlı olmadımohaaa , ayy yani afedersin :) komsunda yuhh yani. ben olsam bende ağlardım, sinirim bozulurdu. Ben son durumu merak ediyorum
Dramatize etmek değil yaptığım lütfen yanlış anlamayın tüm hayatım boyunca saçım o kadar uzundu ki böyle bişi olunca çok üzüldüm hatta damağımda yara çıktı üzüntüden hiç çıkmamıştı daha önce. Dış görünüşüm birden değişti alışamadım olayın ilk olduğu zaman daha çok etkilendiğim için onun hararetiyle ilk yazdıklarım farklı gelmiş olabilir.Kesinlikle medya sektörunde calisman gerek bir sac kesme mevzusu bu kadar dramatize edilebilirdi
Ayy inaanmiyorum bende siz gibi iki kere okudum.hala kendine guluyorum...Ben hala öyle zannediyorum, 2. Kez okudum anlayamadım o kesme işleminin nasıl gerçekleştiğini
Ben hala öyle zannediyorum, 2. Kez okudum anlayamadım o kesme işleminin nasıl gerçekleştiğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?