Saçma da gelse okuyun bir iki bişey söyleyin gerçekten çok garip bişi oldu

konuyu okurken komşu gizlice saçını kesti zannettim

Ben saçımı kendim kesiyorum,birdahakine sende öle yap.

kafanmı iyiydi yoksa kadınmı yanlış anladı yada başda istedin sonra vazmı geçtin.

Oyle bi anlatmissin ki. Komsu kapidan daha girmeden sacini ortadan ikiye kesmis sandim.
Meger taramis etmis. O tararken soyleseydin sadece uclardan al diye.
Sacimi keser misin diyince kafasina gore takilir tabii.
Kuafore bile 50 kez diyoruz aman fazla alma aman ucundan vs diye.

Bende aynen makas kendi kesti zannettim

Eee sadece keser misin mi dediniz. Nereden kesileceğini tarif etmediniz mi? Ve neden kuaföre gitmediniz en başından...

Çok mantıklı sorular soruyorsunuz gerçekten diyorum ya ne yaptığımı bilmiyordum inanması güç şaka gibi ama gerçek kesermisin dedim çok kısacık değil bormal ucundan dediğimi hatırlıyorum. Bir anda oldu bitti kesildi. Bugün gittim kuaföre kuaför hiç şaşırmadı bir çok kişinin başına gelen bişey dedi. Buraya gelip klı kırk yarıyosunuz bilmediğiniz işlere evde kalkışıyosunuz ben çok saç düElttim böyle dedi. Ama ben yapmazdım inanamıyorum nasıl kes dediğime dedim kuaförde yapmışsın işte dedi. Kuaför oluyor böyle şeyler dedi bn hala şoktayım. Ama saçımı güzel toparladı kısa sa olsa temiz bakımlı duruyor. Kırpık kırpık değil

5 dk kapıdan uğradı sanki beraber masaörtüsü katlamaya çağırıyorsun ... Komşun kuaför değilse nediye kes diyorsun neyse geçmiş olsun kısa saç rahat kullanılır hayjrlı olsun

Hadi senin basiretin bağlandı kes dedin, öyle hemen kes demeyle saç kesilir mi yahu. Bi ipi bile keserken 5 kere sorarız şurdanmı burdanmı diye ki saçını keserken bi soraydın gaddar komşu şurdan mı burdanmı eminmisin bak kesiyorum falan diye belki ayıkırdın o esnada:))))) ilahi yani komik olmuş ama olsun belki kısa saç cok yakışacaktır sana üzülme bi kuaför eli değsin. Hem bende yıllardır upuzun saçlarımı gecen hafta 1 çırpıda küt kestirdim ve çok beğendim. şimdiye kadar neden yapmamışım dedim belki sende öyle dersin.:))

Garipmiş. Uzar merak etme. Yalnız öyle bir yazmışsınız ki neredeyse makas kendiliğinden gelip saçınızı ortadan kesti zannettim.
Öyle değilmiymiş? Neyseki rahatladim yoksa konuyu okuduğuma pişman olcaktim.

ohaaa , ayy yani afedersin :) komsunda yuhh yani. ben olsam bende ağlardım, sinirim bozulurdu. Ben son durumu merak ediyorum
Son durum saçım ilk defa bu kadar kısaldı hiç kısa saçlı olmamıştım hep kalça hizasında düzgün bir görünümü vardı öyle çöp çöp hiç değildi. Kuaför çok ilgilendi hiç daha fazla kısatmadı yamuk görüntüyü düzeltti bide fön çektiler düzgün göreyim diye aynaya bakınca eksik gibi görüyorum kendimi çünkü hiç kısa saçlı olmadım

Kesinlikle medya sektörunde calisman gerek bir sac kesme mevzusu bu kadar dramatize edilebilirdi
Dramatize etmek değil yaptığım lütfen yanlış anlamayın tüm hayatım boyunca saçım o kadar uzundu ki böyle bişi olunca çok üzüldüm hatta damağımda yara çıktı üzüntüden hiç çıkmamıştı daha önce. Dış görünüşüm birden değişti alışamadım olayın ilk olduğu zaman daha çok etkilendiğim için onun hararetiyle ilk yazdıklarım farklı gelmiş olabilir.

Gündüz rüyası desem değil, uyanıkken kendinizden geçmişsiniz.
Ruhsal bir sorun ya da nörolojik bir sıkıntı olabilir, doktora gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…