Sacma degil mi?

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Sevdigim ve fikirlerine genel verdigim bir ablamin sozu aklima takildi.. O abla, ben ve benim yaslarimda bir genc bir kadin arkadas, ucumuz sohbet ediyorduk.. O genc kadin arkadasin su an bir tane sevgilisi var ve gecmiste de bir tane sevgilisi oldu, onunla ozel yakinlasmalar da yasadi.. Boyle konular acildi, ben dedim ki ben durustlukten yanayim, ben sevgilime eski sevgililerimi anlattim dedim.. O kadin arkadasim da bana katildi. Ama onlarin iliskisinde daha o tur konular acilmamis, acilsa ben de soylecegim o kisiyi dedi, yani o eski iliski yasadigi kisiyi.. Ben de en dogrusu bu zaten dedim.. O yasca buyuk ablamiz hemen lafa girdi ve cok yanlis dusunuyorsun dedi.. Bu arada arkadasimin eski iliski yasadigi kisi ananesinin komsusunun oglu.. Ananesi de karadenizde yasiyor bu arada, arada gidip kaliyor, eskiden orada iliskisi oldugu icin cok kaliyordu.. Bu abla dedi ki eger sevgilisi bunu ogrenirse takmaz gibi gorunse de ilerde bu kizi ananesinin evine gondermez dedi.. Onu o ortama gondermek istemez, eski iliskisiyle orda karsilacagini falan dusunur, kiskanir dedi.. Ben de karsi ciktim abla ne alaka falan dedim.. Bakin gorun iste, ne kadar guvenir ve medeni gibi gozukse de ilerde asla bu kizi hele tek basina asla ananesinin evine gondermez dedi.. Ben kirmak istemedim ama cok sacma geldi sizce ben mi tecrubesizim bilemedim

tamamiyle kişiden kişiye değişecek bir konu bence...
Bizim için sorun olmayan bir şey başkası için olabilir. Genelleme yapmayı doğru bulmuyorum bu konu hakkında...

Anladim peki mesela sizin gorusunuz nedir bu konuda
Aynı durumu bizzat yaşadım 😂anneannemlerin komşusunun oğluydu eski sevgilim, eşimin de tanıştığımızda bilgisi vardı ve gidip geliyorum anneannemlere, hatta çoğu zaman tek gidip kalıyorum. Yani bizde sorun olmadı hiç bir şekilde, söz konusu dahi olmadı...

Aynı durumu bizzat yaşadım 😂anneannemlerin komşusunun oğluydu eski sevgilim, eşimin de tanıştığımızda bilgisi vardı ve gidip geliyorum anneannemlere, hatta çoğu zaman tek gidip kalıyorum. Yani bizde sorun olmadı hiç bir şekilde, söz konusu dahi olmadı...
Oyle mi.. Ama bir de o abla diyor ki duz sevgili degil onunla ozel yakinlasmalar da yasadigi icin kiskanabilir diyor.. Sizde boyle bi durum var miydi ve olsaydi durum bundan farkli mi olurdu

Bizde cinsellik boyutunda yaşanmadı ancak elbetteki yakınlaşma oldu, buna göre sorun yaşamadım eşimle.
Ha diyelim ki cinsellik yaşadım ve bundan eşimin önceden bilgisi vardı, sonradan sorum yapmasını ben saçma buluyorum. Sonuçta onu kafamda bitirmişim ki ben eşimle evlenmişim, gereksiz kıskançlık bulurdum ve alttan alacağımı da pek zannetmiyorum doğrusu.

Sağlıklı düşünme şeklinde; şu an birlikte olduğu erkeğin bunu sorun etmemesi lazım fakat sağlıklı düşünen insan zor bulunan bir nimet🙃

Konunun ayrıntılarını anlamamakla birlikte genel hatlarıyla ablaya katılıyorum. Deneyim bu galiba 😉

Bu kişiden kişiye değişir ve sadece erkekler değil kadınlardan da yapan var. Benim kuzenim mesela eşi ile akrabayiz ayni köydeydik enişte bey arkadaşları ile takılmaya gittiğinde kuzenim kriz geçiriyordu sürekli aramalar falan gereksiz geliyor ama ben yapmam veya bu huyumu bilsem koye gitmem.

Ablaya katılıyorum bence haklı ve geçmişiniz kimseyi ilgilendirmez hesap vermek zorunda değilsiniz

Oturup eski sevgililerinizi yeni sevgilinize niye anlatasınız. Biliyorsa biliyordur bilmiyorsa anlatmaya gerek yok.

En basından “dürüstlük” adı altında gecmisinizi ve eski hikayelerinizi yeni erkek arkadaslarınıza anlatmanın hic mi hic manası yok.
Diger kısma gelecek olursak tamamen kisisel bir mesele. Kimisi bu duruma sinirlenir takar düsünür kimiside hic umursamaz. Yani adamın yapısına karakterine baglı. Atıyorum cok kıskanç süpheci endiseli takıntılı bi sevgiliye sahipseniz yalan bile söyleyebilirsiniz ögrenmemesi icin.

Sevdigim ve fikirlerine genel verdigim bir ablamin sozu aklima takildi.. O abla, ben ve benim yaslarimda bir genc bir kadin arkadas, ucumuz sohbet ediyorduk.. O genc kadin arkadasin su an bir tane sevgilisi var ve gecmiste de bir tane sevgilisi oldu, onunla ozel yakinlasmalar da yasadi.. Boyle konular acildi, ben dedim ki ben durustlukten yanayim, ben sevgilime eski sevgililerimi anlattim dedim.. O kadin arkadasim da bana katildi. Ama onlarin iliskisinde daha o tur konular acilmamis, acilsa ben de soylecegim o kisiyi dedi, yani o eski iliski yasadigi kisiyi.. Ben de en dogrusu bu zaten dedim.. O yasca buyuk ablamiz hemen lafa girdi ve cok yanlis dusunuyorsun dedi.. Bu arada arkadasimin eski iliski yasadigi kisi ananesinin komsusunun oglu.. Ananesi de karadenizde yasiyor bu arada, arada gidip kaliyor, eskiden orada iliskisi oldugu icin cok kaliyordu.. Bu abla dedi ki eger sevgilisi bunu ogrenirse takmaz gibi gorunse de ilerde bu kizi ananesinin evine gondermez dedi.. Onu o ortama gondermek istemez, eski iliskisiyle orda karsilacagini falan dusunur, kiskanir dedi.. Ben de karsi ciktim abla ne alaka falan dedim.. Bakin gorun iste, ne kadar guvenir ve medeni gibi gozukse de ilerde asla bu kizi hele tek basina asla ananesinin evine gondermez dedi.. Ben kirmak istemedim ama cok sacma geldi sizce ben mi tecrubesizim bilemedim
Güven varsa sıkıntı olmaz.Hee adam takıntılı manyaksa her türlü olacaktır zaten

Sorarsa söylerdim, yalan olayına girmezdim. Ama durduk yere anlatmazdım.

Bu konuda genelleme yapmak doğru olmaz.Bazı eski sevgililer var ki öyle arsız olabiliyorlar eski sevgililerini evli gördüklerinde kıskanıp yapmadıkları kalmıyor.Bu yüzden arkadaşınız sevgilisine anlatmak istese bile sevgilisi evlendiklerinde beraber gitmek isteyip beraber kalmak isteyebilir anneannesinin evinde ve bence hakkı da

Back
X