Saçma sapan bi konu

Hayır hiç güzel bir şey duymadım ağzından , eşi ile bize geldiklerinde eşimin eşinin komutanı olduğunu bile bile subaylar çok havalı falan diye konuştu .... ki eşimin tüm askerleri ile arası iyidir , o dedi zaten yeniler Çağıralım diye ... ama gittiklerinde ben çocuk ile karakolda görüşürüm eve çağırmaya gerek yok dedi . Oda pek haz etmedi
Eeee o zaman kadın gayet fesat, haset bir insan. Öyle aman kırılır mı, nasıl halletsem gibi ince düşünmeye hiiiç gerek yok. Direkt bodoslama çekin restinizi. Haddini bilmeyen insanlar için bu kadar kafa yormak gereksiz.

Görünce ondan önce davranın, ayy noldu iyi misin betin benzin atmış derseniz bi kaç kere büyük ihtimalle kendi nasıl gözüktüğünü kafaya takınca yapmaz 😀😀

Yakınlarda negatif arkadaş çok sor, iyi bilirim. Siz de yapın. "Günaydın. Aaaa bak bi. Ağladın mı sen? Gözlerin şiş duruyo. Hımmm bana öyle gelmiş. Ya öğrenciler de çok yormuş belli bi haller var sende. Vs vs." Hatta şeye bağlayın Vasfiye Teyze miydi o? " Ne çektin be Ayten, KPSS yi kazanacam die didin didin... Uzman çavuşla evlendim diye saçını süpürge et...."
🤣🤣🤣 ay sesli güldüm , KPSS için demeyim ya yazık zor bir süreç 😄

Söyle insanlari hic anlamis değilim. Konusmaya çalışıyor sanırım ama sacma yerden giriyor gibi geldi. Yani sizinle ilgileniyor iyi olmaya çalışıyor gibj ama...
........ edip de sıvıyor baya :rapci:

Arkadaşlar Doğu da Öğretmenim , okulumuz küçük baya geçen sene birleri okuttum bu sene 2 olduk neyse gayet neşeli sevecen biri olduğumu düşünürüm keza okuldaki tüm öğretmenlerle de aram baya iyidir ... hatta bir ikisi ile baya da samimiyiz gelir gideriz yanı , Doğuda olunca onlardan başka kimsesi olmuyor insanın , Eşimde burada çalışıyor bu arada eş durumu ile geldi kendisi Subay onun arkadaş çevresi ile de iyiyiz zaten lojmanda kalıyoruz arkadaşlarla aramız iyidir ... neyse gelelim konuya dönem başında okula ücretli öğretmenlik içim bir arkadaş geldi , eşi de eşimin çalıştığı yerde uzman çavuş ... asker olunca eşi elimden geldiğince yardımcı olayım dedim .. evime çağırdım okulda ilgilendim arkadaş ortamıma sokayım dedim ama kız sürekli enerjimi emiyor ... sabah beni görüyor hocam çok mutsuz gözüküyorsunuz ... hocam bir sorun mu var ...enerjiniz bitmiş gibi .... okulda çok mutsuzsunuz... evde de mi böylesiniz .... eşinizle sorun yok dimi .... bir değil iki değil yani bu söylemleri , kendimden şüphe etmeye başladım , arkadaşlara soruyorum saçmalama sen en neşeli olmanımızsın faln diyorlar , eşime soruyorum gayet neşeli olduğumu bunu zaten çok sevdiğini falan söylüyor . Kız psikolojimi bozdu resmen ... insanız yani sürekli sırıtacak halim yok zaten ... bu arada bana bunları her söylediğinde tabiki cevabını verdim ... sabahları göbek atmıyorum siz öyle mi uyanıyorsunuz faln dedim yanı ... pişman oldum ortamıma almaya çalıştığım için ... yazayım rahatlayım dedim .... Mesafe kesin koyacağım , koydum da zaten ama hergün görüyorum ... öğretmenler odasına çıkmıyorum onu görcem diye , uyuz oldum yani ,,,, hamile olduğum için mi bu kadar kafaya taktım acaba ??

Maalesef çok tanımadan bazı insanlara fazla değer verildiğinde sonu böyle pişmanlıkla bitiyor :) Neyse cevabını vermişsiniz. Hiç sevmem öyle insanları ve çevremden de uzak tutarım..

En iyisini yapmışsınız ...

Dersteydim de yazamadım , az önce gördüm kendisini “aaaa dedim ne oldu ? hasta mısın daha 2.dersten bitmişsin 🤣🤣🤣”. Gece uyuyamadım da hocam ondan diyor 🤣 Neyse yarın tatil dinlen iyice mahvolmuşsun 🤣🤣🤣 highihihi ay rahatladım👿👿👿👿

Arkadaşlar Doğu da Öğretmenim , okulumuz küçük baya geçen sene birleri okuttum bu sene 2 olduk neyse gayet neşeli sevecen biri olduğumu düşünürüm keza okuldaki tüm öğretmenlerle de aram baya iyidir ... hatta bir ikisi ile baya da samimiyiz gelir gideriz yanı , Doğuda olunca onlardan başka kimsesi olmuyor insanın , Eşimde burada çalışıyor bu arada eş durumu ile geldi kendisi Subay onun arkadaş çevresi ile de iyiyiz zaten lojmanda kalıyoruz arkadaşlarla aramız iyidir ... neyse gelelim konuya dönem başında okula ücretli öğretmenlik içim bir arkadaş geldi , eşi de eşimin çalıştığı yerde uzman çavuş ... asker olunca eşi elimden geldiğince yardımcı olayım dedim .. evime çağırdım okulda ilgilendim arkadaş ortamıma sokayım dedim ama kız sürekli enerjimi emiyor ... sabah beni görüyor hocam çok mutsuz gözüküyorsunuz ... hocam bir sorun mu var ...enerjiniz bitmiş gibi .... okulda çok mutsuzsunuz... evde de mi böylesiniz .... eşinizle sorun yok dimi .... bir değil iki değil yani bu söylemleri , kendimden şüphe etmeye başladım , arkadaşlara soruyorum saçmalama sen en neşeli olmanımızsın faln diyorlar , eşime soruyorum gayet neşeli olduğumu bunu zaten çok sevdiğini falan söylüyor . Kız psikolojimi bozdu resmen ... insanız yani sürekli sırıtacak halim yok zaten ... bu arada bana bunları her söylediğinde tabiki cevabını verdim ... sabahları göbek atmıyorum siz öyle mi uyanıyorsunuz faln dedim yanı ... pişman oldum ortamıma almaya çalıştığım için ... yazayım rahatlayım dedim .... Mesafe kesin koyacağım , koydum da zaten ama hergün görüyorum ... öğretmenler odasına çıkmıyorum onu görcem diye , uyuz oldum yani ,,,, hamile olduğum için mi bu kadar kafaya taktım acaba ??
Kızı gördüğünüzde halsiz bile olsanız ne olduuu saba diye tepki verin ağladın mı göz altların çökmüş gmzlerin kızarmış eşinlemi kavga ettin tarzı soruları üst üste sorun cevap vermeye fırsat vermeden ertesi gün rengin atmış tansiyonun mu düştü öğrencilerle mi sıkıntı oldu daha alışırısın zamanı var diyin sürekli böyle şorular sorup cevap vermedeb çözüm sunun 😂

Benim eski çalıştığım yerde vardı böyle biri. Rengin solgun bugün, bu eşarbın sana yakışmamış, sen kilo mu aldın, eşin önceden sana önceden daha çok çiçek gönderirdi ne oldu türünden gereksiz bir sürü laf eder, soru sorardı. Cidden enerji emiyor bu tür insanlar.

Ben araya mesafe koyup kendisinden ve o müthiş sorularından kurtulmuştum.

Benim eski çalıştığım yerde vardı böyle biri. Rengin solgun bugün, bu eşarbın sana yakışmamış, sen kilo mu aldın, eşin önceden sana önceden daha çok çiçek gönderirdi ne oldu türünden gereksiz bir sürü laf eder, soru sorardı. Cidden enerji emiyor bu tür insanlar.

Ben araya mesafe koyup kendisinden ve o müthiş sorularından kurtulmuştum.
Mesafe iyidir ..🤗

Enerji vampirliği diye bir şey var. Hepimiz karşılaştık bu insanlarla. Sizinle arkadaş gibidir. Ama öyle şeyler söyler ki düşersiniz. Yanında tüm pozitif enerjinizi sömürür ve bununla mutlu olur. Sen yok canım sen sabah göbek atarak mı kalkıyorsun derken o içinden kıhkıh sinirlendi diye güler. Hayatım boyunca 2 tanesiyle tanıştım. Hayatımdan çıktıklarında çok rahatlamıştım.
Sende çıkma gibi bir durum yok, ortak çevre. En kötü ihtimal, canım bak hamileyim zaten böyle şeyler söyleme, bana pozitif ol diyebilirsin. İçinden yoksa o oturduğun sandalyeyi ağzının üstüne geçiririm botokslu gibi gezersin ortada diye ekleyebilirsin :D

Bazı insanlar bile isteye yapıyor bunu bizim iş yerinde de var aynısı ilk etapta bende takıyordum gerçekten öyle mi diye düşünüyordum sürekli
sonra çözdüm kendisi de anlattı gerçi evinde hayatında o kadar mutsuz ki başkaları da kendisi gibi olsun diye çabalıyor
ne kocası değer veriyor ne çocukları
ve bunu farkettikten sonra o söylemeden ben soruyordum x abla suratın bembeyaz hayırdır bişey mi oldu hasta mısın ayy ilaç filan al gibisinden :kahve:

Enerji vampirliği diye bir şey var. Hepimiz karşılaştık bu insanlarla. Sizinle arkadaş gibidir. Ama öyle şeyler söyler ki düşersiniz. Yanında tüm pozitif enerjinizi sömürür ve bununla mutlu olur. Sen yok canım sen sabah göbek atarak mı kalkıyorsun derken o içinden kıhkıh sinirlendi diye güler. Hayatım boyunca 2 tanesiyle tanıştım. Hayatımdan çıktıklarında çok rahatlamıştım.
Sende çıkma gibi bir durum yok, ortak çevre. En kötü ihtimal, canım bak hamileyim zaten böyle şeyler söyleme, bana pozitif ol diyebilirsin. İçinden yoksa o oturduğun sandalyeyi ağzının üstüne geçiririm botokslu gibi gezersin ortada diye ekleyebilirsin :KK70:
İlk zamanlar açıklama yapıyorsun işte hamileyim size o yüzden öyle geliyordur falan gibi ama baktık olcak gibi değil terslemeye başlamıştım .. şimdi de ben ona aynını yaptım 🤣ve rahatladım kendisi açıklama yapıyor 🤣 çok komik ... seneye umarım yeni biri atanır yoksa aynı çevre de olmaya mecbur kalacağız

Bazı insanlar bile isteye yapıyor bunu bizim iş yerinde de var aynısı ilk etapta bende takıyordum gerçekten öyle mi diye düşünüyordum sürekli
sonra çözdüm kendisi de anlattı gerçi evinde hayatında o kadar mutsuz ki başkaları da kendisi gibi olsun diye çabalıyor
ne kocası değer veriyor ne çocukları
ve bunu farkettikten sonra o söylemeden ben soruyordum x abla suratın bembeyaz hayırdır bişey mi oldu hasta mısın ayy ilaç filan al gibisinden :kahve:
Bu dediğinizi biraz önce yaptım 😇 ve rahatladım İnanın 🤣 o düşünsün şimdi ne oldu bana acaba diye 🤣

Hamile de olduğum için acaba mı dedim kendi kendime 😇, gerçekten mutsuz muyum diye sorgulamadım değil 🙃 Bebek beni yordu herhalde falan bile dedim 🤣
Öyle bi durum olsaydı çevrenizdekilerde farkederdi. Bi gün bir Tıp Fakültesinde bir deney yapmak istiyorlar. Fakültede okuyan 1 öğrenciyi seçiyorlar. Diğer öğrenciler ve hocalar dahil herkes o kişiye "hasta mısın, çok solgun gözüküyorsun, yorgun musun, iyi misin" tarzı sorular soruyor.Tabi öyle bir şey yok, aslında öğrenci gayet iyi. Ama bi süre sonra gerçekten hastalık belirtileri göstermeye başlıyor. Hep bitkin, yorgun oldugundan yakınmaya başlıyor. Bir doktor hocam anlatmıştı da konunuzu okuyunca geldi aklıma. Enerjinizi çekmesine izin vermeyin.

Öyle bi durum olsaydı çevrenizdekilerde farkederdi. Bi gün bir Tıp Fakültesinde bir deney yapmak istiyorlar. Fakültede okuyan 1 öğrenciyi seçiyorlar. Diğer öğrenciler ve hocalar dahil herkes o kişiye "hasta mısın, çok solgun gözüküyorsun, yorgun musun, iyi misin" tarzı sorular soruyor.Tabi öyle bir şey yok, aslında öğrenci gayet iyi. Ama bi süre sonra gerçekten hastalık belirtileri göstermeye başlıyor. Hep bitkin, yorgun oldugundan yakınmaya başlıyor. Bir doktor hocam anlatmıştı da konunuzu okuyunca geldi aklıma. Enerjinizi çekmesine izin vermeyin.
Dediğiniz gibi ilk önce kendimden şüphe ettim hamilelik hormonu herhalde erkenden vurdu beni dedim 🤣 ama baktım öyle değil yani gayet iyiyim arkadaşlarımla geziyoruz, gidiyoruz geliyoruz keyfim yerinde her şey güzel çok şükür mutsuz olacak bir dururumım yok , şuan kızlardan aldığım taktik ile aynını ona yapıyorum 🤣🤗

Benim çevremdeki balık burcu insanlar böyle. Balık burcu arkadaşları tenzih ederim ama bana denk geldiler sanırım, sürekli bir açık ve kusur arama derdindeler. Sürekli bir dedikodu yapma isteği arzusu. Mesafe koydum.

Bir an iltifat ediyor, bir an yerin dibine sokuyor. Mesela, "Ben sana her şeyimi anlatıyorum, sen bana hiçbir şeyini anlatmıyorsun," diyor. Genelde konuyu hep eşim ile ilişkime, cinselliğe varana dek çekiyor. "Ne anlatayım, anlatacak bir şeyim yok ki, sana anlatmak için adama gidip, 'Gel kavga edelim, X'e anlatacak malzeme çıksın mı,' diyeyim," dedim. Çocukluk arkadaşım. Her şeyi irdeliyor.

Sohbet ediyoruz diyelim, "Salak okumadın, evlendin," diyor. 10 dakika sonra, "Çalışmaktan bıktım, sizin çevre hep zengin yok mu şöyle zengin bir bekar. Vallahi zengin koca bulup evlenmek istiyorum. Evimde oturup keyif çatmak istiyorum," diyor. Defalarca, saçmalama hayırlısını dile, diye uzun uzun konuştum. Bir keresinde bana, "Çok çakalsın, zengin yere kapak attın," bile dedi. Öyle bakakaldım. Sırf 20 yıldır birbirimizi tanıyoruz diye sus sus, artık çatlama noktasına geldim ve mesafe koydum. Minimum seviyede görüşmeye çalışıyorum.

Eşimle bir problemim olmasa bile, ne tür imtihanlardan ve sıkıntılardan geçtiğimi de biliyordu. Öğretmen kendisi bu arada. İnsanları eleştirmekten nefret eden ablam bile bir gün, "X'i böyle bilmezdim. Okumuş, öğretmen olmuş ama çok boş, kendisine hiçbir şey katmamış," dedi -ki bu arkadaşımı çok severdi. Kendi içinde yapamadığı şeylerin acısını etraftan çıkarıyor diye düşünüyorum. Tıp okumak istiyordu, puanı öğretmenliğe tuttuğu için öğretmenlik okudu. Yapma, mezuna kal bir sene daha çalış dene dedim dinlemedi. Mezun oldu 2 sene kpssye çalıştı dersaneye gitti ama olmadı. En sonunda anladım; mutsuz ve çevresindekileri de mutsuz etmek istiyor. Bilerek mi yapıyor, psikolojisi mi buna itiyor bilmiyorum ama insanı çok bunaltıyor.

Bence bir gün köşeye çekin ve deyin ki "ben gayet iyiyim, eşimle de aram iyi ama senin bir sorunun mu var? Eşinle bir problemin var da bana söyleyemeye mi çalışıyorsun kapı açarak?" İnsan karşıdakini de kendisi gibi görür bazen. Belki de böyledir.

Back
X