• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçma sapan bi mevzu

okula bi veli geliyor çocuğunu beklerken ara sıra yanıma gelip burç muhabbeti yapıyor işim olmazsa sohbet ediyorum, kafayı burçlarla bozmuş, neyse ilk başlarda burcumu filan çok sordu söyledim, eşimin burcunu da sordu söyledim, eşimin burcu kadının eski kocasının burcuyla aynıymış kinli o burca, her seferinde gelip boşamadın mı daha o kocayı başaklar şöyle olur böyle olur cart curt filan diyor. Hesaba almıyorum kadına alınmıyorum açıkçası. Çok aşırı muhatap olmamaya çalışıyorum sadece
Bugün de gelmişti okula bi anda dedi eşin seni sevmiyor sende eşini sevmiyorsun dedi. Aaaa yok artık filan dedim. Tanımıyor sonuçta. kadın biraz tırlak zaten ciddiye alsam ne olacak.
Bi tane lise mezunu kız da çalışıyor okulda yaşı 19-20. Lafın içine daldı birden bence de aranızda bir uyumsuzluk var eşinizle dedi. Bende ne alakası var nerden çıkardın ? Dedim sonra daha da muhatap olmadan kalktım gittim. Bi yerde duruyordum müdür geldi hocam hayırdır niye canın sıkkın gibi dedi anlattım üstü kapalı. Ama O an haddini bildirseydim keşke pişman oldum. O kıza hep yaşı küçük cahil daha diye bakıyordum. Kıskanıyor mu anlamadım eşim ara sıra beni almaya çıkışa filan gelir. Ay ne bileyim ya saçma sapan bi olay cidden. Vur lafı koy geç işte neyine alındın be cilekanonim derler adama.

Okuldaki görev tanımınız nedir ?

Hayır 19-20 yaşındaki kız kocamla beni fiziksel olarak uyumsuz buldu o tarz bi uyumsuzluk çünkü kocamı tanımaz etmez konuşmuşluğı bile yok. Kocam da cidden yakışıklı ve bakımlı bu arada. Bana çirkşn mi diyor yolaydım keşke
Haha bencede. Bunların başka dertleri, işleri yokmu? Siz sınıf ogretmenimisiniz?

Nasıl oluyormuş başak burçları? Neden ötekileştirildik biz şimdi? O kadar burç arasında başaklara yapılan bu itibarsızlaştırma nedir yani 😡 Ne olmuş biraz titiz ve detaycıysak 😂

Bence yüz vermeyin ve gerekirse tersleyin ki bir daha yerli yersiz konuşup canınızı sıkamasınlar.

okula bi veli geliyor çocuğunu beklerken ara sıra yanıma gelip burç muhabbeti yapıyor işim olmazsa sohbet ediyorum, kafayı burçlarla bozmuş, neyse ilk başlarda burcumu filan çok sordu söyledim, eşimin burcunu da sordu söyledim, eşimin burcu kadının eski kocasının burcuyla aynıymış kinli o burca, her seferinde gelip boşamadın mı daha o kocayı başaklar şöyle olur böyle olur cart curt filan diyor. Hesaba almıyorum kadına alınmıyorum açıkçası. Çok aşırı muhatap olmamaya çalışıyorum sadece
Bugün de gelmişti okula bi anda dedi eşin seni sevmiyor sende eşini sevmiyorsun dedi. Aaaa yok artık filan dedim. Tanımıyor sonuçta. kadın biraz tırlak zaten ciddiye alsam ne olacak.
Bi tane lise mezunu kız da çalışıyor okulda yaşı 19-20. Lafın içine daldı birden bence de aranızda bir uyumsuzluk var eşinizle dedi. Bende ne alakası var nerden çıkardın ? Dedim sonra daha da muhatap olmadan kalktım gittim. Bi yerde duruyordum müdür geldi hocam hayırdır niye canın sıkkın gibi dedi anlattım üstü kapalı. Ama O an haddini bildirseydim keşke pişman oldum. O kıza hep yaşı küçük cahil daha diye bakıyordum. Kıskanıyor mu anlamadım eşim ara sıra beni almaya çıkışa filan gelir. Ay ne bileyim ya saçma sapan bi olay cidden. Vur lafı koy geç işte neyine alındın be cilekanonim derler adama.
Sondaki cumlene katılıyorum. Kocam bana aşkından gözleri önünü görmüyor nazar değmesin diye dışarı belli etmiyoruz malum kem göz çok derdim ben🤣

Ben akrep burcuyum bizi seven hiç yok ama aslında çok bebek insanlarız 🧛🏻‍♀️ şaka bir yana kadın kendi hayatında mutsuz olduğu için herkese saçmaya çalışıyor bence mutsuzluğunu ve kimse mutlu olsun istemiyor. Kıza hiç anlam veremedim.

Yeni evlenmiştim, eşimin dedesinin mevlüdüne hazırlığa gittik, eşimin amca kızlarıyla orda tanıştım, daha doğrusu ben bişeyler doğrarken arkamda uzun süredir oturan kız ukala bir şekilde bana selam vermeden , adımı sormadan vs. direk ukala şekilde burcun ne ?!!! Diye sordu, ben kalakaldım , boğa dedim sadece , kız sadece haaa tamam ozaman , eğer bilmem ne olsaydı senle konuşmayacaktım dedi 😂
Lütfen git yanlarına ikisininde daha fazla zaman geçmeden, bana hani dün şunları demiştinya , haddini bil dün tepki vermedim ama sana sinir oldum ! Sen kocamla aramımı bozmaya çalışıyorsun ? Adamı ben boşasam senmi alacan ??? Diye diklen !!!

Veli ile çok yüz göz olunmuş. Bence mesafe iyidir. İkisine de hadlerini bildirin bir daha gördüğünüzde, siz üzüleceğinize onlar üzülsün

Şey de evet başak burcu sevmediği insanın yanında durmaz bak sen boşanmışsın ;) böyle patavatsızlara böyle lazim 17 yıllik başak maduru 🥲 şaka şaka uyuzlardır ama kesin eminsindir :)

Ben akrep burcuyum bizi seven hiç yok ama aslında çok bebek insanlarız 🧛🏻‍♀️ şaka bir yana kadın kendi hayatında mutsuz olduğu için herkese saçmaya çalışıyor bence mutsuzluğunu ve kimse mutlu olsun istemiyor. Kıza hiç anlam veremedim.
Akrep ve bebeklik ulen tam inanıcam bi gülme geliyor :27:

eşimin burcunu da sordu söyledim, eşimin burcu kadının eski kocasının burcuyla aynıymış kinli o burca, her seferinde gelip boşamadın mı daha o kocayı

Bi tane lise mezunu kız da çalışıyor okulda yaşı 19-20. Lafın içine daldı birden bence de aranızda bir uyumsuzluk var eşinizle dedi. Bende ne alakası var nerden çıkardın ?
Hocam ne yaptınız:)en yakınım bile böyle konuşmaz. Takmasanız ne olur, baya hadlerini açmışlar özelinize kadar.kim olduğunuz onların kim olduğu pek önemi yok.farz edelim öğretmen arkadaşlarınız siz paylaşmadan özelniz hakkında yorum yapıyorlar tepkiniz ne olacaktı? yerlerini bilmeleri gerek. Kadın tırlak kız cahil diye bakarsanız başkalarıda... İyi sakin kalmışsınız görmezden gelmeninde bir sınırı var. Ben kesinlikle bir başkasının özelim hakkında yorum yapmasına müsaade edemezdim o sabır sakinlik yok böyle konularda.

Ögretmenle o şekilde nasil konusabiliyorlar yahu. Şu zamanda ogretmen olmak problem yani. İnsanda az saygı olur ne bicim insanlar var.

Ayyy cahille cahil olmayın.Esimle babam başak burcu.Biraz fazla detaycı ve titiz oluyorlar.

Veliye “benim ve eşimin burcu bırakalım da sizin çocuğunuzun hali ne olacak? Buna bi çözüm bulalım” derdim. O düşünsün!

ay gerçekten saçma sapan yorumlar..
şimdi 3 gece düşünürsünüz "keşke şunu deseydim" diye :KK70: hadi veli kafayı yemişte, çalışan kızın niyetini çözemedim..

Back
X