Arkadaşın yaptığı hiç hoş değil ama Ekmek parası da kolay kazanılmıyor , ama tabi suçlu oKizlar kisa bir sure once yasadigimiz sinir bozucu bir olayi yazmak istedim belki sebebini bilen olur.. Arkadaslarla birlikte bir yere gidelim dedik.. Neyse yesillik tarzi bir yer var, oturuyorduk neyse adamin biri bizim yanimiza geldi basladi kufretmeye, biz sok olduk tabi, siz ne diyorsunuz falan dedik.. Sonra adam konusmaya basladi, iste seyyar saticiymis adam, belediyeden izin almis, ama arabasini tasliyorlarmis bazilari.. Ee bizimle ne alaka peki dedik adama.. Biz niye taslayanlara mani olmuyormusuz, arabasina yakin oturuyormusuz, boyle diye diye kufretmeye devam etti bize adam.. Biz ne yapacagimizi bilemedik, cok sacma bir durum geldi ve cok ofkelendik.. Hayir bi de cevrede baska insanlar da var, ne alaka niye gelip bize catti hic anlamadik.. Hatta sonra adam iyice kufretmeye baslayinca aramizdaki bir arkadas cok ofkelenip bagirmaya basladi, adam da bize saldirmaya falan yeltendi.. Neyse sonra biz apar topar kalktik ama sonra dusununce keske sikayetci olsaydik dedik ama bunun sebebini de cozemedik.. Yazmak istedim bu sekilde
Tamam da bizim sucumuz neydi, gitsin yapanlara catsinArkadaşın yaptığı hiç hoş değil ama Ekmek parası da kolay kazanılmıyor , ama tabi suçlu o
Tabi canım, hiç hoş değil. Anamıza söven adama, neden böyle yapıyorsunuz beyfendi, rica edeceğim küfretmez misiniz demeliyiz.Arkadaşın yaptığı hiç hoş değil ama Ekmek parası da kolay kazanılmıyor , ama tabi suçlu o
Tamam da bizim sucumuz neydi, gitsin yapanlara catsin
Hayir bi de bize niye mani olmuyorsunuz diyor.. Biz gormemistik bile ustelik orada oturan tek insanlar biz de degildikTabi canım, hiç hoş değil. Anamıza söven adama, neden böyle yapıyorsunuz beyfendi, rica edeceğim küfretmez misiniz demeliyiz.
Mani olmak zorunda mısınız? Size ne ki yani?Hayir bi de bize niye mani olmuyorsunuz diyor.. Biz gormemistik bile ustelik orada oturan tek insanlar biz de degildik
Ben artık sakin yaklaşıyorum dahada kuduruyolarTabi canım, hiç hoş değil. Anamıza söven adama, neden böyle yapıyorsunuz beyfendi, rica edeceğim küfretmez misiniz demeliyiz.
Zaten adam gelip bize kufredene kadar biz farketmemistik bile.. Ama adam hic normal gelmedi yani durduk yere niye boyle yapmasina hicbir anlam veremedikMani olmak zorunda mısınız? Size ne ki yani?
Bence de normal değil. Aklı pek yerinde değil anlattıklarınıza bakılırsa. Çok takılmayın artık, yapılacak bir şey yok yani şu saatten sonra.Zaten adam gelip bize kufredene kadar biz farketmemistik bile.. Ama adam hic normal gelmedi yani durduk yere niye boyle yapmasina hicbir anlam veremedik
Aramizda erkek de vardi ama haklisiniz, insanin basini belaya sokar bu tiplerEğer arkadaşlarınız da kadınsa sizleri kolay lokma görüp siniri sizden çıkarmaya çalışmış olabilir. Gerçekten her yer manyak dolu. Hiç muhatap olmamak gerekli. Sonra hırs yapıp saldıran mı dersin, trafikte yolunu kesip yaralayan mı dersin, hangi çeşit manyağı ararsan var. Çok geçmiş olsun, düşünmeyin.
Aynen bir de adam hic normal degildi gibi,ayrica oturdugumuz yer hic de issiz bir yer degildi yani bizden baska da insan doluydu,ama niye gelip de bize catti anlamadim.. Aramizda erkek de vardi ustelikSimdi kime polis veya zabita mudehale etse hemen insanimiz superman gibi bilip bilmeden dikleniyor ya..
O da sizden boyle bir tavir beklemis muhtemelen..
Sozde hakli oldugu halde kollanmadigi icin de gerilmis vatandas.
Etrafindakileri de duyarsizlikla sucluyor.
Ne yapayim ablacim,taslayana molotof mu atayim,kufur mu edeyim,taskinlik mi yapayim..
Kendi basina oturan 2-3 kadindan ne istiyorsun acaba,icini sogutacaksan gidip yapana cemkireceksin..
Aci ama gercekBu konuya yorumum,: gördün deli, dön geri.
O da olabilir.. Tabi konusmasi falan gayet akiciydi oyle akilsiz tarzi birine benzemiyordu ama dediginiz gibi belli olmazAklı dengesi yerinde değildir.Burdada eskiden eğitimli güzel bir işi olan adam.Su anda boyacılık yapıyor ayakkabı boyası sessiz sessiz oturuyor görürsün bir gün sebepsice kız kardeşim yürürken kafasına sert bir çuvalla vurmuş küfür etmiş.Sonradan öğrendik bir olaydan dolayı akli dengesini kaybetmiş maalesef.Normal gorumnup konuşan her insan akıllı degildir
ayy etraf manyak dolu ya şaka gibiKizlar kisa bir sure once yasadigimiz sinir bozucu bir olayi yazmak istedim belki sebebini bilen olur.. Arkadaslarla birlikte bir yere gidelim dedik.. Neyse yesillik tarzi bir yer var, oturuyorduk neyse adamin biri bizim yanimiza geldi basladi kufretmeye, biz sok olduk tabi, siz ne diyorsunuz falan dedik.. Sonra adam konusmaya basladi, iste seyyar saticiymis adam, belediyeden izin almis, ama arabasini tasliyorlarmis bazilari.. Ee bizimle ne alaka peki dedik adama.. Biz niye taslayanlara mani olmuyormusuz, arabasina yakin oturuyormusuz, boyle diye diye kufretmeye devam etti bize adam.. Biz ne yapacagimizi bilemedik, cok sacma bir durum geldi ve cok ofkelendik.. Hayir bi de cevrede baska insanlar da var, ne alaka niye gelip bize catti hic anlamadik.. Hatta sonra adam iyice kufretmeye baslayinca aramizdaki bir arkadas cok ofkelenip bagirmaya basladi, adam da bize saldirmaya falan yeltendi.. Neyse sonra biz apar topar kalktik ama sonra dusununce keske sikayetci olsaydik dedik ama bunun sebebini de cozemedik.. Yazmak istedim bu sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?