Korktum ya. Sonucta halka satilan minik sisede bir biber gazi ne kadar etkili olur ki dedim. Oksusurken bobregime agri girdi. Evde kedide vardi ama neyseki o baska odadaydi. Onu alip daha uzak bir odaya kacirdim kapisinin altinada battaniye koydum. Allahm yarabbim gecenin 2sinde kenfime nebicim kiziyorum ya. Allah cok sikmadim. Bide ayari kacirsaymisim evi bosaltmak zorunda kalirdik heraldeBisey olacagini sanmam.rahat olun.bir iki saate gecer bakalim
Sorma kendimde etkilendim. Bidaha asla elimi surmem. O nebicim sey birinin yuzune sıksan adam hik der gider. Tobe yaKusura bakmayin ama cok guldumyani esek sakasi olmus bir daha denemezsiniz icinizde kalmaz artik
Limon iyi geliyor diyebiliyorum bakabilirsin netten canımhaberlerde bikaç sefer görmüştüm limonla bişeyler yapıyolardı sanki
Bencede cok sacma sapan bir hareket olmus akliniza nerden gelir boyle seyler hic anlamam bn hic esime aman aman dusunupde saka yapmamisimdir gercekten cesaretliymisiniz bnm esim sakin mizacli biri olmasina ragmen oyle bir sakada kiyameti koparabilir diye hele hic yapmam sizin esiniz cok cok sakin sanirim hic bisi demedimi size
Yok o baska odadaydi etkilenmedi. Salona yayildigini hisseder hissetmez onu ordan alip daha uzak odaya koyup kapinin altinada battaniye koydum. Sukur.Gecmis olsun. Kediniz de varmis. Yapmayin böyle saka. Kedicik etkilenmesin
Biber gazi kullamak yasak canim silah yerine geçiyor diye duymuştum baksana hakikaten öyleymiş.
Gece gece ekşınYanma ve kaşıntı olmadı. Sadece öksuruk, burun akintisi, hapsirik oldu siddetli sekilde. Odanin birine bir fiscik siktim ustelik oradan yayildi bu derece. Bu kadar etki yapacagini dusunmemistim. Esim biraz oksurur diye dusundumde kendimde nasiplendim. Sagol simdilik camlari actim. Daha iyi oldu. Netten bende baktim temas eden yerler icin kizarma, yanma, kasinti varsa diyordu ama ben yikadim hemen oyle biseyde olmadi evde cabuk ciksin yeterki. Bogazini yakiyo
Kedinin mama kabı, suyu filanda salondaydı onlari döküp yikasam mi? Bisey olmamistir heralde diye dusunuyorum ama..Gece gece ekşın
Bende onu sorucaktım hayvanın varmı diye, bizden daha hassaslar koku konusunda özellikle daha çok etkilenirdi yazık kıyamam onaYok o baska odadaydi etkilenmedi. Salona yayildigini hisseder hissetmez onu ordan alip daha uzak odaya koyup kapinin altinada battaniye koydum. Sukur.
Bence riske girme canım yıka gitsin zaten sindiyse onlarada yemez içmez diye düşünüyorumKedinin mama kabı, suyu filanda salondaydı onlari döküp yikasam mi? Bisey olmamistir heralde diye dusunuyorum ama..
Bence riske girme canım yıka gitsin zaten sindiyse onlarada yemez içmez diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?