Saçma sapan bir hareket

CiRiLLA

Pro Üye
10 Ekim 2014
32.982
148.660
798
Iyi geceler kk. Esime saka yapmak istedim. Lanet olsun nerden aklima geldiyse girecegi odaya cok azicik biber gazi siktim kapiyi cektim. Amac hafif oksurtmekti. Aman yarabbi esim iceri girmesi ve cikmasiyla o gaz yayildi salona kadar. Kendimde eşimde oksur, hapsir bir hal olduk çok etkili birseymis nefesim kesilecek ölucem sandim. Netten baktim biber gazinin etkisi 20 dakika ile 2 saat surermis. Camlari actim hafif durulmuyor. Baska odaya gectik bu sogukta camin kenarindayiz. Bunun etkisi daha kolay gitmemiz mi bide sikarken elime bulasti 5 dk olmadan yikadim birsey olur mu ? Ne pis birseymis bu.

Bisey olacagini sanmam.rahat olun.bir iki saate gecer bakalim
Korktum ya. Sonucta halka satilan minik sisede bir biber gazi ne kadar etkili olur ki dedim. Oksusurken bobregime agri girdi. Evde kedide vardi ama neyseki o baska odadaydi. Onu alip daha uzak bir odaya kacirdim kapisinin altinada battaniye koydum. Allahm yarabbim gecenin 2sinde kenfime nebicim kiziyorum ya. Allah cok sikmadim. Bide ayari kacirsaymisim evi bosaltmak zorunda kalirdik heralde

Limon ve süt acıyı, etkiyi azaltır.
1 saate bir şey kalmaz evde.
Zamanında lisede yapılan popüler şakalardan biriydi.
Bırakın evi, okulun tüm katında dersler iptal olurdu.

Limon iyi geliyor diyebiliyorum bakabilirsin netten canım haberlerde bikaç sefer görmüştüm limonla bişeyler yapıyolardı sanki

Hakikaten çok saçma olmuş. Yazık eşinize.

Limon iyi geliyor diyebiliyorum bakabilirsin netten canım haberlerde bikaç sefer görmüştüm limonla bişeyler yapıyolardı sanki

Yanma ve kaşıntı olmadı. Sadece öksuruk, burun akintisi, hapsirik oldu siddetli sekilde. Odanin birine bir fiscik siktim ustelik oradan yayildi bu derece. Bu kadar etki yapacagini dusunmemistim. Esim biraz oksurur diye dusundumde kendimde nasiplendim. Sagol simdilik camlari actim. Daha iyi oldu. Netten bende baktim temas eden yerler icin kizarma, yanma, kasinti varsa diyordu ama ben yikadim hemen oyle biseyde olmadi evde cabuk ciksin yeterki. Bogazini yakiyo

Bencede cok sacma sapan bir hareket olmus akliniza nerden gelir boyle seyler hic anlamam bn hic esime aman aman dusunupde saka yapmamisimdir gercekten cesaretliymisiniz bnm esim sakin mizacli biri olmasina ragmen oyle bir sakada kiyameti koparabilir diye hele hic yapmam sizin esiniz cok cok sakin sanirim hic bisi demedimi size

Bende dusunmedim bu sakayi yapayim diye. Esim salondan cikmisti, rafta duran biber gazi ne hikmetse bir an gozume takildi. Tamamen anlık birsey. Sakin bir insan tutup boyle biseye kiyameti kopartmaz. Demekki esiniz sakin biri degil, siz hep suyuna gittiginiz icin sakin duruyormuş.
Öyle veya boyle amacim saka yapmakti bu kadar etkili olacagini bilmiyordum. Canimiza kast etmedim neticede.. Bunun icin kalkip bana bagirmaz doğal olarak.

Biber gazi kullamak yasak canim silah yerine geçiyor diye duymuştum baksana hakikaten öyleymiş.

Yasaklanacagi kadar varmis ama yani. Bir fıss siktim baska odaya ona ragmen fe i etkiledi. Bunu birde birinin yuzune dogru siksan. Siktigin kisi nefes alamaz gider. Öldurur. Bende bu kadar etkili oldugunu bilmiyordum ve gazin silah yerine gecmesini abartili buluyordum. Nedenini anladim.

Gece gece ekşın

Yok o baska odadaydi etkilenmedi. Salona yayildigini hisseder hissetmez onu ordan alip daha uzak odaya koyup kapinin altinada battaniye koydum. Sukur.
Bende onu sorucaktım hayvanın varmı diye, bizden daha hassaslar koku konusunda özellikle daha çok etkilenirdi yazık kıyamam ona

Bence riske girme canım yıka gitsin zaten sindiyse onlarada yemez içmez diye düşünüyorum

Tamam yikayacağım. Nolur nolmaz yinede onu düsündüm. Hay sikmaz olaydim. Ne guzel sakin sakin oturuyorduk sicacik. Bi anda hakikaten ekşin oldu. Kediyide bir kapışım var. hayvancagiz bilmem kacinci ruyasinda iceri dalip hizlica kucaklayip paldir paldir obur odaya kosturdum yavrucum benim noldugunu anlamamistir hala cikartmadim. Biraz daha var sanki. Sagol. -.-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…