Saçma sapan bir hareket

Ay kusura bakmayin cok guldum
Simdiye gecmistir muhtemelen, limon surseydiniz gozlerinize falan televizyonda gormemis miydiniz eylemlere hep limonla giderler

Ay kusura bakmayin cok guldum
Simdiye gecmistir muhtemelen, limon surseydiniz gozlerinize falan televizyonda gormemis miydiniz eylemlere hep limonla giderler
Sagol. Gecti sukur. Limon goz icin diye biliyorum. bizim gozumuze bisey olmadi sadece odaya bir fis sikip kapiyi kapatmistim. Tabi esim girip cikinca salona filan heryere doldu o bir fıs nasil okadar etki etti anlamadım valla. Bendekide kafa kapalı ortamda biber gazi sıkmak neyse
Baya öksurduk, tiksirdik ama yakti baya. Kendi yaptigimdan bende nasiplendim saglamca.

Ben ,eskiden cantamda taşırdim,şu an taşımıyorum üzerimde avmde xrayde gorüp istedikleri için ,ilk aldığımda açık havada bir fıstlatıyım demiştim,aman Allahım o ne pis renk,ne pis koku,açık havada bile etkilenmiştim,ellerimede gelmişti biraz,yıka yıka gitmedi,bir dahada kullanmadım ama bulunduruyorum hala ne olur ne olmaz diye arabada.
Bir sorun olmaz zaten gerekli önlemleri almışsınız ama dikkatli kullanın bundan sonra,renkli acayip kokulu birşey o.

Bizimki renkli ve kokulu değil. Rengi yok ve belirgin bir kokuda yok sadece feci derecede yakiyor nefes alirken ve zorlastiriyor. Oksurtup, hapsirtiyor. Burun akintisi yapti. Esiminde gizleri yasardi biraz. Benimde elime bulasti ama yikadiktan sonra sikinti olmadi neyseki. Sagolun.

Okulda bir sakasever arkadaş sizden iyi olmasın kantine minnak bir pıssst yapmıştı o her nefeste boğazıma bir kilo urfa biberi tıkılıp nefes kanalımın biberle dolduğu hissini hiiiç unutmam. O yüzden tv de falan biber gazı sıkıldığını görünce ekrandan bile nefesimi tutuyorum. Elinizi iyice yıkarsanız bişey olmaz. Limon süt kokusuna iyi geliyor diyorlar sizde elinizi limon ve sütle yıkayın her ihtimale karşı. İlahi şakacı seni

Denenmiş şaka söyleyim sana şimdi de hava soğuk tam mevsimi. Eşin duştayken kovayı soğuk su ile doldur dusakabinden aşşağı dök. Ama tedbir amaçlı bundan sonra banyo kapısını sen duşa girince hep kilitle

Gecenin 2'sinde yapacak daha eğlenceli şeyler bulmayı deneseniz...Geçmiş olsun.

iyiki adamın yuzune sıkmamışsınız unutmayacağınız bir anı oldu biber gazından bişey olsaydı o kötü günlerde sınavlara giderken bize olurdu...

Intikami kotu olur. Bizim esimi korkutmamla baslayan bir şakamız vardı. 1 ay surdu tam ben onu, o beni derken bir sabah wcye kalkmistim. Gitmis ciglik maskesini takmis disari cikmis kapiyi zorluyor gibi yapip eve girdi hirsiz gibi. Zaten uyku sersemiyim ödüm fena koptu oyle son buldu. haha

Haahha bende birgün bi arkadasımı arabada beklerken ,biber gazı şişesini gördüm ne ki bunun kokusu dedim o zamanlar cok bilmiyordum biraz sıktım.Koklayım derken boğuluyordum arabaya aniden doldu yanımda park var,ben arabanın kapısını actım elimle hem dumanı atmaya hemde öksürmeye calışıyorum genizin yandı nefes alamıyorum ciğerlerim doldu bi anda acıyla kendimi çimlere attım çimlerde kıvranıp öksürüyorum nefes alamıyorum parktakiler bakıyor bu salak napıyor diye düşünsenize arabadan dışarı kendini atıp çimlerde yuvarlanan biri! Neyse sonra gözlerim kan canağı zar zor kendime geldim arkadaşım geldi beni gördü kıokırmızı nefes nefeseyim yorgun ve bitkinim durduk yere kendime iş cıkarttım:)))

biz de babama şaka yapmak istemiştik, patlayan sigara aldik 1 tane ve kendi paketinin icine koyduk. .ama o gun babam baska marka almis onu icti tum gece ve aklımızdan cikti bu patlayan sigara. ,bir gun sonra mac var tv de babam cok hararetli..sysun durun kalkmayin modunda. .sigarayi pes pese içiyor. .annemdecay getiriyordu elinde bardak,babam sigarayi yakti 3.cekisinde paaaaaattt sanki bomba patladı. Annem elinden bardagi firlatti ben kendimi yere attım babamda 0 tepki gol mu oldu noldu dedi
Sizin gibi sakazededen cok biz etkilendik

Bana pek komik gelmedi

Ay afederdiniz ama agzim ayrildi gulmekten

Ben şaka yapmamıştım ama buna benzer bir olay yaşadım.Biber gazımı annemlerin yatak odasında komodinin üzerinde unutmuşum.
Babam da oda kokusu diye sen onu sık biz de odada oturuyoruz.
Komşumuz var, kadında da astım var.
Sen kadın tıkan, öksür öksür.
Bizim de geniz yanması başladı sonra anladık olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…