- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Sagol. Gecti sukur. Limon goz icin diye biliyorum.Ay kusura bakmayin cok guldum
Simdiye gecmistir muhtemelen, limon surseydiniz gozlerinize falan televizyonda gormemis miydiniz eylemlere hep limonla giderler
Bizimki renkli ve kokulu değil. Rengi yok ve belirgin bir kokuda yok sadece feci derecede yakiyor nefes alirken ve zorlastiriyor. Oksurtup, hapsirtiyor. Burun akintisi yapti. Esiminde gizleri yasardi biraz. Benimde elime bulasti ama yikadiktan sonra sikinti olmadi neyseki. Sagolun.Ben ,eskiden cantamda taşırdim,şu an taşımıyorum üzerimde avmde xrayde gorüp istedikleri için ,ilk aldığımda açık havada bir fıstlatıyım demiştim,aman Allahım o ne pis renk,ne pis koku,açık havada bile etkilenmiştim,ellerimede gelmişti biraz,yıka yıka gitmedi,bir dahada kullanmadım ama bulunduruyorum hala ne olur ne olmaz diye arabada.
Bir sorun olmaz zaten gerekli önlemleri almışsınız ama dikkatli kullanın bundan sonra,renkli acayip kokulu birşey o.
Okulda bir sakasever arkadaş sizden iyi olmasın kantine minnak bir pıssst yapmıştı o her nefeste boğazıma bir kilo urfa biberi tıkılıp nefes kanalımın biberle dolduğu hissini hiiiç unutmam. O yüzden tv de falan biber gazı sıkıldığını görünce ekrandan bile nefesimi tutuyorum. Elinizi iyice yıkarsanız bişey olmaz. Limon süt kokusuna iyi geliyor diyorlar sizde elinizi limon ve sütle yıkayın her ihtimale karşı. İlahi şakacı seniIyi geceler kk. Esime saka yapmak istedim. Lanet olsun nerden aklima geldiyse girecegi odaya cok azicik biber gazi siktim kapiyi cektim. Amac hafif oksurtmekti. Aman yarabbi esim iceri girmesi ve cikmasiyla o gaz yayildi salona kadar. Kendimde eşimde oksur, hapsir bir hal olduk çok etkili birseymis nefesim kesilecek ölucem sandim. Netten baktim biber gazinin etkisi 20 dakika ile 2 saat surermis. Camlari actim hafif durulmuyor. Baska odaya gectik bu sogukta camin kenarindayiz. Bunun etkisi daha kolay gitmemiz mi bide sikarken elime bulasti 5 dk olmadan yikadim birsey olur mu ? Ne pis birseymis bu.
Gecenin 2'sinde yapacak daha eğlenceli şeyler bulmayı deneseniz...Geçmiş olsun.Iyi geceler kk. Esime saka yapmak istedim. Lanet olsun nerden aklima geldiyse girecegi odaya cok azicik biber gazi siktim kapiyi cektim. Amac hafif oksurtmekti. Aman yarabbi esim iceri girmesi ve cikmasiyla o gaz yayildi salona kadar. Kendimde eşimde oksur, hapsir bir hal olduk çok etkili birseymis nefesim kesilecek ölucem sandim. Netten baktim biber gazinin etkisi 20 dakika ile 2 saat surermis. Camlari actim hafif durulmuyor. Baska odaya gectik bu sogukta camin kenarindayiz. Bunun etkisi daha kolay gitmemiz mi bide sikarken elime bulasti 5 dk olmadan yikadim birsey olur mu ? Ne pis birseymis bu.
Gecenin 2'sinde yapacak daha eğlenceli şeyler bulmayı deneseniz...Geçmiş olsun.
Okulda bir sakasever arkadaş sizden iyi olmasın kantine minnak bir pıssst yapmıştı o her nefeste boğazıma bir kilo urfa biberi tıkılıp nefes kanalımın biberle dolduğu hissini hiiiç unutmam. O yüzden tv de falan biber gazı sıkıldığını görünce ekrandan bile nefesimi tutuyorum. Elinizi iyice yıkarsanız bişey olmaz. Limon süt kokusuna iyi geliyor diyorlar sizde elinizi limon ve sütle yıkayın her ihtimale karşı. İlahi şakacı seni
Denenmiş şaka söyleyim sana şimdi de hava soğuk tam mevsimi. Eşin duştayken kovayı soğuk su ile doldur dusakabinden aşşağı dök. Ama tedbir amaçlı bundan sonra banyo kapısını sen duşa girince hep kilitle
Ay afederdiniz ama agzim ayrildi gulmektenHaahha bende birgün bi arkadasımı arabada beklerken ,biber gazı şişesini gördüm ne ki bunun kokusu dedim o zamanlar cok bilmiyordum biraz sıktım.Koklayım derken boğuluyordum arabaya aniden doldu yanımda park var,ben arabanın kapısını actım elimle hem dumanı atmaya hemde öksürmeye calışıyorum genizin yandı nefes alamıyorum ciğerlerim doldu bi anda acıyla kendimi çimlere attım çimlerde kıvranıp öksürüyorum nefes alamıyorum parktakiler bakıyor bu salak napıyor diye düşünsenize arabadan dışarı kendini atıp çimlerde yuvarlanan biri! Neyse sonra gözlerim kan canağı zar zor kendime geldim arkadaşım geldi beni gördü kıokırmızı nefes nefeseyim yorgun ve bitkinim durduk yere kendime iş cıkarttım:)))
biz de babama şaka yapmak istemiştik, patlayan sigara aldik 1 tane ve kendi paketinin icine koyduk. .ama o gun babam baska marka almis onu icti tum gece ve aklımızdan cikti bu patlayan sigara. ,bir gun sonra mac var tv de babam cok hararetli..sysun durun kalkmayin modunda. .sigarayi pes pese içiyor. .annemdecay getiriyordu elinde bardak,babam sigarayi yakti 3.cekisinde paaaaaattt sanki bomba patladı. Annem elinden bardagi firlatti ben kendimi yere attım babamda 0 tepki gol mu oldu noldu dedi
Sizin gibi sakazededen cok biz etkilendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?