Saçma sapan bir hareket

Sorma bazen bende düşünüyorum deprem olsa kuşuda kediyide nasıl kapıp koşucam diye düşünüyorum delilik

:) hiç de bile saçma sapan değil.. bir muziplik olmuş ama sende nasibini almışsın.. yarın öbür gün komik bir anı olacak.. ben eşler arası böyle sakalara bayılırım (gariplik bende).. Umarım karşı cevap olarak enişte beyden de bir yanıt gelir.. (ben olsam kayıtsız kalmam)
kös kös oturup tüm zaman kavga gürültü geçirmekten iyidir..

Sorma bazen bende düşünüyorum deprem olsa kuşuda kediyide nasıl kapıp koşucam diye düşünüyorum delilik
Birini eşin kapsin birini sen. Ben bazı geceler haric genelde kedinin bizim odada uyumasına izin veriyorum ara sıra.Elimin altında oluyor. bisey olursa ilk onu kaparım.

Aynen sonradan hatirladigimizda keyifli olcak ama kendim nasiplenmeseydim iyidi. Evede yayildi hep. Ne guzel sicak, sakin oturuyorduk kahve filan bianda savas cikti gibi oldu. resmen. O kotu oldu. Ben ufak çaplı bir saka olarak yapmistim.

hakkatten nerden aklınıza geldi hani komik birşey olsa tamam dicem de komik deseniz komik değil

hakkatten nerden aklınıza geldi hani komik birşey olsa tamam dicem de komik deseniz komik değil
Nebileyim ki esim salondan cikinca rafta gozume takildi anlik birden. Yaptim gitti ben bu kadar etkileyecegini bilsem yapmazdim valla bir fis sıktım sadece. Öksurtur gecer diye. Ama yayildi kendimde nasiplendim bide kolay kolayda gitmiyor birsuru cam actim bu sogukta. Oksurtmeside feciymis içim cıktı resmen. Bi yandan oksuruk biyandan hapsirik. Burun akintisi filan genzinidr yakiyor insanin. Kotu oldu biraz

Limon süt gazdan önce sürülmüş olduğunda etkisi var. smdi onları sürmeniz daha çok yakmaktan başka işe yaramaz. Elinizi gözünüze sürüp iyice dağıtmayin .gectiyse sıkıntı yok ama hala sıkıntı yaratiyorsa ılık duş alsaniz iyi gelebilir oyle duymuştum. şaka biraz fazla kaçmış ucu ama güzel bir anı oldu bnce o tarafından bakın :)

Birini eşin kapsin birini sen. Ben bazı geceler haric genelde kedinin bizim odada uyumasına izin veriyorum ara sıra.Elimin altında oluyor. bisey olursa ilk onu kaparım.
Bende genelde bibimle yatıyorum zaten eşim çok hoşlaşmıyor diyorum yatak odasında rahatça yatsın kocacım bizde kızımla salonda yatıyoruz benle değil kedinle yatıyorsun diyor

Bende genelde bibimle yatıyorum zaten eşim çok hoşlaşmıyor diyorum yatak odasında rahatça yatsın kocacım bizde kızımla salonda yatıyoruz benle değil kedinle yatıyorsun diyor
Kediler cok baska bisey ya. Cok eskiden bir kopegim vardi. Kopekleri cok severim halada ama kedi cok ayri. Bildigimiz bebek gibi. Koca kız oldu ama hala bebek gibi geliyor buyumuyor hiç. oyle sevimli bisey.

Kediler cok baska bisey ya. Cok eskiden bir kopegim vardi. Kopekleri cok severim halada ama kedi cok ayri. Bildigimiz bebek gibi. Koca kız oldu ama hala bebek gibi geliyor buyumuyor hiç. oyle sevimli bisey.
Biri bebek mi dedi şu an

Eklentiler

• received_10208964100679284.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 88
Amin canım
Ya bu bizim yeni kaybettiğimiz mimimize benziyor ömrü uzun sağlıklı olur inş. Yerim o güzelliği bal gibi
Bu kediciği bu siteden sahiplenmistim bende geçen yaz. 3 kucuk annesiz yavru diye konu acmisti bir üye bizde esimle gidip almistik. :/ bitanesi cok cok minikti karni coook sisti. Vet.e goturduk yogun ic parazit dedi cok kotu durumdaydi. Vet. Igneler vurdu o aksam orada kaldi bu geceyi atlatirsa yasar dedi. Gittik bizde. Ertesi gun esim veti aradi nasil diye adam resmen bize " ha o mu öldü ya o" diyiverdi. O kadar uzuldukki eve yakin diye o vet. Goturmustuk bidaha asla gitmem. Digeride erkekti onu kuzenim sahiplenmeyi cok istedi. Bu tatlı kızda benimle işte.

Çok güldüm yaa etkisi kolay geçmez ciğer söker.

2 saat oldu olayın ustunden baya cam filan açık tuttum geçti şuan. Kötü oldu.
İyi ya komikli bir gece olmuş ne güzel bizde bi gün balık yemiştik sonrada üstüne muzlu süt içtik çok zaman geçmeden, bi anda dank etti ve birbirimize bir bakışımız var biz napıyoruz diye ama bişey olmamıştı Allahtan bizde çok eğleniyoruz eşimle çoğu zaman komik bir aileyiz

Bizde bir delilik oluyorsa genelde benim başımın altından cıkmış oluyor. hahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…