saçma sapan bir konu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selam!

Konuya girmeden ilk şunu belirteyim birkaç şey üst üste geldi ve ben kendimi her zamankinden daha beter hissediyorum.

25 yaşındayım, çevremdeki herkesin sevgilisi, eşi var :) çok yakın 3 arkadaşım bu yıl evleniyor. Dolayısıyla bir araya gelince tüm muhabbet çeyiz, evlw ilgili şeyler. Yaşım çok geç ve evleneyim kafasında değilim sadece sevilip sevdiğimi hissetmenin eksikliğini yaşıyorum ama galiba ciddi kıskanıyorum sevilip seven insanları :)))))

Durum bu olunca kendime sardım, yüzümü çirkin bulup salak salak kendimle konuşuyorum seni kim sevsin diye sjdmd bir yandan kendimi donuk hissedorum, muhabbet edemiyorum insanlarla sanki hemen sıkılıp gidiyorlar. Böyle olunca hiç konuşmamayı tercih ediyorum.

Ve bi süredir birinden acccayip hoşlanıyorum ya çocuğun yürüyüşü bile hoşuma gidiyor. Ama yine salak salak o çocuk sana bakmaz kızım kafasına girip içime kapanıyorum allam tokatlıcam kendimi. Özgüven kiloyla alınsa keşke.

Nickinizi bir yerden duydum ama neydi

İlk saçma sapan konum değil belki denk gelmişsinizdir
Yok yok ondan değil. Sanki yakın zamanda duydum böyle bir isim sahibi ama aklıma gelmiyor. Ayrıca denen saçma sapan olsun. Hepimiz az çok yaşadık bunları. Bir iki maske, biraz kıyafet değişikliği derken geçer o olumsuz hisler.

29 yaşındayım hoşlandığım biri ve hatta hoşlanabileceğim birinin olacağı ortamım bile yok, sen şükret ben de şimdi gidip yastığa kapanarak ağlıycam
Pudingden, San sebastian cheescakee geçmen lazım canım öyle pudingle falan birini bulman zor. Çağa ve trendlere ayak uydurman lazım...
Dediğimi yap sonra seç beğen içlerinden

Bir gun sanada sıra gelecek...
Boşver bekarlığının tadini çıkar.Flort et doğruyu içine sineni bulana kadar.Ayrica çirkin kadin yoktur 2 makyajla harikalar yaratılabilir.Hem yüreğini seven nasibin olsun güzellik gelip gecici

Son düzenleme:
Ozguven eksikligi ... Yoksa o bana bakmaz falan diye dusunmezdin. Bu isin tiple de bir alakasi yok. Ozguvenini kendin gelistirmelisin. Kendini iyi buldugun konuda kendini gelistirerek baslayabilirsin yani o konuda uzmanlasanilirsin, o konuya yogunlasabilirsin denek istedim. Ikincisi kinse mukemmel degil. Eksikliklerini fark edip kabullenmen ama iyi oldugun konularda da biraz once dedigim gibi kendini gelistirmen lazim. Ucuncusu herkes senin gibi. Yani kimse kimseden ustun degil. Hetkesin iki gozu iki kulagi var. Gozunde kimseyi fazla buyutmene gerek yok. Herkesin senden farki yok cunku. Hepimiz insaniz. Kimse de 4-4 luk degil. Mesela ben resim yapamam. Sarki da soyleyemem. Ama birseyler sentezlemeye bayilirim. Eminim senin de iyi oldugun taraflar vardir.

bu yıl evlenecek olan 3 arkadaşından biri seneye boşanacak. ben demiyorum, istatistikler diyor. o yüzden hiç heveslenme ay ne güzel evleniyolar yuva kuruyolar diye. o hoşlandığın çocuğa bi adım atıp yoklayabilirsin ama

Jehan Barbur diye bir sarkici/besteci var. Onun ismini duydunuz kesin :)

jeehan o kadar olumsuz düsünmeyin lütfen, neden sizi kimse begenmesin? Herkes cok mu mükemmel? Ilk önce kendinize güvenmeniz lazim, kendinden emin bir durus her zaman insanlari ceker. Siz sevilmeye degersiniz, buna inandiginizda durusunuza da yansir :)

jehan barbur diye şarkıcı var, ordan tanıdık geliyordur belki :)

edit: aynı vakitlerde yazmışız üstteki üyeyle

29 yaşındayım hoşlandığım biri ve hatta hoşlanabileceğim birinin olacağı ortamım bile yok, sen şükret ben de şimdi gidip yastığa kapanarak ağlıycam
Şu sıralar etrafımda çok var yapan, sürekli evrene mesaj yolluyorlar "Secret" yapmakmış sanırım. Bence deneyin :) Beyaz atlı prens isteyin ama bence detayı çok verin. Henry Cavill e benzesin falan gibi. Detay önemli diyorlar yapanlar.

Ahajaja sevdim bu olayı ben de deneyeyim

En

geçmişte başka bi durum için gönderdim ama okunmadı mesajım belki de numarayı yanlış yazmışımdır
çok tatlısınız ya moralimizi düzeltmeye çalıştınız teşekkür ederim, önereceğiniz blog, topik tarzı bir yer var mı bakınayım tekrar, bilinçleneyim o konuda belki bu sefer olur

Aslında kendimi başaralı bulduğum çok şey var ama konu tipe gelince öff :/, etrafımda herkes zaten sen evlenmez kariyer yaparsın diyor. Nasıl oluştu bu algı bilmiyorum ama çok yakın arkadaşlarım bile sevgili, flört istemediğimi düşünüyor ajdmdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…