• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma sapan duygulardayım

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.050
1.732
333
Sakarya
Gerçekten saçma sapan duygulardayim okadar saçma sapan ilişkilerim oldu ki adına ilişkide denmeycekler de var hepsi aptalca sebep göstererek sesszice çekti gittiler hepsi farkli amaçla yanaşmisti ya ben neyimki neyim onlar gözünde ahlaki anlamda düzgün biriyim hepsine bakiyorum şuan hayatlarinda biri var ben neden boyle mutsuzum yaş oldu 30 kimse birakin evlenmek niyetiyle adam gibi sevgili olmak için bile gelmiyor üzülüyorum ister istemez geçen hatta okadar düşünmüşüm ki panik atak gibi birsey gecirdim neyseki toplandim bendemi sorun var anlayamiyorum

Keşke noktalama işareti kullansaydınız. 30 yaşınıza kadar karşınıza hep yanlış kişiler çıkmışta olabilir, sizde de sorun olabilir biraz daha açsanız konuyu kendinizden bahsetseniz biraz?

Keşke noktalama işareti kullansaydınız. 30 yaşınıza kadar karşınıza hep yanlış kişiler çıkmışta olabilir, sizde de sorun olabilir biraz daha açsanız konuyu kendinizden bahsetseniz biraz?
Yani gayet normal bir insanim bilmiyorumki ne anlatacağimida inanin talihsizlik nasipsizlikmi bilmiyorum sanki kimse beni sevemezmiş gibi okadar sevgiye açimki kendmi çok kötü hissediyorum

Belkide biraz kendinizi ağırdan almalısınız? Yani ilişki öncesinde veya başlangıcında takmasanız mesela. Sevgiye aç olduğunuzu asla belli etmemeniz gerekir. Kaçan kovalanır her zaman. En ufak ilgide kendinizi kaybederseniz olmaz, takmayın erkekleri inanın o zaman çok daha farklı olacak her şey.

Belkide biraz kendinizi ağırdan almalısınız? Yani ilişki öncesinde veya başlangıcında takmasanız mesela. Sevgiye aç olduğunuzu asla belli etmemeniz gerekir. Kaçan kovalanır her zaman. En ufak ilgide kendinizi kaybederseniz olmaz, takmayın erkekleri inanın o zaman çok daha farklı olacak her şey.
Belkide evet bunu hissediyorlar ama bazende bakiyorum bazi kizlara karsi tarafa naparsa yapsin adamlar sesini çikarmiyor resmen gayette baş tacilar

Bu işler Kader kısmet biraz. Karşınıza birisi çıkıp evlenip pişman olmanizdansa bu daha iyidir bence . Umarım doğru kişiyi bulursunuz

Belkide evet bunu hissediyorlar ama bazende bakiyorum bazi kizlara karsi tarafa naparsa yapsin adamlar sesini çikarmiyor resmen gayette baş tacilar

Hata bazen siz de olabilir ama dediginiz gibi ne kizlar var idare ediliyor ha nedeni farklidir seviyordur erkek veya cikar vardir ama olunca oluyor.

Secici biriyseniz olabilir kendinizi bu bakimdan uzmeyin cunku bazilari cok secmeden evleniyor veya iliskisi oluyor.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

Hata bazen siz de olabilir ama dediginiz gibi ne kizlar var idare ediliyor ha nedeni farklidir seviyordur erkek veya cikar vardir ama olunca oluyor.

Secici biriyseniz olabilir kendinizi bu bakimdan uzmeyin cunku bazilari cok secmeden evleniyor veya iliskisi oluyor.

Hakkinizda hayirlisi olsun.
Teşekkür ederim

Mesleğiniz var mı? Kendinizi genel olarak nasıl görüyorsunuz? Mesela dışardan bir göz olarak kendinizi nasıl tanımlarsınız?

Back
X