• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçma sapan konu

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Aşırı öfkeliyim. Uzun zamandir burda sıkıntımı paylaşmak istemiyordum şimdi zarar ziyan etmemek için yazıyorum. Sorun eşimle diyaloğumuz. Akşama ne yapacağımızı sordu kahvaltı yapalım dedim.

[15/01 17:01] x: tamam kahvalti yapak askım

Aradan zaman geçiyor

[15/01 17:20] x: makarna var mi
[15/01 17:20] x: cordon blue
[15/01 17:20] x: aliyorum
[15/01 17:20] .: Yarım paket
[15/01 17:20] .: Yarım paket var sana yeter
[15/01 17:20] .: Tamam

O da tamam diyor. Siz bu diyalogtan ne anlarsınız? Bende makarna cordon blue istediğini düşünüp suyu kaynattım bi de çok acıkmış dışarıdaydı neyse çoluk çocuk oturuyoruz. Dedim suyu kaynatıyorum (10dk gecmis) kahvaltı yapmicaz mi diyo dedim ne kahvaltısı sen makarna istemedin mi. Ben makarna yemem diyo. Saçmaladın şuan dedim ya yazdıklarını gösterdim falan baya yükseldim. Hâlâ kahvaltı yapicam ben diyo iyi tamam dedim ama gözlerim doldu ocagi kapattım bi de sabahtan akşama kızımla ilgileniyorum. Geldi sarılıyo şaka yaptim diyo yapma bana şaka falan dalga mi geçiyosun benimle ne istiuosun simdi de makarna mi d3dim. Sonra sen şakadan anlamıyorsun bilm3mne dedi içeri gitti neyse. Hazırlarken göz ucuyla bakıyorum normalde 7 24 elinde telefon oyun oynayan adam telefon elinde yok kızıyla oynuyo. 1,2 defa düzeltelim diye uğraştı Tv de biseye yorum yaptı ama hiç s3simi çıkarmadım kaşlarımın ortasında incecik çizgi oldu resmen çatmaktan . En son yatıyorum ben biraz dedi yin3 bişey demedim bende şuan emziriyorum uyusam onu da uyandırmasam mi ? 1 gün bile surmuyor küslüğümüz şuan ilk defa bu kadar uzatıyorum ama gerçekten kukla gibi hissettim.

Neden bu kadar gerginsiniz? Cocuk bakmaktan mi acaba dedim ama. Bence biraz yuruyuse falan cikin azicik kafaniz rahatlasin. Bu kadar kizacak bir sey gormedim ben
Ya konu hakikaten çok saçma ama zaten yorgunum bi de şaka yaptim bilmemne kahvaltı diyo üstüne makarnayı cikariyo kafam zaten dolu biliyor bazen konsantre bil3 olamıyorum üstüne bu tarz bişey çok geriliyorum

Ya konu hakikaten çok saçma ama zaten yorgunum bi de şaka yaptim bilmemne kahvaltı diyo üstüne makarnayı cikariyo kafam zaten dolu biliyor bazen konsantre bil3 olamıyorum üstüne bu tarz bişey çok geriliyorum
Yipratmayin kendinizi. Gelsin yemegini kendisi hazirlasin eli kolu tutuyor. Uzulmeyin boyle seylere bence bunalmissiniz sadece hepsi bu. Biraz kendinize vakit ayirin derim

Makarna mı yapayım diye sorsaydınız tekrar..
Net birşey dememiş sadece var mı diye sormuş. Ben olsam makarna mı yapayım diye sorardım.
Böyle basit şeyler için eşlerin arası açılınca ben gerçekten üzülüyorum..

Aşırı öfkeliyim. Uzun zamandir burda sıkıntımı paylaşmak istemiyordum şimdi zarar ziyan etmemek için yazıyorum. Sorun eşimle diyaloğumuz. Akşama ne yapacağımızı sordu kahvaltı yapalım dedim.

Aradan zaman geçiyor

O da tamam diyor. Siz bu diyalogtan ne anlarsınız? Bende makarna cordon blue istediğini düşünüp suyu kaynattım bi de çok acıkmış dışarıdaydı neyse çoluk çocuk oturuyoruz. Dedim suyu kaynatıyorum (10dk gecmis) kahvaltı yapmicaz mi diyo dedim ne kahvaltısı sen makarna istemedin mi. Ben makarna yemem diyo. Saçmaladın şuan dedim ya yazdıklarını gösterdim falan baya yükseldim. Hâlâ kahvaltı yapicam ben diyo iyi tamam dedim ama gözlerim doldu ocagi kapattım bi de sabahtan akşama kızımla ilgileniyorum. Geldi sarılıyo şaka yaptim diyo yapma bana şaka falan dalga mi geçiyosun benimle ne istiuosun simdi de makarna mi d3dim. Sonra sen şakadan anlamıyorsun bilm3mne dedi içeri gitti neyse. Hazırlarken göz ucuyla bakıyorum normalde 7 24 elinde telefon oyun oynayan adam telefon elinde yok kızıyla oynuyo. 1,2 defa düzeltelim diye uğraştı Tv de biseye yorum yaptı ama hiç s3simi çıkarmadım kaşlarımın ortasında incecik çizgi oldu resmen çatmaktan . En son yatıyorum ben biraz dedi yin3 bişey demedim bende şuan emziriyorum uyusam onu da uyandırmasam mi ? 1 gün bile surmuyor küslüğümüz şuan ilk defa bu kadar uzatıyorum ama gerçekten kukla gibi hissettim.
Saglikli yasayalim aksama mercimek yemegi yapalim yaninda yogurtla yeriz diye karar verdigimiz aksam adam elinde et le geldi. Benim canim et istedi pisirsene yiyelim diye. Ee bizimki canda onun ki patlıcan mi. Pisirdim yedik bitti gitti.abartmayin bence kusulecek sey degil bu.

Bence siz biraz dışarı çıkın yürüyüş yapın hava alın. Sinirleriniz bozulmuş yıpratmayın bu kadar kendinizi

Streslisiniz sanirim aslinda ortada bisey yok.. kendi halinize kalin biraz sonra halledin aranizda
Anlayamamisiniz bu dert degil

Bu sebeple problem çıkarmak aklıma bile gelmez. Hazırlaması 10 dk sürecek bir makarna için tüm geceyi mahvetmeye değer mi? Yemezse kalsın, yarın yersiniz ne olacak ki?

O mesajdan bende makarna istedigini anladim ama sonra yok dediyse bu kadar abarticak ne var ki? Sen artik baya bi dolmussun heralde biri tık dese patliyosun rahatlat biraz kendini bence

Aradan zaman geçiyor

Çok gerginsiniz...kocan ya kahvaltı ya makarna istemiş daha ne istiyorsun...dolmalar,sarmalar,börekler çörekler istese ne yapacaksın..

Back
X