- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Evet yapacak bir şey yok alan aldım demez sadece çok üzgünüm ama hoşuna gitti diye kendinin olmayan bir şeyi alması saçmalık, 9 ay başkasına ait eşyalara baktık yani kontrol ettik ayıptırYapacak bir seyiniz yok gibi. Belli ki birinin hosuna gitti ceketiniz. Maksimum oraya gidip kontrol edebilirsiniz.
Alan aldım demez ya hiç mi hiç sanmıyorum , zaten 4 kişi çalışıyor , konuşmuyorum birisi hariç kimseyle inanılmaz üzüldüm yaHerkes ofisteyken gidip soracaksiniz alti ustu bi kac kisi birinden birinin haberi vardir
Uğraşmazlar ve sorun yaşayarak çıktım zaten ama bence hiç mi hiç hoş bir olay değil buKameraya baksanız elbet vardır kamera
3 haftanın tüm kayıtları mi izlenecek? Bir iki saat değil ki. Hiçbir idare izin vermez buna.Kameraya baksanız elbet vardır kamera
Oyle ama yine de bi sonuc cikabilir konusmasaniz da ortaya atmis olursunuz.Alan aldım demez ya hiç mi hiç sanmıyorum , zaten 4 kişi çalışıyor , konuşmuyorum birisi hariç kimseyle inanılmaz üzüldüm ya
Tabi ki ama sonuç olarak bir personelin aldığı belli inanılmaz çirkin bir olay3 haftanın tüm kayıtları mi izlenecek? Bir iki saat değil ki. Hiçbir idare izin vermez buna.
Ama bu durum farklı, alsa iş dışında giyse kim görecek ki o sebeple alanın aldım diyeceğine hiç inanmıyorum verecek olsa almazdı aaa biz görmedik diyecekler. E siz görmediyseniz ve ben almadıysam nasıl puff olduOyle ama yine de bi sonuc cikabilir konusmasaniz da ortaya atmis olursunuz.
Bende bi kere aile icinde boyle bi durum yasadimsonradan aaa burda unutmussun evi toparlarken bulduk deyip cikarip verdiler esyami zan altinda kalmamak icin
İlk unutulan gün oradan alınmıştır diye düşündüm3 haftanın tüm kayıtları mi izlenecek? Bir iki saat değil ki. Hiçbir idare izin vermez buna.
Yok oradaydı, ama moralim bozuktu arkadaşıma sonra alırım dedim o da tabi ne zaman istersen dedi. Hatta 2 hafta önce gidicektim denk getiremedim. Bir de herkesin eşyası orada ya ona güvendim yani ne kadar ayıp bir şey ya helal etmem alanaİlk unutulan gün oradan alınmıştır diye düşündüm
Sıfır hiç kullanılmamış mis gibi marka ceket neden çöpe bassınlar? Satsalar para eder?Onlar da sizden hoslanmiyorsa basmislardir çöpe. Niye illa biri alip giyecekmis gibi dusundunuz ki
Kesinlikle haklısın çok çirkin bir olay olduğu konusunda. Hak veriyorum sana. Sadece işlerin öyle yürümediğini belirttim.Tabi ki ama sonuç olarak bir personelin aldığı belli inanılmaz çirkin bir olay
Elbette ki. Ama bu durumda yapilacak baska birsey yok.Ama bu durum farklı, alsa iş dışında giyse kim görecek ki o sebeple alanın aldım diyeceğine hiç inanmıyorum verecek olsa almazdı aaa biz görmedik diyecekler. E siz görmediyseniz ve ben almadıysam nasıl puff oldu
Sifir hic kullanilmamis marka ceketini unutan leylaya gicik olan biri hirsiz damgasi da yememek adina catttt diye cope basar. Bir de allah askina kac para eder cok merak ettimSıfır hiç kullanılmamış mis gibi marka ceket neden çöpe bassınlar? Satsalar para eder?
HahahahaahahaSifir hic kullanilmamis marka ceketini unutan leylaya gicik olan biri hirsiz damgasi da yememek adina catttt diye cope basar. Bir de allah askina kac para eder cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?