- 13 Kasım 2020
- 1.912
- 3.046
- 83
- Konu Sahibi Justalittlebityourheart
-
Madem öyle insanlardı neden bıraktınız ve almak için erteledinizÇok pahalı bir şey değil, 1500-2000 liralık ceket ama bu insanlar böyle biraz nasıl desem böyle atacak kafada değiller diyim
Çünkü ramazan girdi araya gidemedim bir türlü ve ofise girmek istemedim arkadaşımın shiftleriyle de uyuşmadı oraya gittiğimde alamadım. arkadaşım orada ona güvendim bir de ben böyle alıp giyeceklerini veya atacaklarını düşünmedim ki, nerden bilebilirim ki siz de yani ne saçma hırsıza kızmıyorsunuz da bağcıyı dövüyorsunuz gibi bişey olduMadem öyle insanlardı neden bıraktınız ve almak için ertelediniz
Saçma gelen bu kadar önemliyse ceketiniz almaya gidemiyorsanız bile o güvendiğiniz arkadaşınıza diyebilirdiniz sen al güvenli bir yere koy felan diyeÇünkü ramazan girdi araya gidemedim bir türlü ve ofise girmek istemedim arkadaşımın shiftleriyle de uyuşmadı oraya gittiğimde alamadım. arkadaşım orada ona güvendim bir de ben böyle alıp giyeceklerini veya atacaklarını düşünmedim ki, nerden bilebilirim ki siz de yani ne saçma hırsıza kızmıyorsunuz da bağcıyı dövüyorsunuz gibi bişey oldu
Evet ama anlamadığınız kısım şu, ikimiz de düşünemedik hani birisi bişey yapar bilmem yalanını yakalarsınız güvenmezsiniz ama böyle daha da kötü bir şeyi kondurmazsınız ya. Mesela düşünmezdim hem beni sevmiyor hem de tutucak da benim ceketimi alıp götürcek bunu da kondurmazsın hani insana. Orada durur dedim napcaklar ceketi hani diye düşündüm.Saçma gelen bu kadar önemliyse ceketiniz almaya gidemiyorsanız bile o güvendiğiniz arkadaşınıza diyebilirdiniz sen al güvenli bir yere koy felan diye
Yukarıya da yazdım ya almış giymiş sorunca ve müdüre söyleyince geri getirdiBen birinin beğenip aldığını zannetmiyorum. Gıcık olan birisi alıp çöpe atmıştır gibi geldi.
Yukarıya da yazdım ya almış giymiş sorunca ve müdüre söyleyince geri getirdi
Ve şey demesiiii giyiyordum da unuttummm getirmeyiŞimdi okudum. Bu ne midesizlik, pişkinlik, rahatlık, pes.
Ve şey demesiiii giyiyordum da unuttummm getirmeyi
pessss
Arkadaşa dedim ki söyler misin çok rahatsız olduğumu ve inanılmaz midem bulandı benim de yüzsüz… kuru temizlemeye vericemBen olsam ıyyy giydin mi neyse senin olsun vazgeçtim derdim
Ofiste güvenlik kamerası var mı ?Kızlar son durumu yazmak istedim,
Arkadaşıma sordurdum, dedim ki rica etsem diğerlerine sorar mısın acaba , herkes bende değil bende değil demiş. En sonunda tuttum müdüre mesaj attım ceketim vardı ofiste almaya geleceğim diye. O da kontrol ediyor ve ceketin orada olmadığını söylüyor arkadaşlara diyorum ya orayı sadece 4 kişi kullanıyor ki birinden adım gibi eminim güvenilir insandır, diğer üçü ise; biriyle bedenlerimiz farklı, diğeri de yapacak birisi asla değil. öteki yalanını yakaladığım dediğim kız, en son gelmiş ofise demiş ki aa evet ceket bende yaaaa, ben giymiştim dee getirmeyi unutmuşum yaaaa… neyse bir şey demiyorum. Döndü eşyam sonuçta ama nasıl giyersin ya sana ait olmayan bir şeyi ya çok öfkelendim ve diğer arkadaşım da ondan şüphelenmişti… neyse mübarek gün şükür…
Yukarı yazdım almış birisi giymiş ve giyiyormuş. Getirmeyi unuttum demiş, bir de güya benden pek haz etmez.Ofiste güvenlik kamerası var mı ?
Bir süre iznim olmadan giymişsin de baya kirlenmiş, temizletmeye vereceğim. Kuru temizleme parasını atar mısın canım deyip iban atınYukarı yazdım almış birisi giymiş ve giyiyormuş. Getirmeyi unuttum demiş, bir de güya benden pek haz etmez.
Asla ve asla muhattap olmam. Ne gurursuzluk ya her gün benle tartışıyordu uğraşıyordu benimle, ceketimi giyip gezmiş benim olduğunu da biliyor + önce diğer kızlar aaa bilmiyoruz görmedik demişler hatta biri demiş ki kızların alacağını sanmıyorum sonra bu kız ceketi verirken demiş ki kızlar mesaj attı da getirdim. Onda olduğunu biliyorlarmışBir süre iznim olmadan giymişsin de baya kirlenmiş, temizletmeye vereceğim. Kuru temizleme parasını atar mısın canım deyip iban atınBir daha görmeyeceğiniz insanlarsa eğer. Atmazsanız da iki çift laf söylemiş olursunuz diye düşündüm
Herkes biliyormuş yani. Ay ne değişik insanlar var. Ne bileyim laf sokacak bir mesaj atın izinsiz alacak kadar çok beğendiysen söyleseydin arada giymene izin verirdim gibi. Ama hiç muhattap olmamak daha iyi siz de haklısınız. Normal biri alsa ben pek takmazdım da sizinle tartışan birinin alması yüzsüzce çok sinir bozucuAsla ve asla muhattap olmam. Ne gurursuzluk ya her gün benle tartışıyordu uğraşıyordu benimle, ceketimi giyip gezmiş benim olduğunu da biliyor + önce diğer kızlar aaa bilmiyoruz görmedik demişler hatta biri demiş ki kızların alacağını sanmıyorum sonra bu kız ceketi verirken demiş ki kızlar mesaj attı da getirdim. Onda olduğunu biliyorlarmış
Yetkili amirin emriyle atılmışta olabilir. Diğer arkadaşlarınız neden sizin ceketinizi alsın ?Tabi ki ama sonuç olarak bir personelin aldığı belli inanılmaz çirkin bir olay
şermiiin niye beğenmedim attın konu sahibinin iş arkadaşları tam saç baş yolmalıkben senin yerinde olsam ofise gider ceketi sorardım
bi de güzel kavga çıkarır ağzıma geleni sayar içimdeki tüm pisliği öfkeyi oraya bi güzel akıtırdım
şermiiin niye beğenmedim attın konu sahibinin iş arkadaşları tam saç baş yolmalık
üstelik iş yeri kızın parasının üstüne falan yatmıştı en son
deli deliyi görünce sopasını saklarmış bazı insanlar sadece bu dilden anlar Z zxshermine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?