- 29 Mayıs 2016
- 30
- 24
- 3
- 32
- Konu Sahibi Nekoysambilemedimki
-
Eşinizin içine kv kaçmış.
Ona ne allasen sanki kötü bir yere gideceksin?? Çok yüz vermişsin astarını istiyor bence. Karışmanın da bir sınırı vardır bu ne
aileniz sürekli bir yere çağırıyorsa adam bunalmıştır belki. belki hafta sonunu sizinle geçirmek istiyordur.
annenizin tekrar tekrar araması falan bilemedim ya ben ailenizi hatalı buldum eşinizi değil.
bir kere arar söylenir tamam da belki bu çocukların kendine ait planı var.
hem ev görmek ne ya puff :/ eşimle gezmeyi tercih ederim.
Nerede mi yanlış yapıyorsunuz?
Göremiyor musunuz gerçekten?
evli olunca niye gidilmiyormuş anlamadım ..
kv niz yandan destek çıkmış siz tutmuş seni mi kırcam demişsiniz.. siz teyzelerinizle görüşünce kırılıyor mu bu adam ?
adam istiyorsan bırakayım demiş evet istiyorum demek bu kadar zor mu ?
Esinize deyin ki yaslilarla kahvalti ediyorum da yaslilarla oturmaya mi gidemiycem deyin. Kendi annesi olunca sıkıntı yok sizin anneniz olunca sacma sapan konusmus
Ne varki ev görmeye evliler gidemezmi. Bence kocanin her dedigini yapmaktan adam neye saracagını nasıl huzur bozacagini şaşırmış. Baştan agız vermesen arada kalmaların olmazdi. Ayrica demişsinki bu konu çok sacma oldu bilakis cok onemli bir konu esin nasil senin tarafina gitmene kadin toplantilarina karisir.
Ev gormeye asil evlileri cagiriyorlar, anlar fikir verir diye.
Teyzelerim falan kuzenime gidiyor diyorsunuz. Ne demek yaslilarla ne isin var, birinci derece ailen hepsi.
Seni mi kiricam diye adami tepenize cikartin, sonra da ailemle esim arasinda denge kuramiyorum.... Adamligini bilsin otursun, her ota moka karismasin sayilmak istiyorsa. Siz de bu kadar kendi kararinizi almaktan aciz olmayin.
Tamamen saçmalık.
Yaşlılarsa ne olmuş, yaşları bizden büyük diye evlenince teyze yenge hala gibi büyüklerle görüşmeyecek miyiz? Elin kadınları mı bunlar sanki..
Eşiniz saçmalıyor ve ipleri onun eline bu şekilde verirseniz daha çook kalırsınız arada.
Sonra da git diye baskı yapmış paşa hazretleri, çocukluk bu. Keyfine göre mi hareket edeceksiniz. Önce kırmış sonra da sıvamış bence.
Konuşun ve bu konulara karışmamasını isteyin.
Adam resmen seni sindirme cabasinda. Tehditle istedigi kivama getirecek, her dedigine sorgusuz itaat edeceksin.Sorun burda benim nasil davranmam gerektigini bilmemem. Daha once konustum bu konuyu tepkisni aynen soyleydi 'tamam nekoysambilemedmki, bundan sonra herkes kafasina gore takilsin. Bekarlar gibi sen ayri takil ben ayri takiliyim. Hatta sen ne yap biliyormusin annenlerin evine geri don bence. Kimseye hesap vermek zorunda kalmazsin. sen anlayacan daha dur sen anlayacan. Gorecen sen gorecen. Sana verdigim degere yazik verdigim emege yazik'
Kiro kiro cevaplarrr. Kayinvalidemde amaan ne dinliyosunki onu nereye istiyorsan git diyor. Biz medeni insanlar degilmiyiz konusup anlasmak istiyorum. Cocuk egitir gibi esimi egitmk zorundamiyim. Nasil bir yol izlemeliym. Gercektn yardima ihtiyacim var. Kayinvalidemlemi konussam yoksa hanimlar?
Yarin oburgun herkes arkasindan konusacak. Kocayi aldi, buldumcuk oldu diyecekler.Kocan bi haddini bilsin bence. Ailene yaptığınıda çok nankörce buldum.. evlenip el olmuşsun resmen yazık....
Kocan bi haddini bilsin bence. Ailene yaptığınıda çok nankörce buldum.. evlenip el olmuşsun resmen yazık....
Yani denmez mi bu durumda. İnsan ailesine bunu yapmamalı asla. Cahillikmi diyim nankörkük mü. Kocasının kafası ayrı bi değişik zaten.Yarin oburgun herkes arkasindan konusacak. Kocayi aldi, buldumcuk oldu diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?